31

Анонимен

преди 10 години

Станишев идва твоя край

30

Boroka

преди 10 години

Най-показателно за слабоумието на герберите е факта, че те дойдоха абсолютно неподготвени за дебат, без аргументи и незнаещи как да защитят собственият си вот на недоверие!Ей на това вече му се вика плиткоумие!

29

makedonski

преди 10 години

Ние сме парламентарна република и след като парламента не може да работи са необходими нови избори - незабавно. Вече цяла седмица няма заседания, така ще е и следващата.

28

Kaleko Aleko

преди 10 години

но пред опасността вашите хора да се върнат на бял кон, повярвай ми, адски много хора предпочитат Станишев, Местан и Волен в комбина ;)Г-не, не, че нещо, ама това правителство упорито работеше да промени това. И успя :)))

27

asd

преди 10 години

Енергията ви е неправилно насочена. Нито Борисов, нито Станишев, нито Доган или Сидеров са в основата на случващото се. Едни и същи кукловоди им дърпат конците на всичките, а корените са в БКП, ДС и КГБ. Как мислите Борисов от охранител стана главен секретар на МВР? Как Станишев дойде от Украйна на 30 години и стана шеф на БСП след 2 години? Защо никога следващите управляващи не закачат предходните, а само вдигат шум по медиите? Не ви ли изглежда всичко нагласено?

26

Boroka

преди 10 години

Плиткоумните герберасти, само интригата ги вълнува. Но освен, че са аморални същества в голям процент те са си откровено прости, като вожда си!

25

Пламен

преди 10 години

Одисей, а предишното мнозинство на какво се крепеше, спомняш ли си? Двойният аршин е типичен за Вас. Новото правителство също прави гаф след гаф, но пред опасността вашите хора да се върнат на бял кон, повярвай ми, адски много хора предпочитат Станишев, Местан и Волен в комбина ;)

24

240 излишни дупета

преди 10 години

Агонията на този парламент е пълна! Когато няма парламентарно мнозинство, най-естественото нещо са нови избори. Да обвиняваш опозицията за липсата на парламентарно мнозинство, е изключителна демагогия. Да обвиняваш другия за собствената си неспособност ... Пълен абсурд! Да критикуваш действията на другия, за да оправдаеш своята неспособност за действие, е морален цинизъм. Да настояваш и изискваш някой да се държи по определен начин и да се опитваш да обосноваваш, че това е твое право, основано з

23

Анонимен

преди 10 години

Пред комунистите ще избера ГЕРБ, те като бяха на власт реагираха моментално във всякакви ситуации, а тези не ги *** за нищо!!!

22

frogyg

преди 10 години

Като не щете ГЕРБ, си гласувайте за Миков...

21

Революционер

преди 10 години

Голям цирк! Заповядайте на цирка с билети, които можете да си закупите в Народното събрание и да наблюдавате от балкона на парламента най-интересните представления. В него участват БСП, ДПС, ГЕРБ и "Атака". Най-интересното в този цирк е представлението БСП-ГЕРБ, просто не е за изпускане. Купете си билети в касата на Народното събрание и няма да съжалявате!Аз вече си купих билет и присъствах на представлението БСП-ГЕРБ и останах доволен от представлението, което ми предложиха да гледам :)

20

sofeto

преди 10 години

Херсонският дупедавец хванал както винаги "членове и микрофони", само не може да обясни каде му е парламентарното мнозинство.

19

stopitschkov

преди 10 години

boko,boko,sasto ne si stoja v pojarnata

18

к

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

17

Топ Идиот

преди 10 години

Ха ха какво ви е крив Борисов, нали сте мнозинство уж пък без него не можете да работите в парламента?

16

1_българин

преди 10 години

Защо никой не коментира и не пита - къде е Волен.Не коментира , изниза се като пръдня. Видя се ,че никой не ги чака в Брюксел, и нямат никаква работа там. Винаги можеше да остави 5-6 човека.Ако е само за едни пари да изкрънка от БСП и ДПС не ми се вярва. Много е тих от лятото. Според мен разбра ,че с БСП и ДПС е свършено.Няма да се учудя ако обърне палачинката.

15

Л.

преди 10 години

Ванка, пийси хапчетата редовно. Ще ни биеш с език сещаш се къде.Червените мекерета да си бегат в русия барабар с тоя пор Станишев.

14

ИВАН-СОФИЯ

преди 10 години

Е---Е СИ М-----А НЕЩАСТНИ МУТРЕНСКИ *** НАРЕЧЕНИ ГЕРБ!ЩЕ ВИ *** ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО С ДУХОВНИЯТ ВИ ВОДАЧ БОКО ТИКВАТА!

13

Пламен

преди 10 години

След всички циркове и откровени малоумщини от Бойко и компания има хора, които продължават да симпатизират активно на ГЕРБ...няма спасение за България явно. Но какво ли се учудвам, щом младите се пишат бългЪри в CV-тата си цялата бойковизация е напълно обяснима. Тежко ни и горко...

12

Pimp C

преди 10 години

И на мене почна да ми писва от ВСИЧКИ вземете да свършите нещо, какво стана с кодекса? Ще ни забатачите тотално,една шепа хора сме какво делите?????Бива его ама това е геноцид....