411

Анонимен

преди 10 години

Появата на руски войски в Добруджа през 1916г. не е случаен акт, а резултат на вековната руска политика на териториално ограбване на България чрез раздаване на нейните земи в полза на съседите й. Тези типично имперски сделки за наша сметка в българската историография обикновено се скриват. Целта е повече от ясна - създаване на изкуствен ореол на самодържавна Русия като ,,благодетел и единствен защитник на поробените българи в Османската империя.

410

Анонимен

преди 10 години

До maleИ в Добруджа ли?Ти забравили и 70 000 убити румънци, финландци, черногорци и украинкси татари?

409

Анонимен

преди 10 години

До maleИ сега какво СЛЕД 100 ГОДИНИ ДА ЦЕЛУВАМ ОБУВКАТА НА ПУТИН ЛИ? Той пък какво е дал за моята свобода?!? Само е взел по 300 милиона всяка година само от газ над средноевропейската цена! Не се обаждай като не знаеш за какво говорим

408

Анонимен

преди 10 години

Какво добро досега е направил този Наришкин за България? Май нищо?!Когато направи нещо такова ще му кажем - Добре дошъл г-н Наришкин!Може например да обяви намаление на цената газа до нивото на Германия - 260 долара за 1000 кб.м.?!

407

111

преди 10 години

В момента зловещата роля на СССр се играе от САЩ, които ги чака крах подготвен от юдеите, които ги покровителстваха. Защото големият исторически грях на САЩ, когато имаха пълно стратегическо превъзходство беше, че търпяха нашите бивши кадри на БКП, които са алчни национални предатели и дори се съюзиха с тях, а не покровителстваха истинските антикомунисти, които страдаха и техните потомци. Затова сега от нас няма милост за САЩ, те са същата империя на злото, унищожители на националните ценности.

406

Анонимен

преди 10 години

До Див агрардемкрация ли ти е мръсната дума.За такива като нас само гьостерица, кьотек и феодализъм с нотки на руска мафия, така ли?Кога е имало демокрация в България.От ден първи няма свободен пазар и истинкса конкуренция, нито представителство в парламента.Винаги е било като в сегашния парламент.Нацлиналист прегърнат с етническа партия прегърната с комунисти котио са иселвали въпросния етнос. Всички глсували за националиста, за туурчина за социалиста трябва да са много доволни.

405

Анонимен

преди 10 години

Европа е избора. Всичко останало е мъчение. Руснаците са хубави хора, но трябва да се държим с европейците.

404

Анонимен

преди 10 години

Тоя пък наришкин каква работа има тука в България?!? Само плетат Да лети в Америка там да обяснява каквото има да обяснява *бати интригантите!!!

403

Анонимен

преди 10 години

До БКПДа не забравяме и с гласа на русия влязохме в графа "победена страна" вместо "страна победителка" с всички произтичащи от това мъжки полови органи. При условие, че реалните ни бойни действия извън теамта охрана на граница и въздушно пространство са срещу немците.Та русия винаги ни е искала и гласила в леко надупено положение.Правили са чудеса от геройства срещу голяма и силна България на балканите.Всичко друго е политическо суеверие и романтика.

402

Радой Ралин

преди 10 години

,,Писмо до Ванка с танка''.

401

БКП

преди 10 години

До Анонимен--477; Като не знаеш не драскай глупости;На САЩ и Англия обявихме война. С Русия подържахме ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ И НЕ ИЗПРАТИХМЕ 1 ВОЙНИК,ЗА благодарност Русия ни окупира и ни натресе ПЕЩЕРНИЯ КОМУНИЗУМ.На Парижката конференция Русия гласувапротив признаването ни за участник в АНТИХИТЛЕРИСТКАТА КОАЛИЦИЯ, за да ни третира като окупирана държава ида ниграби безнаказано.Бирюзов окраде Софийските банки,Българо -мските дружества,20000 вагона,оловноцинковите руди,розовото масло и др

400

Анонимен

преди 10 години

Май на нас първи ще ни спрат газта.За награда!Вигенин ми напомня пословицата за жабата която си вдигнала крака като видяла че подковават коня.Абе мълчи си там , кво дразниш руската мечка....

399

Анонимен

преди 10 години

До БКП"Колкото по--далеч отнея толкова по--добре. "Evala

398

БКП

преди 10 години

До wasilisqnisevropa--466 ; Нашите деди са казвали че РУСКИЯ КАМШИК БОЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ТУРСКИЯ.Екзарх АНТИМ е казал; Вие ни 'освободихте", Но от вас кой ше ни освободи.Захари Стоянов каза;До СЪЕДИНЕНИЕТО българите бяха русофили след него всички станаха РУСОФОБИ. Всичките злини които са сполетяли Б--я са дошли от Русия.Колкото по--далеч отнея толкова по--добре.

397

Стар социалист

преди 10 години

До 444- Герчо. Герчо , ти си прав, нашите социалистически лозунги и искания са при АТАКА и затова трябва да изоставим всички останали и да отидемна изборите с нея и да гласуваме за нейните ,,наши ,,кандидати, ако искаме да устоим на западните колониални изисквания.

396

Анонимен

преди 10 години

spoko be demokrat 6te se 4uvstva6 mnogo po dobre kato turski vilaet i 6te si uvajen otvsqkyde

395

Анонимен

преди 10 години

Стига сте пискали съветски тъпу*гери.

394

Анонимен

преди 10 години

SPOKO NIE 6TE OBQVAIM EMBARGO NA RUSIQ ,ZA DA UGODIM NA USA I 6TE FALIRAME ZA 3 DNI URAAA.AMA NALI SME SVIKNALI DA SME VSE NAI PRECAKANITE BEDNI I POSLEDNI TOVA NE PLA6I DU6ITE NA6I.EMBARGO I SE KA4VAME NA MAGARETATA URAAA.VE4E I ALBANIQ NI ZADMINALA NEMA TAKAVA DYRJAVA 6TO NEQ ZAKRIQT PONE.

393

Тодор Ж.

преди 10 години

До Див аграрСигурно са виновни EC и САЩ? Другари червени бълхи това е наследството от великата СССР

392

БГ

преди 10 години

България е с Русия. Вигенин ОСТАВКА! Плевнелиев твоя мандат изтича !