389

Анонимен

преди 10 години

на това му се вика политици ***

388

basiprostotiata

преди 10 години

До Станишев,zashto ne propusnete dobrovolno sledvashtite izbori i kultuno propusnete da se registrirate za uchastie?

387

от провинцията

преди 10 години

да,трябва цяла България да се изсипе в столицата,само че за да защити правителството.Тогава няма как Бойко да прави нещата в негова полза.АБЕ СЛЕПИ ЛИ СМЕ НИЕ БЕ!!Бойко с неговото желание за власт,старите муцуни от СДС,НДСВ и т.н. скълъпиха всичко това,пари даваха,ежедневно гледахме физиономиите им по продажните медии,само че София не е България и разберете най-после,че ако продължавате да предизвиквате народа,ще му ядетуе хуркуата,бактън вече.Българин съм и казвам за последно С Т И Г А!!!

386

бкп

преди 10 години

ТАКЛАВА ГАВРА И ТОДОР ЖИВКОВ НЕ Е ПРАВИЛ С НАРОДА СИ И ТОВА 4Е ТАКИВА КАТО станишев ГО СВАЛИХА ВЕ4Е г. ВИЖДАМЕ 4Е ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВА ЛИ ЗАТЪВА .КОИ Е ТОЯ станишев АААААААААА.....УСПЯ ДА СВАЛИ ,,ПРИЗЕМИ,,ДАЖЕ И ПЪРВАНОВ ..4ИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВА ????,,,,,НИКОИ ЛИ НЕ РАЗБИРА АААААААА......МАИ СМЕ СЕ ПРОДАЛИ НЕ САМО НА ТУРЦИТЕ,ПРОДАЛИ СМЕ СИ 4ЕСТА ,ДЪРЖАВАТА ,,ЖАЛКА НАЦИЯ СМЕ БИЛИ И СИ ОСТАНАХМЕ РОБИ И ПРЕЗ 21 ВЕК ........НЕЩАСТНИ ,,М И Ш О Ц И ,,И ИМАТЕ ДЕЦА ,,ЗАЩО,,????

385

Сиси

преди 10 години

Г-н Станишев, не разбрахте ли че няма сценарий, просто хората не искат да бъдат управлявани от Вас, ДПС и Атака, с които сформирахте най абсурдната коалиция на всички времена???????? Само че не искате да изпускате кокала нали, не толкова че имате някаква отговорност пред гражданите. Защото недейте да забравяте, че тези граждани не ВИ избраха. Вие не сте победители от изборите. Така че стягайте си багажа и се махайте, защото народа е този който дава власт и я взима, а той не ви иска.

384

basiprostotiata

преди 10 години

До Гледай, гледайi az snam, SereGej!

383

iАнонимен

преди 10 години

Страх ги е от избори, защото пак трябва да плащат за гласове, а пари няма !От предишните избори не са си върнали инвестициите в гласове.Спонсорите питат "Каво става?" Лоша работа, взеха парите ,а не оправдаха доверието.....ами сега ?

382

Ха ха тъпчовци

преди 10 години

Организатора е ясен, Джорджи Сорос с римоут десктоп конзолата си 'Отровено общество'! Ползват се и няколко троянеца- Герб, ДСБ, СДС, Хелзинкски Комитет и т.н. вирусни програмки. Затова трябва да се ползва антивирусна програма 'БГ полиция' и някои и друг скрипт 'водна струя'!!! Хай

381

Анонимен

преди 10 години

A ma to verno si mnogo debelokojo komunisti4esko kopile!Kato ste 4isti ,I neopetneni,za6to vi e strah ot izbori !? otvra6tavate me!gnus me e ot,bezo4livoto vi povedenie!

380

iАнонимен

преди 10 години

Тези радостни физиономии на снимката от днес ли са ?"Правителството се разтревожи за сигурността си и гласува мерки за защита от народното недоволство. На вчерашното си заседание министрите приеха законопроект, който забранява провеждането на митинги и протести пред сградите на Министерския съвет, на различните министерства, пред парламента, пред болнични заведения и съдилища." 23 април 2009 А това помните ли го ? Триглавата ламя, беше скоро

379

Гледай, гледай

преди 10 години

Изглеждат сякаш някой е пръднал, но не знаят кой ! Само че аз го знам кой е !

378

хахо

преди 10 години

"Кого обслужва протестът, пита се Станишев"Обслужва демокрацията. Всеки ден напомня на управляващите, че загубиха доверието на мнозинството и нямат място в парламента на една демократична държава.

377

Silvi

преди 10 години

Г-н Станишев, видя се вашият електорат баби и дядовци ,безработни лелки и роми,които заблуждавате за помощиии . За пореден пьт показахте сила-чрез насилие. Комунистически методи.

376

Анонимен

преди 10 години

кат ги гле дам тез на снимката дет управляват в момента и са чудя да са смея ли да плача ли

375

Az..

преди 10 години

Трябва цяла България да се изсипе в София!!!!!!!

374

Journey

преди 10 години

До митовСтанишев е изключително арогантен ***!

373

Silvi

преди 10 години

Vas Stanishev vi obslujva. Blagodarenie na takiva kato vas ima tova nasilie

372

HhJAJ

преди 10 години

Станишеф! Дали ще е утре, наесен, след 2 или след 4 години ти ще си АУТ! И то завинаги от политиката и от съзнанието на хората. Историята ще те помни като едно комплексирано мекотело, което предаде България. Не те обичаме, не те харесваме, ти предаде всичко, което можеше да бъде предадено.

371

Умен

преди 10 години

Прави ми впечатлание, че комунярите гнусни за каквото и да стане въпрос пищят като заклани от ГЕРБ. На последните избори се излъгах да гласувам за преименуваната вече партия "Юруш", но на предстоящите скоро мисля да подкрепя тези, които смазаха червени ***!

370

Никола

преди 10 години

Всички тук сте долни продажници! Долни, нехайни за бъдещето на народа си продажници! Сергей, теб пък ти пожелавам да те обслужват отзад в затвора дълги години! Не мога да повярвам що за наглост притежавате, махайте се бе, махайте се, не разбрахте ли, че не ви искаме. *** наглеците, никога повече на власт!!! Свършва се!