120

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМи бил е завеждащ катедра и има IQ над 150.Твоето колко е?

119

Циганин

преди 9 години

На 3 или 4 марта в София кацна Хитлери Кинтън (следващия президент на САЩ) ,а на следващия ден Бойко Борисов се отказа от строенето на АЕЦ-бЕЛЕНЕ , а до това сутрин правеше Белене ,а вечер го спираше . Социалистите (БСП) са също про брюкселски настроени -те следват политката на европейските социалисти . Единствения който се заиграва с "русофилите" е ВоленчО , НО ТОЙ Е "СЛАБА КАРАТА" и неговата цел е само дУпЕтатското кресло . Медиите ни пишат само това което се иска от тях .

118

Баба ти

преди 9 години

Какъве са тия еврепейци бре?

117

Анонимен

преди 9 години

Този хрисим и добър човек да го обиждат,че е наркотрафикант,крадец ,мутра и бандит е нещо несериозно.Прочел е много дебели книги-например Винету.

116

Анонимен

преди 9 години

ако иската да знаете гн боко , вече е направил скрити преговори с международната банка -лагард и шорос за нов заем , да ни е честит брава на нас, ама *** защо им разрешават да гласуват за нашето бъдеще това несъм разбрала , някой да знае дали плащат данъци на МАЙКА БЪЛГАРИЯ и какви права имат след като незаят бъл и неживеят в тази държава ,ние сме всички българи катъри

115

до 146

преди 9 години

Кутев им свежда новите опорни точки. Създаване на проруска коалициа между БСП, АБВ, ДПС, Атака, ББЦ, НФСБ. Заповедта за това е дошла от възможно най-високото място, имперската канцелария в Кремъл и не подлежи на коментари и разисквания а само на изпълнение. Наказанията за неизпълнение са сурови, блокиране на сметки здравословен побой и осакатяване а за по опърничавите и 9 грама в сердце.

114

33333

преди 9 години

АБЕ, АКО СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО, РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ТОЧНО ОБРАТНИТЕ НА ПИСАНОТО В СТАТИЯТА. И АКО ТОЗИ РЕФЕРЕНДУМ НЕ ГО НАПРАВИМ ПО- СКОРО С ВИСОКА АКТИВНОСТ ДО 2-3Г. ЩЕ БЪДЕМ ОФИЦИАЛНО ПРИСЪЕДИНЕНИ КЪМ ТУРЦИЯ.

113

Анонимен

преди 9 години

Да живее мутрата Бойко Методиев Борисов.

112

Анонимен

преди 9 години

За бъдещия фалит на държава вина имат само герб. Тия са европейци колкото, Обама е бял.

111

Анонимен

преди 9 години

:ЛОЯЛНИТЕ НА РУСИЯ"-по точно купените от Русия политически *** поретърпяха катастрофа.Сега ще купят други. 83 млн евро изхарчи според румънския премиер ГАЗПРОМ за антишистовите движения в Европа ,главно Румъния и БГ.Атака е единствената партия с телевизия и вестник едновременно-кой плаща ?Който ходи на рожден ден на Путин и започва кампанията си от Москва.И тези получиха право да бъдат отново в парламента-безхаберна нация....

110

Анонимен

преди 9 години

Волен премиер. Да живее България!

109

oценяване

преди 9 години

Атака е на санитарния минимум на оцеляването си, реално по- малко хора за Сидеров не са гласували никога до сега- едва 120 хил. за цяла България... Атака е мъртва, защото свали маската която прикриваше руската и същност! А това се случи поради малоумната политика на Путин ООД през последните години, общо взето гърмят първо бушоните.., в случая Атака

108

Анонимен

преди 9 години

Први впечатление рязкото спадане във форума на дежурните стършинки.Къде сте бре юнаци?

107

Анонимен

преди 9 години

До до 129Ей тая *** сметка сал една ви е останала. От както има избори няма нищо по-жалко от това загубилят да си брои негласувалите за него.

106

Анонимен

преди 9 години

До 123 ТИЕ видя се колко са платени. По-голям срив на партия и разлика в резултата не е имало. Това явно са онази Бъгария , която не глесува, не ходи по протести :) С тия резултати излиза, че са си давали парите зян:)

105

до 129

преди 9 години

Народа каза твърдо не НА ЕВРОГЕЙСКАТА ***. 52 процента от българите не гласуваха, а за проевропейски партии, са гласували 25 процента. Точно проционистките марионетки, като Бойко, Плевела и други вървят против волята на народа и скоро ще бъдат не пометени, а смачкани от този същия народ, запомнете го.

104

до 130

преди 9 години

Все пак да не забравяме, че българия е била съюзник на Германия тогава и във война с Русия, както и да не забравяме бомбандировките на американците над София в по-близкото до нас време без ние да сме воювали с тях никъде ;)

103

Анонимен

преди 9 години

До vargВажното е да си изнамирате неща на които да си се радвате.

102

отврат

преди 9 години

всички до един в тоя *** са руски мекерета, затова сме толкова "добре". Ще продадат и майките си за шепа рубли.

101

POP

преди 9 години

*** ОТ БАНКЯ