97

Анонимен

преди 10 години

И чакате този да оправи държавата Та той само с интриги се занимава ТА той по -зле и от ПРЕДНИТЕ САМО РЕВЕ САМО СЕ ОПЛАКВА кво хленчи -ДА ПОНАСЯ УДАРИТЕ С ДОСТОЙНСТВО САМО ДА СИ отвори остата Бойко и Станишев почва по три дена да реве е,аз и народа кво сме длъжни да му гледаме лигавщините И сега защо Първанов си прави партия -ми щото така иска ама станишев го е страх като мишок от най-малкато нещо никой не е казал че първановата партия ще бъде първаама станишев припада вече от страх

96

....Ъ....

преди 10 години

а лъжите на станишев са като Добрий Ден

95

Анонимен

преди 10 години

Гледам, че герберастките *** са се активзирали във форума. Ще бутат правитлеството правратаджиите мръсни. Само че с 15 форумни бойци и 20 тъпнари, разхождащи се половин година вече по жълтите павета, правителство не се бута.

94

Анонимен

преди 10 години

Fu* foo червен ***, същото се отнася и за приятеля му с червения фес.

93

АБВ

преди 10 години

истината е - парите от ,,южен поток,, . ДПС и Пеевски рекетираха Станишев и тяхните фирми са подизпълнители. А кражбите в енергетиката се полагат по наследство на ,,старите комунисти,, Първанов беше автор на ,,големия шлем,, но остана на сухо и затова е сега цялата тази разправия. Комунистите ги сплотява - КРАЖБАТА - но многото пари и ,,неправилното,, разпределение и голямата алчност ще ги раздели.

92

Рали1

преди 10 години

До СЕЛЯНКАТези май Цецо ги е подслушвал,ама нещо излезе ялова приказката за слухтенето и милиционерщината му .

91

Анонимен

преди 10 години

Слушах по радиото Боко *** - е нема такъв цирк, почти го бях позабравил вече този банкянски ***. Ама май някой се опитва да го съживява.Накара се на водещата в ефир, звучеше като обиден първокласник. Представям си ако Станишев си позволи такова поведение как ще го разпарцалясат на секундата Бокомедиите.

90

Черен Петър

преди 10 години

Кой, кой назначи Орешарски и Пеевски?Роден през 1966 в СССР и живял 30 год със съветско, по-късно руско гражданство до 1996, когато го внедряват в България и получава българско. Баща - министър в тоталитарното време, секретар на ЦК на БКП, отговарящ за международните връзки на БКП.Завършва МГУ, Москва с дипломна работа "Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия" - явно ценен научен труд в тази сложна материя.Сергей Димитревиеч Станишев КПСС - БКП

89

Анонимен

преди 10 години

Още помня Станишев как излъга когато загубиха 200 000 000 по магистралите.И как хвърли вина на ЕС.***

88

Анонимен

преди 10 години

махнете го тоя *** писна ми от него само глупости говори

87

Анонимен

преди 10 години

Моника Йосифова не е главен прокурор, тя е много повече от това. На практика контрола на държавата е в ръцете й.

86

Анонимен

преди 10 години

Тука има много работници на БСП и ДПС

85

П.Петров

преди 10 години

До ГЕРПиДали 87, помисли над темата: Дянков е изхрачил 4-ри милиарда лева налични в резерва, които не е взел на заем за 4-ри години, а правителството на Орешарски издуха 4-ри милиарда взети на заем с лихва за 7 месеца и се готви да вземе още 4.5 милиарда до април.Имай предвид, че 2009 в края, с обяснението на Орешарски, че световната икономическа криза ще ни "заобиколи" бяха оставени неплатени обществени поръчки за около 2.5 милиарда лева.

84

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Защо няма записи със Станишев,Местан,Доган,Делян и всички останали ,, борци,, за бъдещето на България? Или ще излезе вярна приказката за момата родила бързо в нейното село,а като честна невеста в друго се мъчи?

83

Атакист

преди 10 години

Не харесвам Станишев но заглавието е 111% вярно!

82

до85

преди 10 години

А,на вечеринките на Мая Манолова какво правите ?Има ли нещо интересно?

81

Анонимен

преди 10 години

Присмял се хърбел на щърбел.

80

Цъфнал Герб

преди 10 години

Хайде всички да изпеем песен в чест на нашия Вожд и Учител, другаря Бойко Борисов!

79

Анонимен

преди 10 години

До ГЕРПиДали 87 Абе, ***, нали и ако една 100 от това, което си написал беше вярно, твоите чугуноидени господари нямаше да дърпат Бойко за полетите на Отряд 28 и да им се смеят хората, а от сутрин до вечер щяха да показват по телевизията доказателства за престъпленията му. А, пък вестниците на Прас Прес поне един месец нямаше да пишат нищо друго, освен за това колко лош е Бойко. Напълно си заслужаваш обръщението : "***"! Аман от подобни "информирани" типове. Взимай си рублите и лижи ***

78

Стършел

преди 10 години

Много психично болни, включително и Станишев на които Борисов им е виновен.....жалки сте!