51

Народен

преди 10 години

Тези наши настоящи управници - комунисти си купиха, не без помощта на прокуратурата, изборите. Сега следва разправата с класическия враг и налагане на тотална диктатура, не без тяхната решаваща подкрепа ( МВР репресира вече демонстрантите, медийно затъмнение е в ход, ДАНС има право да арестува, КАТ проверява поголовно и т.н.) Същите тези комунисти, повтаряйки едни и същи съчинени обвинения към Борисов и ГЕРБ, успяха да втълпят вината им и вдигнат на крак хората.

50

tih velikan 681

преди 10 години

CACATA PLYUNKATA NA DOGAN PATLADJAN BURKAN!!!KOGA,KOGA NAI NAKRAYA SHTE PADNE TOVA GNUSNO,OTVRATITELNO POZORNO,KORUMPIRANO ZLO PRAVITELSTVO NA EDIN POBURKAN,NA EDIN FES I EDIN POVURNAT KOMUNIST!!!!!!!!!!??¿?

49

тъпи гейбери

преди 10 години

Платените *** на Кръстева-Пеевски-Василев-КТБ да мълчат! Страх ли ви е, че може да си изгубите работата? По времето на Цветанов МВР работеше сравнително ефективно и непрекъснато получаваха похвали от чуждестранните служби. Освен това по времето на Тройната коалиция непрекъснато имаше отвличания и убийства на "бизнесмени", а по времето на ГЕРБ практически само един такъв случай ! п.п. никът ми е такъв за да ми слагат плюсове платените коментатори, защото те го правят само според ника.

48

Валентин

преди 10 години

А защо не са му забранили да не напуска страната? Да не забравяме, че адвоката на Цвък и братя Галеви е един и същ. Няма да се учудя ако и Цвък се изниже от Бг-то като пръдня.

47

Анонимен

преди 10 години

Цветанов в затвора му е мястото. Тая държава съвсем без катерушки ще остане. На вас може и да ви е смеашно но катерушко-грабителите са едни от най- опасните бандити в БГ. Ам да...

46

Inch High

преди 10 години

Цецо, обърни се в профил, че не мога да те позная в анфас.

45

Дръндер

преди 10 години

Ал Капоне го хващат за данъци, а Цветанов за катерушка съвсем логично е според мен!

44

Анонимен

преди 10 години

В САЩ или ЕС Цветанов щеше вече да е осъден на доживотен затвор. В България делото ще се влачи с години, прокурори, съдии и следователи ще прибират тлъсти заплати и ще отчитат работа всяка година и накрая ще го оправдаят.

Аз пък пак съм не разбрал.Значи, по едното дело го съдят, че отказал използване на СРС за разследване на началник на РДВР в Стара Загора. Сега го съдят, че не позволил СРС за полицейски следовател, разследвал кражба на катерушка. А преди 2 месеца го обвиняваха, че масово бил подслушвал граждани, бизнесмени, политици и използвал СРС без контрол. Добре, той злоупотребил ли е със СРс, или не ги е разрешавал? Последно? И само той ли е дяволът в България? Ами Станишев? Сидеров? Овчаров? Петков?

42

Анонимен

преди 10 години

Абе има ли живи *** още. Не измряхте ли. Като ви гледам на протеста за подкрепа на Орехов средната възраст е поне 70 години.

41

Анонимен

преди 10 години

*** се ***. Тъпитиите им излизат на яве и ще ядат дървото.

40

сънуваш, душа

преди 10 години

.......................И какво сега Цецо съден- недосъден, Боко страдалеца убит -недоубит, Плевнята крал-недокрал, пък и не разбрал, Лилето клатена-***, а ГЕРБ цепен-недоразцепен! Дано Веско Маринов, знае и траурни песнички! .........................ВЕСКО ПИШЕ И РЕПЕТИРА ОДА НА РАДОСТТА ОТ ЗАВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ ВЪВ ВЛАСТТА. НЕ Е ЛОШ.......

39

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

АКО ПОЛУЧИ ДВЕ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ....КАТО В КИТАЙ.....МОЖЕ ДА ИЗБИРА......

38

Уруд Абсолютен

преди 10 години

Да го д... прокуратурата Цветанката форевър .... Онзи Волен анолоболен него да раследват

37

Анонимният

преди 10 години

И какво сега Цецо съден- недосъден, Боко страдалеца убит -недоубит, Плевнята крал-недокрал, пък и не разбрал, Лилето клатена-***, а ГЕРБ цепен-недоразцепен! Дано Веско Маринов, знае и траурни песнички!

36

До БГ - не гледай тъпо!Жоржи ти ли си бе ? Не беше ли политически труп бе ?

35

Анонимният

преди 10 години

От създаването на Европейската комисия Антимафия преди около година и половина името на България постоянно е било споменавано във връзка със случаи за трафик на наркотици, проституция и контрабанда.......Цецо много се оакал

34

Анонимният

преди 10 години

Вече шеста година страната ни остава под наблюдение заради ниски резултати в борбата срещу организираната престъпност и корупцията. Цецо нищо не е свършил!

33

Анонимният

преди 10 години

Не знаех че заподозрените влизат в следствието с бодигарди! А в затвора ако влезе и там ли с бодигард и бронирана лимузина?

32

Dire Straits

преди 10 години

Министерството на Финансите поздравява МВР с песента на Dire Straits - Money For Nothing и отпуска 1 000 000 000 лева за СРС-та относно блокиране на бандата международни терористи откраднали катерушка и пързалка!