13

Анонимен

преди 10 години

Меги много си проста! За отрудения народ се грижат социалните партии. Не бъркай боя с еб...ето. консервативните партии се грижат само за едрия капитал. Като разни едноклетъчни калинки почнат да се изказват неподготвени, то смехът е пълен

12

666

преди 10 години

Г-не, недей да вървиш срещу народа дето те избра или и теб ще те помете "народната любов ".

11

erol

преди 10 години

Плевнелиев, бъди спокоен твоите милиарди никой няма да ги пипне, хайде отиди разбери се с Буда какво да правите и почвай да се правиш на МЪЖ :) ! По-голям *** за Президент не сме имали никога :( Жалка картинка!

10

megi 55

преди 10 години

Сега е звездния миг на г-н Плевнелиев да докаже,че е президент на трудовия и онеправдан народ на БЪЛГАРИЯ а не на шепа олигарси управляващи на този етап страната ни!

9

Ветеринар

преди 10 години

Чобанов очаквал президентът да не наложи вето защото никой друг президент не го е правил преди това.Ние по-нагло и дебелокожо правителство като това не сме имали.

8

ОСТАВКА ЧЕХЛО

преди 10 години

Тоя ще закопа България ,кокаина му размътва мозъка като беше Буда на власт Росен му правеше публично дудууу ,а сега се прави на независим.Плюя на такъв ***

7

4321

преди 10 години

Номер 1 на теб каквото ти каже шефа на Интернет БКП-то (ах, колко несъвместими думи) ли правиш?Само едно ще ти кажа - по този начин Президента ще покаже на народа реалната ситуация - защото в пленарна зала ще гласуват рамо до рамо всички от Тройната коалиция (БКП-ДПС-АТАКА) против ветото. И тогава ще се види чии ... целува Волен Сидеров, тогава ще се затвърди вечната дружба между Серго и Местан, и ще се докаже, че Орешарски е една марионетка. Това е целта на ветото.

6

Vlado

преди 10 години

Единственият адекватен политик, останал в България!

5

Роско

преди 10 години

"Ще консолидирам позицията си с Буда..."

4

345

преди 10 години

Комунистите не крадат, само когато няма какво да откраднат ! Затова българският народ е за ВЕТО от страна на президента !

3

Анонимен

преди 10 години

Дали, ако Дянков беше финансов министър, пак щеше да наложи вето?

2

Анонимен

преди 10 години

Е то и на плевнята са му преброени дните на поста. Търси си работа плевняяяяяя

1

Анонимен

преди 10 години

каквото му кажат от Герб това прави плевнвта *** смешника