59

Анонимен

преди 10 години

Говорителят на Меркел обяви,че ЕС все още е готова да подпише споразумение за асоцииране с Украйна!А-а-а-а,еврокомисарите много бързате да похарчите събрана готова пара!Има си ред,не са внарали европейска конституция и закони,не са отворили своя пазар,не са направили приватизация,не са член на НАТО,не са затворили 2-3 електроцентрали,армията им трябва да е има-няма 100 000,образованието им не е платено,здравеопазването-също,не са им влезли евро-цени,данъци,акцизи и такси!Какви ПАРИ И АСОЦИИРАНЕ?

58

Анонимен

преди 10 години

Този руски министър както всички богати руснаци си държат парите в европейски и швейцарски банки а не в руски.

57

Анонимен

преди 10 години

ХахахахахахаТоя с ръкетния щит дето бил против Иран видиш ли но е разположен по границата на руската федерация цепи мрака. Понеже Турция е въвела визов режим за иранските ръкети те ще ги изтрелят над русия и като стигнат Москва ще свият у лево да пресекът границата с Полша.ХахахахахахааххахахаЩо ли е това балистична ракета, вобще балистика и има ли то почва у нас.

56

Анонимен

преди 10 години

АААА по-богати са от нас, това златното на снимката какво е????

55

Анонимен

преди 10 години

Nashte rusofili se pynat da se izkarat po-golemi patriotite ot samite rusnaci :D basi jalkata kartinka

54

Некъф Човечец

преди 10 години

ЕС иска газта, петрола и пазара на Русия, пътят и на трите минава през Украйна! Русия има изгода от размирна Украйна. Разделяй и владей влиза в сила и сега - слаба държава- евтини подкупи!

53

Анонимен

преди 10 години

успех на този *** украйнски народ , няма да гладуваме саво ние я , незнаете какво ви чака ,питайте брато българи , колко бедност има ,колко клошари има и колко олигарха има ,тешкови и горко

52

българин

преди 10 години

На "постсъветския" "русофил" (в същност - комунистическа ***, второ или трето поколение), каквото и да му разправяш, то все едно си знае - Русия е велика, тя ще ни оправи, който е против Русия, той е ***, предател на славянството, американски и *** шпионин. Ето, ние, България, сме светъл пример, до какво води приятелството с Русия - до РАЗРУХА. Никой не казва, че Западът е мвого добър, нито пък Япония или Южна Корея. Но, който мисли малко от малко, знае, че РУСИЯ Е СМЪРТ ЗА ВСЕКИ.

51

54

преди 10 години

Има световни пазари на пшеница от които Русия купува, НО Казахстан изнася на Русия по техни цени. Ето ти извадка пшеница 3класс Договорная5000 т17.02.2014Mark Grain Trade Казахстан, Алматинская областьСайта, ако предявиш желяние ще ти го дам, но там продават минимум по 100000 т.Няма да споря с теб.

50

Анонимен

преди 10 години

до 54Олигофрен, Русия 2010-та изпревари САЩ по производството на пшеница. Как ще внася пшеница от 300 милионна държава която има по- малко производство или равно на 140 милионна Русия?

49

анонимен

преди 10 години

ми то за не платени 2 млрд бая пшеница си е те ще почнат сами на ви пшеница дайте газ

48

Анонимен

преди 10 години

до 33Хах, ***..Русия произвежда годишно 61 милиона тона пшеница. Украйна произвежда 21 милиона. Русия изнася пшеница годишно 400 000 тона. Дали руснаците зависят от пщеницата на Украйна, ***???

47

Анонимен

преди 10 години

СТИГА С ТАИЯ ПШЕНИЗА РУСИЯ Е НАИ ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЗАРНО СЪС 95МИЛИОНА ТОНА В ЕВРОПА С МЕСНИТЕ ПРОДУКТИ РУСИЯ ИНВЕСТИРА 18МИЛИАРДА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ФЕРМИ В ПТИЦЕВАДСТВОТО ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ АМЕРИКАНСКИЯТ ВНОС ЗА 6МИЛИАРДА НА ГОДИНА РУСИЯ СЕГА ВНАСЯ ЕДИНСТВЕНО НИКОЛКО МИЛИОНА ТОНА ЗАХАР

46

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Украйна я...чака същият срив на икономиката,както България в началото на 90-те години,когато първото правителство на...***,начело с Филип Димитрофф, се отказа от всички руски пазари.Леле,тези не знаят какво ги...чака.

45

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 53:Вярно. Русия е по-лоша от Запада. По-примитивна, по-бедна, по-гладна, по-брутална. Никой не е преуспял в съюз с Русия. НИКОЙ.

44

st

преди 10 години

До до 39 от славянин Имигрантите с русия са същите каквито са и в БГ от 3 свят 40до 60% са със 8 клас и трудно владеещи дори руски,иначе да има много.

43

работещ

преди 10 години

До До 33:Русия, умнико, внася пшеница не само от Казахстан, а от който още се сетиш - САЩ, Канада, Аржентина даже, не знам, дали не са почнали да внасят и от Китай. Но, без украинската пшеница, още ще им се стъжни. Другите ще им вдигнат цените.

42

Анонимен

преди 10 години

До сега като бяха толкова близки с Русия, добре ли живяха? Имат ли пари? Какво имат - нищо. Тези които си копнеят за Русия и си мислят, че като си близък Русия, ще проспериращ имат нужда от помощ. Русия е същия използвач като запада, само че запада действа с кадифени ръкавици, докато Путин е като слон в стъкларски магазин. Защо всички руски богаташи пращат децата си да учат в Англия и Америка, защото мислят, че за тях има перспектива в родната им страна ли?! НЕ! Защото робството е страшно нещо!

41

st

преди 10 години

То и сега русията е пълна със западни стоки,коли храни, тн дори путин се вози в мерцедеси.И като увеличи митата да не би русия да спре да купува или запада пак ще спре да продава.

40

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен:ЕС вярно, че са си добре. А путинска "Русия" ще мре. Украйна - също, ако остане с нея. С ЕС Украйна може да се договори. С Русия - не. Не сме пример за това. Никой, който е бил с Русия, не е преуспял. НИКОЙ и НИКОГА. Не че ЕС е много добър, но по-добър няма наоколо.