28

Анонимен

преди 10 години

До qwer Турция и друг път е скимтяла за ОМО и за дето признахме геноцида над арменците - и със скимтенето си е останала...

27

Men:До qwer

преди 10 години

A ima li oshte takiva kato teb, koito zabravyat , che choveka na Erdogan v BG e BB?

26

кк

преди 10 години

До Владимир, 10: Владко, ако ще четем историята, нека да я четем, а не да сричаме. Никой по никакъв начин не може да оправдае това, което се случи няколко години след 09.09.1944 г. Но нека да видим Българската Буржоазия какво правеше: В колко войни участва българия от 1878 до 1944 г? Резултат - стотици хиляди жертви; загубено нац. богатство за млрд. лв; загубена над 1/3 от територията на страната... Нека спрем гражданската война в България и да погледнем напред. От 1923 г сме се хванали гуша з

25

Анонимен

преди 10 години

Бокачо, за бСП - знаем, ама ти като такъв радетел за антикомунизъм - защо прати Ники-то да подпише и той такова споразумение през 2010та бе....

24

BorisovTroll

преди 10 години

Ей, ***, крадци и престъпници ви плащат не ви ли е срам? Дайте шанс на правителството да закопае животните от ГРОБ!!!

23

Смях

преди 10 години

До Рimр С защо да не разменяме ние имаме развити отношения със Кндр . България е изградила множество обекти. Там имаше хил български специалисти . Има спогодба и от 1988г между НР България и КНДР за икономически отношения. Какво направи Сдс като Филип Димитров разби отношенията ни с страните от Третия свят. България ще спечели в Северна Корея милиарди.

22

qwer

преди 10 години

"Турският консул с ултиматум за Илинден: Незабавно оттеглете декларацията!" - ето до къде ни докара тззи власт от антибългари и античовеци. Скоро от Турция ще започнат да нареждат какво трябва да прави Бг парламентът. Има ли още червени сурикати на които *** кратуни да не могат да разберат накъде ги водят тези за които са си дали вотът, има ли още овце които да не забелязват, че сеното им е на привършване ? Комундури, вие не сте българи, вие дори не сте човеци бе, вие сте животни, ясно !

21

Коко

преди 10 години

Това правителство е сбирщина от *** :(((( Сега пък със КНДР щели да ми се сближават.Такъв Х*й не сме яли от 9 септемрви 1944 :( Пенсионери, *** и невежи ***, както и вие не гласуващи хора - мизерията ви е гарантирата. А за това, че обрекохте България на изчезване и норланите хора да търсят път на запад, дано страдате много, гадове мръсни.

20

Zidarov

преди 10 години

А с талибаните от кога е спогодбата?

19

морски

преди 10 години

А диктаторът Борисов унищожи цял един народ обричайки го на глад и мизерия!!!!!!!!

18

е, "браво"

преди 10 години

Ким изби цялото семейство на чичо си, включително децатаНа масова екзекуция са подложени всички членове на семейството на Чан Сон Тек

17

0

преди 10 години

Бойко,Бойко пак сгафи.Абе чети бе човек,чети и се образовай,стига си гафил.Готов си без да наеш за какво става дума да оплюваш-ставаш за резил!!!!!Много лъжи и лицемерие в тая твоя партия,а за неграмотност да не говорим,с лопата да я ринеш.Цецки,ирландски овчарки,Лилянчета ,горанчовци и т.н. и т.н.

16

Радио Никарагуа

преди 10 години

Не разбрахте ли, че България е европейската С. Корея!

15

vot42

преди 10 години

Слушах една депутатка от БСП,което беше в състава на парламентарната делегация,посетила Северна Корея.Тя говореше с възторг за това, което беше видяла в тази страна!!! В същото време в Северна Корея беше екзекутиран чичото на севернокорейския лидер Ким Чен Ун.Оказва се,че е избито и цялото му семейство,включително и малките деца!!! За сетен път се убеждавам,че нашите управляващи нямат морал!

14

Анонимен

преди 10 години

В Саудитска Арабия има публични екзекуции с камъни Не съм чул Българея да е скъсала дипломатическите си отношения с тая зловеща държава

13

езичник

преди 10 години

ето лъсна цру в българия. ние ще сме троянският кон на сащ в корея. мръсни предатели. дянков отиде в украйна и тя пламна. сега на ред е северна корея щото на някой му пречи факта че хората си живеят живота и без химериканците.

12

Владимир

преди 10 години

До до Владимирпознах от първия път , *** си ТИ !!! няма комунист и той да не е *** ..отва е противоприродно комунист да не е *** !! на вас вие задалжение да сте *** мой човек ...нормален човек никога неможе да убие човек от собствения си народ, нормален човек никога не би направил геноцид срещу собствения си народ , нормален човек никога не пи подарил огромна част от държавата си на друга понеже ВОЖДА СТАЛИН така е казал ! на тези хора им се вика *** !!

11

Pimp C

преди 10 години

Каква наука и какво образование ще разменяме ,ако не беше трагично щеше да е смешно!

10

Владимир

преди 10 години

Доказани факти с който комунистите са известни в България и света: 1. Кървъв преврат и избиването на 10ки хиляди невинни Български граждани2. Народния съд - виновен за смърта на най-малко 60.000 невинни Българи 3. Тоталното унищожение на интелигенцията в България4. Тотална промяна на доказаната Българска история5. Абсолютен геноцид срещу собствения си народ (над 150.000 избити невинни Българи)6. Подаряването на Македония на Тито и геноцид! Листа може да продалжи поне с още 100 точки!

9

Анонимен

преди 10 години

Повечето страни от ЕС, които имат дипломатически отношения с КНДР, имат такива спогодби. Истерията е от страна на "европейците" в България, които не знаят този простичък факт за съюза, който уж подкрепят. :) Впрочем преди няколко дни Румъния направи страхотна изложба на историческото си наследство там.