40

Анонимен

преди 9 години

Всичко си идва на мястото да ви е честит Боко и Цвъки-евалла братя успяхме

39

Анонимен

преди 9 години

Българинът разбира политиката като футболен мач и ентусизиран тича да гласува за поредните крадци. Колко Спасители ни оправиха за тия 25 години не ми се мисли. Вече дори почнаха и да се повтарят.

38

Анонимен

преди 9 години

Еми щом ще гласуват за герб, защо ги изгониха преди година! Да не би тиквата да е станал по-умен или кадърен за това време. Все същия пън си е!

37

Раннобуден плювач

преди 9 години

плавно с гьостерицата по главата

36

Анонимен

преди 9 години

Тече последен срок за фирмаджии и калинки да се запишат за гербери, ако искат да намажат пари и служби през следващите години.

35

Анонимен

преди 9 години

А една национализация на целия сектор няма ли да е най-доброто решение? Без "американски" тецове, без чуждестранни разпределители и без ояли се частници - собственици на разни перки и панели!!!!!!!!!!!!

34

до 35

преди 9 години

Тия ги разправяй на партийното събрание на ГЕРБ. Кой не спря цяла година да чертае апокалиптични прогнози и беше готов да фалира и КТБ и цялата банкова система и Държавта дори, само и само да се върне на бял кон като Спасител.Да, ама не - плочата се изтърка.При кого за 3 години цената на тока бе увеличавана 3 пъти, кой бе изгонен с камъни от властта. Станишев ли - или един друг.Я си помисли пак, заради кого се палеха хората по площадите ?

33

anonimen

преди 9 години

Има ли поскъпване на тока, чакайте поскъпване на всички други цени. Плавно, плавно, ще ви п о г р е б а т живи, но плавно. Това е плавния преход към стабилизация... на мизерията.

32

Анонимен

преди 9 години

Само чакайте *** да се навре в парламента... увеличение на тока - 100% за 1 година... А заплатите ще трябва да ги свалят, щото тия пари за оръжия за Украйна трябва все да дойдат от някъде, а няма да ограбят германците много ясно...

31

Анонимен

преди 9 години

Колко хора се самозапалиха и протестираха за цената на тока????? Забрави ли народа това, за което се бореше?Изгубена ли е войната???

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен дето написал: "Тези май искат гражданска война !"И какво ще се постигне с тази война?

29

Анонимен

преди 9 години

Воят срещу ерп-тaтa зa пореден път отклонявa внимaнието от истинските проблеми в системaтa. Имaме подписaни едни договори с едни веи-тa и с едни тецове. Отделно от товa нек е зaтънaл до шия в зaеми зaрaди белене, зaрaди един виден хидроинжинер и т.н.Под всичките тези договори седят подписите нa нaши политици от ен нa брой прaвителствa. Те отдaвнa дa взели своите комисионни. И сегa нaй лесно е зa всичко дa се обвинявaт ерп.Не че не трябвa дa им посвият перките, но всичко е сaмо зaлъгaлкa.

28

Анонимен

преди 9 години

До до 35Кой го интересува бойко, стойко, иван и драган? Хората се чудят как ще изкарат зимата, то *** пак политизира! Всички партии са ***!

27

Анонимен

преди 9 години

До 33Явно това им е целта да, украйна номер 2. Само че ще пратя да се млатят с руската армия.

26

Анонимен

преди 9 години

Никой не стачкува с мен за КТБ.Парите не ни ги върнаха.Тогава ще гласувам за Атака.Спирам да плащам за ток,вода,здравеопазване и данъци.Край!Продавам всичко,взимам кеша и се майам от мафията-България.

25

до 32

преди 9 години

Проблемът не е в Бойко, а в начина, по който действат винаги БСП. Теглят огромни заеми, карат дружествата да работят на загуба. И като паднат от властта, следващите трябва да плащат кредитите.

24

Анонимен

преди 9 години

Тези май искат гражданска война !

23

Анонимен

преди 9 години

Разхождахте се почти година по жълтите павета за да си върнете Боко Тиквата и шайката му - получихте си го.Сега се оплаквайте на Арменския поп, ама той излезе в отпуска - до след изборите.

22

неутрален

преди 9 години

....не тялото командва мозъка ами мозъка командва тялото. Който е шпионин в сайта да си признае веднага......

21

Анонимен

преди 9 години

24 Прав си. Всички сме виновни. Аха да стане нещо я с протести я с работа или друго и все се намира някой да се скатае пък другите да се жертват за общото благо. 3 месеца тотален бойкот при плащането на сметките и нещата ще се променят драстично. Ама все ще се намери някой да каже абе я да си платя да ми е спокойно пък другите да си протестират.