113

Анонимен

преди 10 години

Пак друг му се изк..ензал в гащите. Аман. Няма ли един път като мъж да поеме някаква отговорност?Все реве, че друг му е крив. Интересно. Дали има научно обяснение?

112

Анонимен

преди 10 години

*** СКАПАНА МУТРА

111

reality

преди 10 години

Айде стига са ревали. Политическата обстановка е сложна в БГ и в чужбина. В чужбина шпионски скандали- Обама подслушва Меркел, Дилм Русев и т.н. В БГ не управлява мнозинството. Земята българска не трябва да се продава на чужденци. Скоро ще липсва в световен мащаб. Земята и ползването и трябва да се оптимизира и да носи печалба за нас - българите. Отворете си очите, мислете не продавайте и не заробвайте децата си. Някои още помнят как се копа цял ден за кило оцет. Само под наем да се отдава.

110

Анонимен мечо

преди 10 години

много са му набили кухото канче на мухобойко!

109

Панчо

преди 10 години

Боко-о-о,Сидеров ти го нахака до м""дете,четвъртит,с контрагайка!Натряскаха ти го от БСП-то! Натряска ти го и бай Лютви и още ще има.........Щото си с големи претенции,ама си алчен за власт и ***,като гъбена чорба!Ей това им се полага,на такива като тебе!Политиката също като футбола,не е за прости хора,въпреки,че изглежда елементарна!

108

зъл

преди 10 години

Аз съм си ***. От онази телевизийка..........Алфа. С гледаемост о.оооо1%. Та6ak пълен.

107

КП

преди 10 години

От сегашното решение всички загубиха и сега дават заден ход - включително и Атака. Явно ще се приеме някакво разумно решение накрая. Но какви бяха другите варианти в сценария:1. ДПС и ГЕРБ против , БСП и Атака за. Мораториума не се приема. ГЕРБ се обявяват за национални предатели , Атака и БСП - герои.2. ДПС, БСП и ГЕРБ против , Атака - за. Мораториума не се приема.Веднага Атака обявява новата тройна коалиция за национални предатели, а те герои.Но сценария не проработи.

106

БЪЛГАРИН 1

преди 10 години

Що за български политици -да не щастливи,че отстояват целокупната териториална цялост на майка БЪЛГАРИЯ! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ-ОСТАВКА И ПОВЕЧЕ ТАКИВА ДА НЕ ПОМИРИШАТ ПОЛИТИКАТА.

105

мишо

преди 10 години

ББ пак оцапа гащите. Другите пак са му виновни.

104

Анонимен

преди 10 години

До герберени михайловГ-н Ахмед Доган.

103

Анонимен

преди 10 години

Искам да мога да продавам селскостоп. си земя си за 3 евро/м2 на граждани от ЕС,а не за 0.25 лева/м2 на Българските обирджийски Инвестиционни фондове....Тези ,които нямат какво да продават да спрът да дрискат по сайтовете,че са големи патриоти!...Еднакво удоволствие ще е за мен да видя Истинска грижа за ЗЕМЯТА,независимо дали е от Българин,Французин,Германец или т.н....Удобно им е на политиците ни да се правят на Национално-отговорни.Всъщност са Смешници,както и платените писари тук.

102

atanas yanev

преди 10 години

Всеки може да згреши,важното е да си поправим грешката.Достатъчно партии има в парламента за да го сторят.

101

Венелин

преди 10 години

Че Бойчето си е луд за връзване има ли някой който се съмнява още? А това, че някои изкарваха лудостта му за величие, а други се вързаха на този рекламен трик си е за тяхна сметка!

100

Анонимен

преди 10 години

Алооо,"политиците"!Докога ще си играем на"тука има-тука нема"!

99

Анонимен

преди 10 години

Лудостта не е всеобща.

98

АнтиЕС

преди 10 години

Ние сме по-големи ***, българоубийци и каквито още ги наричаме тях самите. Не за друго, а защото позволяваме на такива да ни водят живота, а и търпим изсраното от тях с голямо великодушие. Пестете обидите си, ненавистта си и натрупания гняв и злоба, тя ще ни трябва когато дойде времето да пометем политическия елит. Ся кат си излеем всичко тук после ще ни е минало и няма да има същия разрушителен ефект. Тенджерата вече кипи и скоро ще трябва да я махнем от котлона преди.

97

Анонимен

преди 10 години

Време е НС да получи нава сграда !...на четвърти километър !

96

Анонимен

преди 10 години

Ами Той така управляваше и държавата - "проба - грешка" или пък "кой ми с*а в гащите", толкова си може човека!

95

Анонимен

преди 10 години

ЕС може да се разпадне и тогава България няма да може да си върне земята освен с нови войни както е било с Византия и Турция.

94

Данчо

преди 10 години

Браво за мораториума ! Един път да се гласува за бъдещето на България ! Сигорен съм ,че всеки истински българин е на менението ,че българската земя не трябва да се продава ! Добре ги изигра Сидеров и ги направи смешни ! Ако не беше приет този закон като нищо Ердоган да каже на Боко ,Пич тука искам да купя малко земя от Родопите ,че там има много от моите хора ... И Гледаш след 2 години родопите са 2 рото КОСОВО ...