146

Дупедав

преди 10 години

Росен Петров новия "доктор хонориус кауза" !

145

Анонимен

преди 10 години

А от мутрата Бойко и мокрите му телвизонни проръчки по възхвала на тиквата ще доживеем ли да се разграничи. Двуличници.

144

Анонимен

преди 10 години

Колко мъка има в тази държава... Тез двамцата са толкова прости,че която и да е чалгаджиика изглежда като харвардски преподавател,като нобелов лауреат пред тях. С тази разлика,че димитровградските силиконови картофи само си грачат и въртят тезгяхите си по кръчмите пред потните мурджовци и (все още) не напират за нищо друго,докато хубавеца и *** се бутат държавата да управляват!БЕЗ ДУМИ!Затова ли Левски и Ботев са се борили преди години?

143

Анонимен

преди 10 години

Бай *** си свърши работата през 2009-та, ама има още бая ***, които му вярват!! Бай *** от Банкя.

142

Анонимен

преди 10 години

Смешен плач... Може някой прочел единствено "Винету", научил единстево "конгратюлейшънс", ял филии намазани със свинска мас и т.н. и т.н. да стане премиер и да го рисуват по капаците на колите, но някой друг да пожелае да влезе в политиката - не може. О.К. Аз съм ***, мразя Станишев, "ритам футбол" и със сигурност ще направя много идиотщини ако ме изберете! Вярвам, че съм идеалният за премиер! Гласувайте за мен! P.S. Надявам се, че и вие сте прости като мен :)

141

Мене

преди 10 години

А бе ***,да сте чували,че има различни модели? А дай пък като в КНДР има еднопартиен модел и тука да е така. Това е демокрация,всеки може да избира и да бъде избирар. Както има еднопартиен,така има и двупартиен и многопартиен модел.

140

Дедо Шмърк

преди 10 години

Роскааа Роска просто момче селянче си ти щом заигра по свирката на Бюрека и Пеевски. Хич няма да се усетиш как ше ти духнат под опашката и ше кацнеш на дедовия.

139

преди 10 години

До срам и позор"В Немския Парламент има 5 Партии при 80 милиона население , в Българския Парламент има 6 Партии при 7 милиона население , срам и позор "V amerikanskia ima 2 partii pri 300 mln. Mai v BG-to ot drugo nishto ne razbirat osven ot politika

138

Даскал Кольо

преди 10 години

Ами ти вече действаш бе Росенчо..... Свалил си си гащите и си се навел с гръб към Пеевски....Недей така бе момче... Болката се преодолява, ама сръмът е голям

137

"играчите"

преди 10 години

Каквото и да си говорим, в крайна сметка, става дума за пари...за МНОГО ПАРИ...

136

Анонимен

преди 10 години

Ще гласувам за Росен Петров, само ако обещае да вкара Цветанов и Борисов в затвора, където им е мястото.

135

Хо

преди 10 години

Ехаааа....много "патриоти" много нещо бееее! А и в образа на чичко Путин се оглеждат те......,а и "скромни"!

134

Анонимен

преди 10 години

Хехехе, колко си ни ясен, Росене, нямаш си и представа. Явно с барека за големи балами ни имаш. До вчера ходи и те плюе, днес сам си слагаш вазелина. Дано да ти и плащат добре, защото няма да ви позволим май месец да се налапате :)

133

Бат Сали

преди 10 години

Гиди, гиди мушмурок с хитри очички....парички.....

132

Анонимен

преди 10 години

Ще гласувам за Роско ако се приеме принудително изселване на *** от българските села, да им се даде пустееща земя да се заселят, но извън българските села и там да си избират *** кмет и т .н. както и задължителна военна или трудова служба от 2 години за *** ако не учат. Отделни *** паспорти и който го хванат да краде жици или жп части, да бъде лишаван от право на български паспорт за ЕС.

131

Анонимен

преди 10 години

РОСЕНЕ,С МИЛИОНЧЕ ЛИ ТЕ КУПИХА ТВОИТЕ БИВШИ СЪПАРТИЙЦИ ОТ БКП ?! ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБ!

130

Анонимен

преди 10 години

Запомнете това лице с татаро-монголски черти.Това е Росен Петров, който ще влезе в историята, като езкекуторът на ГЕРБ.Ако той стане вътрешен министър (дай Боже), затворът за Борисов и Цветанов няма да се размине.Нека да го подкрепим, за да си доставим това върховно удоволствие.

129

!

преди 10 години

Политически безпристрастен съм,но такива като Бареков от мръсно долно килимче се превърна във летящо такова,след години подмазване на когото се сетите,а 90 години да не говорим какво е работил по кръчмите...от друга страна Росен Петров който не признава професионализъм и уважение,а се води от личната облага без значение на кого ще навреди,какво да очакваш от такива лица?Жалко е и,че такива се ползват от доверието на народа.Накъде вървим...към дъното сме се запътили,жалко...

128

Анонимен

преди 10 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА БАРЕКОВ....Е ГЛАС ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

127

Анонимен

преди 10 години

Сега важното е да се регистрират, колкото се може повече партии, за да може гласовете за посраните некадърници ББ и ЦЦ да се разпилеят.