118

!!!

преди 10 години

Волен може да е всякакъв, но едно му признавам - сцепи им гьона на герберите!

117

Анонимен

преди 10 години

Шизофренията го е ударила здраво от туй слънце на морето. Стой на сянка бе волене.

116

И този като

преди 10 години

Бате Бойко съвсем изпращя, мисли си че всичко се върти около него.

115

Анонимен

преди 10 години

Прав е човека.Само Волен ни отвори очите за политическите престъпници и за платените медии и симпатични протестиращи.цацаров само да не си навлече народния гняв а наистина да арестува тези които нападнаха централата на Атака и оная мутра в Бургас където заплаши депутат с убийство.Защо полицията го пусна свободно да си ходи?Ако наистина имаме съдебна система?Този индивид мутра сега трябваше да е вече осъден и да търка наровете в панделата.Изобщо разследват ли се кой стои зад протестите и кой плащ

114

Дебел Депутат

преди 10 години

Волен се прави на много голям патриот, ама си даде задните части на ДПС и БСП. Продаде се изцяло така, както и по турско не са се продавали... Надминава дори Киряк Стефчов от романа Под Игото...

113

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Този луд *** Волен си мисли, че някой му обръща внимание.

112

Дон Кольо

преди 10 години

При общесетвеноопасно деяние полицията е ДЛЪЖНА да арестува всеки, дори и ако ще да е министъра на вътрешните работи, премиера, президента или главния прокурор. Задържането е стандартно - 24 часа. Какво реве тая двулика *** Сидеров.

111

АТАКУВАЩ

преди 10 години

""Говорителят на бившия премиер Иван Костов скри своята женственост зад моята снимка и извърши нарушение на обществения ред. За първи път той имаше нормално мъжко излъчване макар и за кратко"ЦИЦИН, ДАНО СИ ГО ПРОЧЕЛ ТОВА! МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ!

110

SKYBET

преди 10 години

shtoto e obraten liderov , niama druga pri4ina da ne hodi v kazarmata , i stanishev ne e hodil , kak se sybraha naistina sa ot edna partia

109

qdosan

преди 10 години

Защо-о-о-о, защо-о-о-о, г-н Цацаров?

108

badbob

преди 10 години

Сидеров не е удобен на президента, защото разкри истината за офшорката му в Кипър с присвоените от държавата един млн. долара и прехвърлена на бившата му жена, затова псевдо президентът е против Сидеров и би се радвал на ареста му.

107

Иво

преди 10 години

Абе я го вкарайте в затвора този ненормалник, пък там да си ги плещи каквито иска. Тъкмо и затворниците да се позабавляват докато се задоволяват. Тоя маймун е само за 3 места, по негов избор - лудницата, затвора или зоологичската градина в клетка.

106

хатакист

преди 10 години

ууууууууууууууууууууу, и това не заслужаваш даже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

105

ДА13

преди 10 години

bariera_61 , що не се прегледаш?! От такива *** и близачи на чужди зад..ци сме на тоя хал! А Сидеров е един от малкото политици сега, който казва истината.Е, и на мен не ми харесва изцяло поведението му,но народът е казал: на вито дърво- вит клин!И ако мислиш , че ще те репликирам повече много се лъжеш. На теб затова ти плащат-да пишеш така! Аз само изразявам мое мнение.

104

Анонимен

преди 10 години

Направете му една лоботомия млъкне най-накрая...

103

Вананд

преди 10 години

Журналистите умишлено го наричат националист, за да "компроментират" национализма чрез нечий образ. ***-демократска ***

102

SKYBET

преди 10 години

ami nari4at go nacionalist , oba4e ne dopylvat 4e e turski nacionalist tova tribva da se kazva

101

n1kolai

преди 10 години

Защо на места още го наричат 'националиста'? К'ъв националист е тоя продажник?

100

Анонимен

преди 10 години

АЙДЕ ПО БЪРЗО ДА ГО АРЕСТУВАТ ТОЗИ *** АМА И ОНЗИ *** ЧУКАЛОВ И НЕГО ДА ПРИБЕРАТ ИЗВИНИ СЕ ИЗВИНИ СЕ ИЗВИНИ СЕ ИЗВИНИ СЕ

99

NIKO11111

преди 10 години

Трябва да изградим един огромен лагер в България.После да хванем всички висши политици, които ни управляват последните десетилетия и да ги затворим вътре да се управляват сами с ресурса, който го има там, за да разберат какво са глад и неволи. Сигурно вътре ще стане Биг Брадър, на който по страховитост и Стивън Кинг може да завиди.