8

Dan

преди 10 години

Ами дадох ви пример вчера , относно платените - значи "платените" според Орешарски и дружинка са хората завиващи се с трибагреника, а "неплатените" са онези дядовци и Мишо шамара които са с трибагреници с дръжки пред президентството....защото така си ги държат в къщи на дръжките...смеееех!!!! А иначе , ясно е че "протестиращите" при Орешарски са онези дето редовно си ходят при него на седянка,пък и знаят за квартири на провокатори е от къде бе,и винаги остават доволни след срещата с него-те дали са платени а как мислите?

7

АЗ

преди 10 години

До 5f5ПО-ТОЧНО НА КОМУНИЗЪМ ... ТО МАЙ ИМ ДВЕТЕ ИДЕОЛОГИИ ВОДЯТ ДО ЕДНО И СЪЩО-ГИБЕЛ ....

6

Пред огледалото!

преди 10 години

Ние, истинските протестиращи, разговаряме само със самите себе си! Пред огледалото! Защото ние сме симпатични и интелигентни! А всички останали сте грозни и глупави!

5

Анонимен

преди 10 години

Ужас! Вие сте извратени! Вие сте ***! Червените *** си поканиха хора, с които да затвърдят правителството и да организират гражданска война! Боже, пази България!

4

Шoп

преди 10 години

Давайте, рубладжийчета, да се почваме!Доброволни отряди ли? При 70/30 само на отрядници ще ми станете.Веднъж завинаги да се приключи с тая пета колона.

3

преди 10 години

Кви са тия тъпотии бе, ей!!!!Революция имало,нямало да се допусне контра-револ'ция...Писна ми от *** и ***! Махайте се, че ще ви размажеме!

2

5f5

преди 10 години

Доброволни отряди ?Тука мирише на ФАШИЗЪМ!!!!!

1

rusenec

преди 10 години

za6to ne napi6ete avtobiografiqta na tova petno da vidim koi e vse pak i s kakvo se e zanimaval aaaaaaa.......