110

хахо хихи

преди 10 години

и откъде накъде един ***-тия не бяха ли от същото тесто като ония клали българи в батак.....и откъде накъде продажния евреин с трабантчето ще говори от мое име,те неговите хора не си ли откраднаха земя за държава,не тероризират ли целия район там и откъде накъде един турчин ще говори от мое име ,турция не е ли оная държава мачкаща кюрдите.въобще българите сме стращно толерантно племе,позволяваме на всеки да ни дава акъли ако продължаваме така следващия ни президент ще е *** ,а герба н

109

Анонимен

преди 10 години

До славянинславчо мамин сладък, виждам, че страдаш от избирателна пропускливост и от всичките ползи, които са дошли от западния свят си избрал да виждаш само негативното (за някой). Я ми кажи в такъв случай какво ползено е дошло от Русия последните 30 години?

108

Анонимен

преди 10 години

И даже ще докарам тукаде що е на света боклукаи пенсиите ви аргатскище разделя със него братски.И ще изпълня тъй заветана еврогейството в Съвета :да стане българинът плява ,а пък от плявата - държава.Ирен25.3.2014

107

Шоп

преди 10 години

До до 118 от славянинТи какво искаш, да ти построят магазини, да ти плащат заплати и данъци и да ти подарят и печалбата си? Не си ли малко нагъл?

106

Анонимен

преди 10 години

Болен е продажник. Първо се дупи на ДПС сега гълта на Русия.

105

Шоп

преди 10 години

До Анонимен защото трябваше да се намъкнат на пазара други играчи (румънската Черна вода, подържана от Франция------------------ Нали това ти казвам, искаш или не искаш, Черна вода си се намъква на пазара и ние увисваме. Може би мислиш, че ако не бяхме затворили нашите реактори, румънците щяха да купуват ток от нас?

104

филии и фобии

преди 10 години

най_ вероятно в следващия парламент ще са пак същите и кво от товасамо че кои от тях ще се застъпи за вас???кои ще се погрижи да има работа(не глупостите от сутринта -хората не искали да работят:))) кои ще се погрижи децата ви да остават и да се развиват тук,не да ги отхранваме и изучаваме и после да се разбягват

103

Анонимен

преди 10 години

До 143XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA k.

102

хахо хихи

преди 10 години

еми плюят щот когато свалиш до собственото си жалко равнище опонента си,избора измежду сини,червени,националисти и всякаква друга пасмина се свежда до липсата на избортака кражбите на сините изглеждат детска закачкаглупостите на червените невинно изчервяванеполицеищината на герб си е вид грижа за опазване на редапростащината на националистите вече си е напълно в реда на нещата и така и блатото е все по дълбоко и АНДРЕШКО е супер доволен и му дреме на дедовия за другите

101

Анонимен

преди 10 години

do 135 ! Idi pri Orbalan li Beshe Torbalan li ! Eb*li mu maikata !

100

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До Ха такаЕй русофилистик, ние нормалните Българи мразим русия и обичаме Америка и това никой няма да го промени, нито волен нито сергей, още по-малкото ти. Да живее САЩ!!! Glory, glory USA!!!

99

Анонимен

преди 10 години

До ШопДървената глава си е дървена! Шопе, четирите блока ги затвориха не защото няма пазар, а защото трябваше да се намъкнат на пазара други играчи (румънската Черна вода, подържана от Франция; точно по тази причина Жак Ив Кусто оплюваше АЕЦ Козлодуй. Не че разбираше повече от теб този вид енергия!). А малките реактори произвеждаха най-евтиния ток по простата причина, че вече се бяха изплатили!Но кога ли един ШОП е разбирал нещо от каквото и да било? Те такова животно нема!

98

соросоид

преди 10 години

" Да не козируваме на ЕС, Да козируваме на СССР" ... призова Сидеров.единственото утешение е, че това е ПОСЛЕДНИЯ му парламент.ако пък го видим и в затвора с ЕФЕКТИВНА присъда ... това ще е национален празник !

97

Анонимен

преди 10 години

Bravo na UNGARIA i ORBAN !Kato vi cheta komentarite, se sramuvam che sam Bulgarin. Dobre che ne ziveja v Bulgaria.Ima edin umen i SMEL chovek - VOLEN SIDEROV, bulgarskija Viktor ORBAN, a vie samo go pljuete.ORBAN specheli 45% kato zastiti predi vsicko NACIONALNITE INTERESI na Ungaria.Bulgarite ne sasluzavat po-dobar zivot, neka da badat VASALI i PODLOGI na NATO, EU, USA.

96

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Прав е волен, съгласен съм с него, че не трябва да козируваме на ЕС. Трябва да козируваме на САЩ и постоянно да заливаме русия с плюнки... Да живее великата държава САЩ. Да живее най-старата демокрация на земята.

95

SS

преди 10 години

TOZ *** KOMUNE AMUDJA , ISKA DA HODI EVRODEPUTAT !!! POZNAITE KAKAV SRAM STE BUDE !!! NA MEN NE MI PUKA , NO E JALKA RABOTA BULGARIA !!!

94

шопе дънкаш глупости

преди 10 години

причината за затваряне на 4 те блока е че Кунева и сините ни продадоха за жълти стотинки ,само и само да грабнат парче от баницата

93

Анонимен

преди 10 години

До до 105 от славянинАко например бяхме в един съюз с Русия нямаше да имаме убийствено ограничаващи квоти за селскостопанската ни продукция, нито изискване да си затваряме атомните блокове---------------- Какво искаш да кажеш? Че 140 млн руснаци ядат повече от 500 млн европейци? Или че Русия щеше да ни изкупува излишния ток?

92

соросоид

преди 10 години

и другари атакисти, ... не искам да звуча грубо, но пицата свършва ... УСЕЩАТЕ ЛИ ГО ?

91

анонимка 119

преди 10 години

ти си лижи дирника на които си щеш-всъщност това прави и плевнята и бая други политици които претендират да ни представят( лъжат се естесвено за народната любов и това със сигурност го разбират на следващите избори)аз лично не позволявам помаци,турци,*** и евреи да говорят от мое имерасизъм или не орел и л,,,,,но не са равностоини