29

Анонимен

преди 10 години

Sega otzad Yaponiya ili Kitay trqbva da napadat rusnaka

28

Be_Google ноуЦензура

преди 10 години

по принцип НЕ ЧЕТА и НЕ ВЛИЗАМ в медии на олигарси, или мафиотски кръгове, но случайно четейки новините през ИНФОСТОК,попаднах на може би най-пропадналата като морал медия- dnevnik. И останах очарован, че дори там с манипулациите и тоталната цензура русофилирските гласове са болшинство. Обичаме Русия и един ден пак ще допреме до нея. ОТ мен да го знаете и помните....бе някой ще каже ли защо крайно малобройната секта на бай иван е толкова шумна??? то дивашки крясъци,запенване, то чудо! :) поздра

27

Анонимен

преди 10 години

И от кога защитата на теиториалната цялост от външна намеса е престъпно действие ?руска наглост, пращаш воиски да окупират чужди земи и после с цялата си наглост оябвяваш армията на държавата чиято територия си окупирал за престъпна

26

ЗА 33

преди 10 години

ТИ ЩО НИ ХОДИШ У УСА

25

КАЛАШНИКОВ

преди 10 години

Превземете цяла Украйна и няма да има проблем

24

Анонимен

преди 10 години

Какво предствлява Украйна сама по себе си?Едно Голямо нищо! Като БГ-то!Русия фандък вече за нищо не пуска,защото и ние и те сме прадатели,на ЕС и САЩ не им пука,щото се превърнахме в *** на Света и оправия няма,остават Боковци,Станишевци и Догановци да си връткат далаверите!

23

Анонимен

преди 10 години

Руските войски са окупирали чат от Украйна и действат под прикритие в източната и част, но украинците действали престъпно! Много нагъл е Путин!

22

до 33

преди 10 години

Напротив, тук съм и пиша точни защото обичам България и ми пука каква позиция заема в тази много сложна ситуация!А иначе, обичам и уважавам всички които изповядват християнството и бих помогнал с каквото се наложи!

21

Йово

преди 10 години

САЩ, ООН и ЕС защо мълчат за кървавото потушаването на протестите със сила в Лондон, Париж и Брюксел миналата седмица и вчера в Рим. Демокрация в действие!

20

Be_Google безцензура

преди 10 години

САЩ имат идиотският план да прочистят етнически УКрайна и да натресат на Русия милиони гладни хора!!! ПОДЪЛ САТАНИНСКИ ПЛАН- какъвто имаше за България п рез 1985-1989 и после Югославия, а в наши дни Ирак....Либия....Афганистан.....Косово!!! Проклета вовеки управляващата корпоративна мафия в САЩ!

19

ЗА 28

преди 10 години

АМИ АКО Е В САЩ

18

Бяло-синьо-червено

преди 10 години

си е родствено с Бяло-зелено-червено. БЪЛГАРИЯ е с РУСИЯ

17

ДО 20

преди 10 години

АКО НЕ ЗНАЕ ще се се научи никои не се е родил научен важното Е че човека разбира че САЩ СА ТЕРОРИСТИ НОМЕР 1

16

456

преди 10 години

До дедо пичРуснаците освен пияндета имат и мужици а ние имаме само пу*ки кото боко ,цоко и роско!Малките букви са съзнателно написани и жалко че го няма Доньо Донев до ги нареди както им се полага!

15

Алекс

преди 10 години

Как се молят само на Путин да освободи и останалата източна част на *** от агресивния Запад.

14

до 16

преди 10 години

През февруари нямаше какво да ги спре, съгласен съм, сега обаче нещата са по-различни, мисля че е видно за всички от последните седмици, че НАТО се е разпростряло навсякъде по пограничните райони от Полша,през Балтийските страни, България и Румъния, нещата сега стоят различно. Много закъсняха, още февруари трябваше да си стигнат до Киев те спряха до Крим и зачакаха докато Запада се мобилизира.

13

SS

преди 10 години

До Анонимен10А знаеш ли как се държи оръжие?! Или си държал само ташаците си...

12

Печенег

преди 10 години

Нека славянските орди да се изтребват взаимно. По-малко славяни, по-добър свят!

11

SS

преди 10 години

Явно Кремъл не може да преживее факта, че делото на Степан Бандера е живо...

10

Анонимен

преди 10 години

Пълномащабна операция в Източна Украйна значи трета световна война, така че или не се надявайте, или си пригответе пушките и каските и скрийте семействата си