23

Иван

преди 10 години

Всеки ден около 200 човека са под пилоните и всеки записва поне по 15-20 имена с мотива :И те са на моето мнение.Те са мои близки но един не може да върви друг работел и т.н.Ще се провери ли този списък?

22

soraia

преди 10 години

Извинете ме но това е пълна порнография!Кого ще излъжете с тези подписки?

21

Journey

преди 10 години

Този с червеното трико, направо разбива пилоните пред НДК.

20

Bastor

преди 10 години

Бе направо 12 милиона подкрепят Орехчо.

19

drop

преди 10 години

тея *** съвсем започнаха да се излагат...

18

Journey

преди 10 години

До ПешкоРазбира се, че не се пробива с интелигентност, ирония и сарказъм.Те не са интелигентни, не са духовни и сензитивни хора. За това не се засягат от посланията на протеста.Те не разбират изразните средства.Преди 1944г. са знаели много добре това и изобщо не са ги чакали.Удряй с дървото, където срещнеш комунист. Бой по дървената глава и това е.Същото е и сега.

17

Анонимен

преди 10 години

Пенсионерите остааряват стават лековерни и са лесна плячка на както на телефонни така и на партийни измамници !!!

16

политолог

преди 10 години

Новата задача, която си поставя БСП-ДС. Чрез техни доносници и бивши от ГЕРБ да намалят изборния резултат на партията. В това начинание успешно се включва т. н. Реформаторски блок-да се чудиш какво ще реформира Кунева-Пръмова с отрепките на Иван Костов. Този номер вече не минава другари , този филм сме го гледали. Последните проучвания показват 42% за ГЕРБ. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

15

Journey

преди 10 години

До да бе!До 16Защо да не знае, бе?Иска оставка на Орешарски и нови избори.С целта, да дойде на власт дясно или центристко управление, което да е еврооринтирано, а не слугинаж на Русия.Това малко искане ли е?Или, просто да изглеждаш умен в собствените си очи, се опитваш да изкараш протеста без ясни искания.Че, нали сега, това е модерно.

14

Journey

преди 10 години

Само да сме чули някой пенсионер да се оплаче зимата, че му е малка пенсията или че не може да си плати отоплението.Ще го изпратя при Орешарски.Той ще го оправи.

13

след подписката

преди 10 години

ОСТАНАЛИТЕ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ПЪК ИСКАТ ОСТАВКАТА НА МУМИЯТА - ОРЕШАРСКИ

12

да бе!

преди 10 години

чета ви глупостите и си мисля, че няма нищо по забавно от надъхан *** който нещо иска ама и той не знае какво точно

11

:/

преди 10 години

една шепа хора се разписват по няколко пъти и така се стига до посочената цифра,отделно като се прибавят и "мъртвите души" и обикалянето по села и паланки на другарите да карат хората там да се подписват без да знаят за какво, е на това му се вика манипулация и лъжа,защо не излезнете на протест с лицата си, а не с някакви неясно как събрани подписи.

10

най-обичан

преди 10 години

Орешарски е най-обичан от другаря Борисов! Защото другарят Борисов най-много допринесе Орешарски да стане Министър-председател!

9

capsaicin

преди 10 години

260 000 подписа за 20 дни са повече от 9 подписа на минута, при това ако се подписват и нощем. Иначе ако се събират само по 12 часа на ден са около 18 подписа/минута. При това, попускам, че всички подкрепящи правителството на Орешарски може да пишат :-) Дори и милионите, които се събраха на Бузлуджа май не може да се справят по-добре ;-)

8

ЛП

преди 10 години

Убедена съм,че след проверка на подписите, половината от тях ще са се споминали,другата половина няма да са истински и ще останат само този жалък брой възрастни и зле ориентирани хора. Разбира се,казвам всичко с уважение към пенсионерите,но нека по добре да си седят в къщи,защото големи жеги са навън ..

7

Гея, бея и злодея...

преди 10 години

Докога ще търпим 50 бабички да ни определят живота?Едните събрали 260000 подписа другите пък 370000... Хахаха! Както събрахте подписите за референдума. Отиват по селата и питат дъртаците да ли искат намаление на тока. Лекарите в провинциалните градове и селата не дават рецепти ако не се подпише.

6

Анонимен

преди 10 години

Eстествено, най много го обичат Станишев и Доган! Шведските тройки - пасти да ядат!

5

Брей

преди 10 години

тези ако се клонират още 2 пъти може да покажат повече подписи от населението на България.Е остава възможността някой да си се подписват по няколко пъти в няколко списъка, ама знае ли човек...Ко, не

4

~I~

преди 10 години

В Мин.Съвет ще се внесе именника на българските пенсионери над 75 години