17

Веско

преди 10 години

истината в момента е ГЕРБ - 20%БСП - 10%ДПС - 7%РЕФОРМАТОРИ - 5%НФСБ - 6%АТАКА - 0.8%БАРЕКОВ - 0.2%60% ОТНОВО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ

16

Бьореков

преди 10 години

Както и уважаваният от мен Жорж Ганчев беше казал, аз съм най-красивият, аз съм най-умният и вие ми завиждате. Затова пишете против мен.

15

гошо от почивка

преди 10 години

На Майчето Манолова мераклия съм азкъм женският кинеф в парламента хуквам завчастам ще я издебна тая червена мастияша и излупам два шамара и ще я заплаша че ако вика няма да спра да я бияСлед това напреде ще я наведа и на задна грубо и технично аз ще я обезчестя

14

Един българин

преди 10 години

Тоя циркаджия Бареков ако влезе в парламента, това би било най-големият позор за нацията ! Но вече нищо не може да ме учуди - тоя народ просто си заслужава управниците !

13

barekOFF

преди 10 години

youtube/watch?v=T5K7H-w9Hi4

12

Райчев

преди 10 години

Не съм гербер, но мисля че ако сега имаше избори, Герб ще ги спечелят безапелационно. Усеща се в настроението на обикновените хора. Лошото е че Реформаторите станаха жалки и смешни с безкрайните си условия и недомлъвки относно Герб. Ако я карат така, може и да не влязат в Парламента. Развалиха си имиджа просто, с женското си въртеливо поведение. За придворния шут Бареков е излишно въобще да се говори. За БСП/ДПС обаче едни нови избори ще са тотална катастрофа, и те го знаят много добре.

11

ivo

преди 10 години

HHAHAHHHAHA DUDUKA V PARLAMENTA I TOVA AKO STANE SI VZEMAM EDNOPOSOCHEN BILET ZA NIAKADE

10

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Партията на Бареков България без цензура си е подразделение на ДПС. Гласуваш за Бареков, получаваш Ахмед Доган, т.е. гласуваш за червената мафия, която пък е подразделение на БКП, сега БСП.

9

густо, майна!

преди 10 години

Първо лустрация и престъпниците в затвора. После проучвания и избори.

8

tannq.petkowa

преди 10 години

До американецоТи май си пропуснал да слезеш на 4-ти километър? Къв Бог, къв Бойко и къде напред?!?????!!!!

7

bobo

преди 10 години

алоооо,Българи,събудете се!!!! Ако,тоя *** /Бареков/ влезе в парламента,наистина сте много прости-тея дето са гласували за него!!! Петното ще му стане министър на финансиите-хахахах,ама много сте прости!!!!

6

Да бе да

преди 10 години

Буда-лите са ,като снегът тая Коледа-НЕМА ги...и продължават да се топят :)

5

Анонимен

преди 10 години

Боцко Коледно е развързал кесията за социолозите. Смях!

4

Анонимен

преди 10 години

Простащината край наяма!

3

Анонимен

преди 10 години

ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ПРОУЧВАНЕ - СМЕЕЕЕЕХГЕРБ ОТИВА ВЪВ ФЕКАЛИИТЕ - ТОВА Е ИСТИНАТА

2

Анонимен

преди 10 години

ако додука влезе във парламента аз със сигурност напускам тази скапана държава

1

Mainovo

преди 10 години

Всички да влезнат в следващия парламент, само тази к*р*а Бареков, моля ви се нивгаж не го допускайте до каквато и да е власт. Срам ме е, че съм пловдивчанин и това ла*но ми е съгражданин!