295

До 344

преди 9 години

Не, не е това причината. В канада е пълно с избягали бандеровци, украински недобити нацисти през 1944 година. От СС галичина и тем подобни формирования, които са били по-жестоки и от немците. Изтребвали и свои и чужди. В канада правят силно лоби, което е пълно с пари и възможности да се мешат. Същото го има и в краварника. Там си мучат съвместно. Всъщност това отдавна се знае. На майдана не видя ли канадските знамена. И аз отначало се зачудих, ама се разбра причината.

294

АТАКИСТ

преди 9 години

САМО АТАКА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА РУСИЯ ДА КРАЖИ НАД КОРАБИТЕ НА КАНАДА И ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ САЩ И МАСОНИТЕ ЕВРЕИ ОТ САТУРН КОИТО ИЗПРАТИХА ВИРУСА ЕБОЛА ДА ИЗБИВА ХРИСТИЯНИ! КАЗАХ!

293

Анонимен

преди 9 години

Статията кефи не заради това което предлага на читателите, а с коментарите под нея. Попикал съм се от смях. Кефитееее, изродииии!

292

До Любомир

преди 9 години

Любчо мама, ходи си пий хапченцата моля те!!!

291

Анонимен

преди 9 години

до 361Още чакам да ми излезеш с аргументи. Или капацитета на умственият ти багаж стига само до това, да ме определяш като човек от село??? Ще има да чакам, нали?

290

Анонимен

преди 9 години

До брейАма вие наистина нямате никаква идея за положението в Русия в момента нали? От къде е този мит, че е много велика и тн? Всичките им учени се изнесоха след пада на СССР на запад. Цялото им въоръжение е от времето на студената война. Путин се мъчи да стабилизира икономиката на страната която в момента зависи ЕДИНСТВЕННО от продажбата им на газ. За какво величие говорите???? Ало не сме 45-а събудете се

289

Анонимен

преди 9 години

До 358Сега, не се мъчи да се измъкваш всички те видяхме що за селска сопа си. Акъл имаш колкто да пазиш равновесие

288

Анонимен

преди 9 години

До морскиВикащ руския изтрибител най-големия изтрибител хаха ***

287

Анонимен

преди 9 години

до 354И кой ти каза, че съм от село? Това ти си го измисли, а аз просто те "пуснах по вълната" след това.Показа колко умопомрачително наивен си, понеже интелект за 3 стотинки не се намира в кухата ти капандура.

286

морски

преди 9 години

Цирк НАТО отново в действие.Само при мисълта че над тях може да прелети руски изтребител и натовци пълнят шортите,а пък ако наистина се появи бягат с пълна газ през Босфора.Много са ми смешни гейчет$та от армията на НАТО!Слава на Русия!

285

Алтай

преди 9 години

При една война с Русия цяла западна Европа ще се превърне в пепел

284

Анонимен

преди 9 години

"Москва: Руски военни самолети не са се приближавали до "Торонто""Не са защото ще ядът хурката :)

283

Анонимен

преди 9 години

До 352Ми а стой си на село и не се обаждай

282

Анонимен

преди 9 години

До Леле малеЕ ти трябва да знаеш като гледам имаш много информация и всичката пълна фантастика.

281

Анонимен

преди 9 години

По-добре селски бег с аргументи от село, отколкото кух гражданин в града!

280

Леле мале

преди 9 години

ама ти си бил много осведомен....ужас! това хамериканците ли ти го споделиха?

279

Анонимен

преди 9 години

До 348Е поне сега всички знаем, че си селски бек, пък било то и с аргумент хаха

278

Анонимен

преди 9 години

До Леле МалеРусия не е правила нищо последните 30 години. Това което и е останало то студената война (която загубиха) друго нямат. Тез за нови самолети и тн глупости си ги говерете на пейката пред блока.

277

Любомир

преди 9 години

Спорет мен Русия трябва да засили тона, военно полужение, 7 дневно предупреждение НАТО да спре струпването на кораби и армия на источната си граница. Тихо нахлуване в Украйна както в крим, разполагане на редовна войска там, да организира нови честни избори и да освободи Украйна. Спира кранчето за гаста и ако НАТО много говорят и се перчат преминаване в глуха защита и обявяване на война на нато влезе ли кораб в черно море смърт. Само по този начин ще се усетят, че американската боза трябва спре

276

Анонимен

преди 9 години

до 343Да приемем, че съм ***, но с аргументи за разлика от теб, където нямаш никакви поради липса на мозък!