14

Мария

преди 9 години

Ужас...защо се случват такива трагедии. Не е честно просто. Горкото бебенце! Направо ми се къса сърцето.

13

Анонимен

преди 9 години

До оЛеами аз отдавна съм в отряда, веднъж сцепих едно коленце на магистралата до Пловдив, изпревари ме през аварийната, настигнах го на бензиностанцията на която спря и му сцепих ченетоне съжалявам и за мииг

12

q

преди 9 години

Граничният полицай Костадин Стоянов, който премаза с леката си кола Рено 11-месечната Красимира в село Крушевец, е бил с буен характер, но бил грижовен баща, казаха негови съседи.Той живее в старата част на Приморско със съпругата си Гергана, която върти семейния бизнес. Тя държи една от най-посещаваните механи през лятото в морския град, а в къщата им се отдават стаи Под наем.

11

ора

преди 9 години

тоя сега трябва да го закачат на теглича на колата и да го влачат из цялото село, както преди един направи с едно нещастно куче... а тоя си го заслужава напълно

10

оЛе

преди 9 години

И до кога така? До кога ще търпим всичко? Хайде да предприемем нещо сами, няма кой да ни помогне, няма нито държава, нито закони нито някой, който да ни пази интереса. Сами сме на произвола на съдбата и сганта, която се увеличава с всеки изминал час. С всеки изминал ден бройката на нормалните хора намлява.. тези, които сме останали трябва да се борим, или губим всичко...

9

аз съм българче

преди 9 години

Ужас, това на снимка 5 детската количка ли е? Не искам да си представям какво им е на родителите...

8

Анонимен

преди 9 години

Така е защо не проверите колко са писаните актове на полицай. ТАКИВА НЯМА!!!

7

A

преди 9 години

0.63 промила, но след като колегите му са отишли да го пазят и са му давали кисело мляко (и кой знае какво още) за да паднат промилите.. това не е ли криминален опит за манипулиране на резултатите и не следва ли да има наказание за него и колегите му ???

6

ddt

преди 9 години

докато хората отговорни за спазването на закона са над закона.така ще да е.Кой знае колко пъти са го хващали пиян и му се е разминавало,или изобщо не са го проверявали,като си е показал картата.Сега ще му излезе през носа..

5

Анонимен

преди 9 години

ми тоя полицай го закачам на ченгела и го режа с бръснарско ножче.

4

123

преди 9 години

"Видях шофьора, нищо не ми каза. Дръпна се настрани. Момчетата, които дойдоха да помагат, му викаха Какво стоиш, ела да вдигнем колата и да измъкнем детето, но той стоеше и гледаше отстрани. Колегите му веднага го отведоха на метри от нас. Не съм в състояние да мисля какво ще правя занапред, каза през сълзи сломената майка.А за подобно поведение има предвидена правна норма в Наказателния кодекс. Тя се взима под внимание в казусите!!! Поне за неуниформени лица се взима под внимание.

3

Анонимен

преди 9 години

Нещо невиждано ли коментираме? Всеки знае, че полицайте си карат пияни защото са колеги и не се глобяват, а и са прасета, които само хрантутим и нищо не правят - 90% от тях. Време е да се вкара ред в това малоумно министерство използвано за репресии и нищо друго. Къдровата политика там е под всякаква критика - куцо кьораво и сакато взимат, а и не ги контролират после. Всеки с пагон е най-големия отворенгяз на улицата и безпардонно не зачита правилата. Селски бекове с фуражки! Жалки сте!

2

123

преди 9 години

Граничният полицай, който блъсна и уби 11-месечното бебе в село Крушевец, стоял и гледал, докато местните хора се опитвали да извадят детето изпод колата.Това разказа през сълзи пред "Флагман" майката на загиналото момиченце - Нонка Красимирова.

1

Анонимен

преди 9 години

е не , я намалиха под 1.00 промилаари ве овце , излизайте да ги трепем преди изборите