131

Революционер

преди 10 години

Я си сърбайте чорбата 4 години и не се оплаквайте!

130

do 172

преди 10 години

Ей точно така ще се разкарат *** с викове "Оставка" и "Червени ***" и разходки по улиците надувайки свирчици папагалите. А и ти като добавиш едно"Вън бе", комунягата се разтреперва и сдава властта.А дано не сте наивни овце, но надали!

129

Зззз

преди 10 години

Искаме Бойко и Цецо само те са спасението ни

128

Карагьоз

преди 10 години

Какви са тея комунисти??? Уж са червени, а на народа му причерня!Ама както беше написал някой - само кръгъл *** може да мисли, че червените *** като не успяха за 45 години да направят социализъм, имайки пълната власт - за 4 години ще направят демокрация, имайки частична власт.ВЪН, бе!!!

127

АЛИ РЕЗА

преди 10 години

Другари болшевики и лъженационалисти.ДРУГАРИ БОЛШЕВИКИ И ПИШМАН НАЦИОНАЛИСТИ .Няма смисъл да доказвам на предубедения , да убеждавам простия .*** Е НЕПОБЕДИМ .ОБЛЪЧЕНИЯТ С КОМУНИЗЪМ- СЪВСЕМ И ЗАВИНАГИ !!!

126

Работодател

преди 10 години

Абе, тия червените верно създадоха 250 000 работни места - за протестиращи!

125

Атакист

преди 10 години

Стига сте изтипосвали поредната разходка на сбирщина от безработни папагали, които само крещят Оставка и надуват ***.Тези смешници не разбр5аха ли че без кръв *** не сдава власт???Ако щат и 4 години(през целия мандат на ***) да се събират в 18.20 пред Мин съвет и след това да се разгождат като преяли овце по улиците на София, все му е тая на Съсела и Орешара.

124

Ззз

преди 10 години

Аз да не да искам турци или *** като теб ама в БГ пълно с такива

123

Анонимен

преди 10 години

Забелязва се манипулацията на коментарите. Появява се някакъв коментар против ГЕРБ и/или против протестиращите и за буквално 1 минута набира 10 "+"-а. Това показва, че платените драскачи са или един единствен човек с няколко компютъра (дори е достатъчно един компютър с виртуални машини с различни IP-та), или са няколко души управлявани централно отнякъде (т.е. някой им спуска коментара и те го лайкват и си получават парите). Пак ви питам - ВИЕ СЪВЕСТ НЯМАТЕ ЛИ?

122

Анонимен

преди 10 години

Всичко на този свят се заплаша.А вашата власт я плащахче ние.

121

Ззз

преди 10 години

Абе мухал аз да не съм като теб да мисля що часа какво да напиша като не искаш турци прави си деца

120

Анонимен

преди 10 години

До до Ззз А пък ти *** , с твоита *** кратунка виж колко депутати - турци има в Бундестага.Че си ***, *** си щом защитаваш червените *** от герб. Тиквата , Цецо,баба Цецка ,Роско Кипърлиев нали и те са комунисти.Що се правиш на ударен от валяк и загубил паметта си.Еи за това лицемерие народа не ви подкрепя.***!!! Че и неграмотен на туй отгоре!!! Ай сиктимини......

119

Анонимен

преди 10 години

Ех Дедо дедо що не хвана Балкана на 8 септември ......сега щях да бъда в парламента да продавам ток да строя фотовлатаици ВЕИ-та магистрали..... А сега какво ми остава да мятам изгнили домати.....

118

eli

преди 10 години

Отворено писмо до госпожа Мая Манолова.Уважаема госпожо заместник-председател на Народното Събрание на Република България,Аз съм обикновен, протестиращ гражданин със семейство и две деца.Заявявате, че с хора като нас нямате диалог. Затова ви пиша.Казвате: Протестиращите нямат искания, те само викат Оставка!Ще се опитам да обясня какво означава това скандиране, когато чувам на площада хората около мен, приятели, съученици и непознати граждани.Ще разберете диалог има, но не го чувате. Ди

117

FBI

преди 10 години

Бойко Борисов като се бара на ущипан , да каже защо не бyтна *** , какви са интересите там

116

Психиатър

преди 10 години

Само Андерш Брайвик може да оправи България. Това е истината...

115

Спонги

преди 10 години

Ха ха ха ха ха . Винаги ли най-големият *** в този сайт е с ник СТРАНДЖАТА. А може би е на работа във вестника като клакьор на управляващите. Само питам.

114

zugi

преди 10 години

И АЗ БИХ ВИ ИЗПРАТИЛА ВСИЧКИ ТАМ КЪДЕТО УТРЕ ЩЕ ИЗПРАТИМ БАТКО МИРО - ПОЛИЦАЯ КОЙТО ПОЧИНА ОТ ТЕЯ СКАПАНИ ПРОТЕСТИ!

113

Зззз

преди 10 години

И да кажа на отворкото че съм без партиен и че не ме интересува кой ще е на власт само да управлява съвестно

112

Манталитет Живков

преди 10 години

Марезелив Народ , а кой ще работи като по цел ден седят пред Народното събрание , Тодор Живков така ги наyче , да мързелуват и да се оплакват че некои е виновен , тва си е Манталитет Живков