70

с.

преди 10 години

Умрял е някой да им гледа тъпия парад!Освен сичкото *** русофилистик и някой друг пиян ветеран едва ли някой се вълнува особено!:)

69

307

преди 10 години

До Петракиев: Ти си пълен дилетант ! Не давай мнение за нещо, което въобще не знаеш. ходи да продаваш палачинки. Тези неща не са за теб. Е, отдавна не бях слушал такива тъпотии.

68

Анонимен

преди 10 години

УТРЕ ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ГЛЕДА ПАРАДА ЗА 9 МАЙ.Какъв хитър рекламен трик на Путин.А и това е донякъде отговор на ученията на НАТО в близост до Руската Федерация.

67

до 77

преди 10 години

АТАКИСТ преди 13 минутиЧестит 9-ти май братушки!Атакиста,нали уж сте националисти?Демек патриоти?Та ,9 май -хубаво,но нали това датата на победата над ФАШИЗМА.Е, като са ги победили откъде се появиха пак?И като сте българи патриоти защо точно руския химн е най велик и трябва да звучи във всеки дом?Повече не се перчете ,че сте патриоти.

66

Az

преди 10 години

Само Симеон Дянков ще ги пляска руските ***!

65

баи Ганю

преди 10 години

Руснаците са гърмян заек и не се плашат лесно,така ,че не се пеняваите много,много от компютрите си.Такива като вас драскачи едва ли са ходили в истинска казарма и точно вие първи ще се скриете в миша дупка.Аиде по кротко я караите господа защото в цяла България е пълно с руснаци особено с североисточна всичко е искупено от тях и живеят все едно са на тяхна територия.За 24 часа ако решат и няма да разберем къде се намираме.В България или Русия.НАТО ще е закъсняло вече.

64

Анонимен

преди 10 години

Ei sega, ruskite podlogi shte se naakat :)

63

Ф.С.В

преди 10 години

--Ако знаете че утре ще стане Третата Световна война и 15 мин след нея няма да има нито едно същество и растение - какво бихте направили днес? )

62

Ф.С.В

преди 10 години

-- ДО75 --Въй -ти си много неграмотен бре!!-"Направо уби рибата" с твойте писания !! Тази бомба е от две части - там ядрената бомба е само като "запалка" на водородната

61

АТАКИСТ

преди 10 години

Честит 9-ти май братушки! Вие сте най-големите! Велика Русия, Велик Путин, Велик Народ, Велик Парад правят и ще направят утре за пореден път.. Благодаря ви братя руснаци за това, че не съм *** и не съм турчин.Благодаря!Нека сега химна на Русия зазвучи във вашият дом, братя българи!Най-великият химн!

60

баи Ганю

преди 10 години

Чета и разбирам ,че тук има много многознайковци в коментарите.Да се пише небивалици за една страна и да се оплюва всячески е много лесно особено на компютъра.На Путин и руснаците им е все едно какво си мислят и говорят някакви си западни *** от България.Само напомням ,че които се е опитал да се *** с тази държава нищо добро не е видял.Там живеят хора на които не им пука от ништо.Русия голяма,свободни площи колкото щеш.Видяхте с два самолета и каква паника се вдигна в Америка.

59

Петракиев

преди 10 години

Най после руснаците успяха да изстрелят ракета от подводно положение.Цели 27 год им трябваха за да го постигнат.Един полуобразован *** по долу цвили от възторг как през 1961 г. руснаците взривили 52/не 100/мегатонна бомба.Първо: въпросната бомба е била ядрено устройство с тегло от 27 тона,закрепено с труд под тялото на бомбардировач.Второ самолета с този товар е летял едва, едва и... цялата дандания е един кьор фишек.Това нещо може да го взривиш само на собствена територия.

58

Белята

преди 10 години

До Анонимен-14: В голяма грешка си.Ракетите на САЩ са остарели и трябва да се подменят. А нови още няма. А старите ги е страх да ги пускат.

57

Ф.С.В

преди 10 години

Хубавото на Третата Световна война е че ще бъда кратка и немъчителна - не повече от 20 мин. ще бъде тя -- после на Планетата Земя ще има само някоя и друга *** в близкото хилядолетие

56

Анонимен

преди 10 години

Американците и руснаците никога няма да престанат да си мерят п******.

55

Анонимен

преди 10 години

до 58 *** само лага е повече от 8 секунди, отивай да играеш ред алерт и да си мечтаеш че играта е точно такава.

54

Ф.С.В

преди 10 години

-- ДО 61 --По добре бързо и безболезнено- отколкото след 50 г да гледаме 3 милиона танцуващи крадящи роми и половин милион възрастни проскубани българи- пенсионери

53

Анонимен

преди 10 години

Утре цял свят ще гледа парада.

52

eh

преди 10 години

До Плаши гаргитеМного американски филми си гледал, драги..........Истинската война не е като по американските филми

51

реклама

преди 10 години

21 век , Русия и Корея се разхождат с балестични ракети по площадите ! Света отдавна знае кой какви възможности има , ненормалници !