26

Артев

преди 10 години

С 10 човека на площада НЯМА КАК ДА ИМА предсрочни избори...

25

БСП/бкп се цепи на:

преди 10 години

--ДЪРТИ *** ,ГЕНЕРАЛИ ОТ СОЦА И ВЕРНИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ И...--ЕВРОПЕЙСКИ ХАМСТЕРИ, ПЕСОВЕ И МЕРАКЛИЙ ЗА ЕВРО -ЗАПЛАТИ В БРЮКСЕЛ!ИСКАНЕТО Е ОТ МОСКВА ,ЗАЩОТО ТАМ ГИ ГОНИ "УКРАИНСКИЯ СИНДРОМ"!...ЩЕ СЕ ЦЕПЯТ И ТЕ --АМА ПО-КЪСНО...!ГАРАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 10 години

В училище може да са го подигравали ама сега ще си го върне на всички :)

23

Spiro

преди 10 години

До 19Подкрепям на 100%. Идеята на АБВ е да се направи плавна смяна на властта в БСП. За да може Станишев да си тръгне с вдигната глава, и на негова място да дойдат старите муцуни, но вече блестящи от чистота. АБВ е патерицата на БСП. Ще съберат вота на разочарованите леви избиратели, и в крайна сметка пак ще се съберат. Стари комсомолски трикове. Капан за наивници. Всички много бързо забравиха как 8 години Гоце мълча като п*тка за безобразията на 3-ката, и се занимаваше с ученички и бракониерство. Сега стана по-чист от росата ... хайде стига.

22

Един българин

преди 10 години

Чичовите червенотиквеничковчета... ! По-големи наглеци от комунистите не помня да съм виждал - надминават дори *** в това отношение !

21

до 19

преди 10 години

Мечтиииииии. мечтите са безплатни хахахахаха. БСП щяла да спре да съществува хахахахахаТа БСП си има сигурен електорат от близо 900 000 души бе *** :) ГЕРБ да му мисли защото последно загуби над 600 000 гласа :)

20

мама Чобанова

преди 10 години

Оиии..на мама юбавецо,убав !!!

19

Анонимен

преди 10 години

Е , явно си искате Дянков да ви стяга колана, българите по природа са мазохисти , все искат да са от пасивната страна:))))

18

Анонимен

преди 10 години

Тоя, ако не си изкуса попарата ще го спукам от бой и ще седи наказан в стаята си до 2020та. Разбира се, че ще има предсрочни избори. Катастрофално ниския рейтинг на БСП носи риск партията да престане да съществува изобщо. Сега се играе сценарий по реабилитация с шайка стари комунисти, които правят мъжкарски и принципни изказвания. Това спасява партията и урежда идеално другия лагер. Сега Гоце ще наследи набързо откраднатите от Станишев пари, а наследството ги изпира - вече имат произход.

17

sostin

преди 10 години

Този , като го видя и винаги ме напушва на зверски смях хахахахахахахахаха, няма такава гротеска картинка , заклевам се .............

16

Spiro

преди 10 години

До Избори ли???Ами тогава какво ви притесняват изборите, уважаеми комунисти и атакисти?! По твоите думи излиза, че вие ще спечелите с пълно мнозинство и дори няма да имате нужда от Атака. Да отиваме на избори тогава, след като целия български народ си иска БСП-то?

15

Анонимен

преди 10 години

Този пич е секс-символа на правителството. Няма такъв Убавец !

14

Избори ли???

преди 10 години

Избори в България в момента искат:1. Ани Цолова и Виктор Николаев2. "Господари на ефира"3. Няколко водещи телевизии4. Софийски реститути и рентиери5. Герберите6. Реформ. блок7. Софийски кръг от бизнесмени обслужващи интересите на ББ

13

VB

преди 10 години

Така ли казаха спонсорите???

12

НАПРОТИВ!

преди 10 години

ИЗБОРИ ЩЕИМА --ЗА ДА ВЛЕЗЕ ПЪРВАНОВ ВЪВ ВЛАСТТА!ПУТН ИСКА ДА ИМА СИГУРЕН ПАРТНЬОР В ЛИЦЕТО НА ПЪРВАНОВ , НЕ "ЕВРОСЪСЕЛ" , КАТО СТАНИШЕВ!ЩОМ КОМУНИСТ ОТРИЧА --ЗНАЧИ Е ВЕРНО!!!!

11

Dolce & Gabana

преди 10 години

Я-а-а , фешън прическата захвана да се взема на сериозно ?!

10

Анонимен

преди 10 години

да, ще ве чакаме да опапкате още три пъти по 1 милиярд

9

акълмайстор

преди 10 години

В сравнение с еврейчето Дянков, Чоби е по-малкото ЗЛО!

8

Бай Иван

преди 10 години

Такива като тоя в даскало ги малтретирахме и биехме. Въобще не съжалявам!

7

Анонимен

преди 10 години

Абе кви избори бе ,избори, за 50 гербераста избори , аре марш!