69

Анонимен

преди 10 години

Фалирала Украйна ще получи финансова помощ от ЕС,тоест и от нас. Той ЕС себе си не може да оправи(напр. малка Гърция). Няма логика да привлича голяма и бедна Украйна,освен ако не желае да прави сечено на Русия. Манипулират хората с думата "демокрация" ,както нас едно време.

68

Анонимен

преди 10 години

До ЛиберманАз пък виждам един голям предател на православието, и още *** Американска *** и скапан ***

67

Анонимен

преди 10 години

До 72Всичко има в гъгул ,***!

66

Анонимен

преди 10 години

Напишене в google кличко, анонимните да видите този *** кой му плаща за протестите

65

Бен

преди 10 години

Е, тя Меркел е от изгочна Германия. Там някога педи да падне стената комуниста Ерих Хоникер продаваше източноберлинците на техните роднините им от западен Берлин за 500 германски марки.Така му беше огладнял *** на комуниста че ако можеше и на части щеше да ги продава.Системата на комунизма се оказа само една практически неизпълнима идеология.Целия източен лагер изостана от света а народите му платиха висока цена.Вместо да изгонят *** и евреите те ги затвориха заедно да се развиват

64

Либерман

преди 10 години

Браво на украинците, извоюваха си свободата. Сега е време на Беларус.

63

а ти?

преди 10 години

До ЛиберманНикой не мрази народите им,а ти защо не си в кибуца?

62

Дядото на Тимошенко

преди 10 години

Абе и аз в началото на Втората световна получих подкрепата на Адолф за свободна от болшевизма Украйна, ама после видяхме какви са швабите...

61

перспективи

преди 10 години

Според статия в Zero Hedge'The Eastern Ukrainians Are Revolting"Тимошенко е заявила,че"Украйна може да доведе до промени в други бивши Съветски държави"и да помогне на"други държави под "диктатори".Русия ще отстъпи ли от базите си в Крим или ще има война ,за защита на руското население разбира се.

60

до 54

преди 10 години

Абе пич колко Франции има?Иначе си прав, идват световните мутри рекетират те и си плащаш за да те пазят.Украйна-майна явно е от по "умните" и ще я рекетират всички заедно.Какво да се прави светът е устроен по-тоя начин!Хубавото в случая е ,че на 100-200 години някоя мутра си намира маистора и преминава в редиците на рекетираните.

59

Либерман

преди 10 години

Абе нещо много червени русофилски празити виждам в този сайт!? Що така бе? Много ми е интересно като толкова много мразите западните ценности, капитализма и демокрацията, защо сте още тук а не в Русия или Северна Корея?

58

Анти-U$A

преди 10 години

Украйна!?!Лека и пръст! Вчера беше задушница, днес ще я опеем. Тази държава вече не съществува.Но пък източната и южната част на бившата Украйна, които са про-руски настроени и, разбира се, са по-богатата част от това политическо формирование, с по-високи заплати отколкото "западаняците", няма да желаят повече да съжителстват с теорористи, престъпници и мародери.Апропо...Харков е първата столица на независима Украйна!Апропо...Владимир Илич Ленин подписва Указа за независимост на Украйна.

57

Анонимен

преди 10 години

До svedustА дубрутро. Те западняците бяха първи приятели и с Кадафи, Мобарак, Асад, саудитските мракобесници и военния режим в Бирма. За тях е важно далаверата да върви и тогава си добър. Ако далаверата секне тогава палачинката се обръща.

56

Анонимен

преди 10 години

Голяма работа, че е дръпнала нещо. Да не би някой от техните олигарси да си е спечелил парите с честен труд. Същото и в Русия. И ако наистина е дръпнала толкова много защо и дадоха само 4 години, а не 20 или 30. Става въпрос за милиарди. Има нещо гнило в тая работа.

55

Анонимен

преди 10 години

До ЛораДоста вероятно. А като се има предвид, че там има компактни групи от унгарци и румънци може да се разпадне и на повече.Вчера гледах, че поляците активно разпространяват новата карта на Украйна из нета :)

54

въпрос

преди 10 години

До ЛораТи не беше ли про-ционистка?Ще прощаваш ако греша.

53

svedust

преди 10 години

До АнонименЗа Тимошенко не знам, но Бойко Борисов си е доказан комунист, още не си е върнал партийната книжка издадена от ЦК на БКП. Иначе води дясна партия и разни заблудени гласуват за него, защото бил десен хихихи. По-лошото е друго - двамата имат подкрепа на западните политици, което означава, че за Западна Европа е приориет да подкрепя престъпници и престъпните структури около тях - апропо, знаем за далаверите с дрога на г-н Борисов както и че 100 000 лева на ден са му брояли портовете

52

Лора

преди 10 години

Най-голяма вероятност има Украйна да се разпадне не на две, а на четири.

51

аз

преди 10 години

Тия наистина излязоха по-глупави и от нас. Изтрепаха се за да им назначат тая, дет ги окраде и я гониха с камъни.Не че и тук нещата не са подобни, но поне не бяхме толкова ***, че да се избием за да си върнем Тиквата на власт :)

50

Честито на Русия

преди 10 години

Русия спечели олимпиадата (на първо място са по медали), сега ще дръпне и "черешката" от "тортата"-Украйна, а именно южната и източната част, западната (бедната) част заедно с бандеровците (тея ни се водят, ни се карат) ще остави на Гейропа да си блъска главата с тях! Като не искат да целуват ръка на Путин, ще лапат к*ра на обама и целуват дъртия г*з на баба Меркел!