220

Атака_СА_ЦИГАНИ

преди 11 години

Националният предател Волен Сидеров ще плаща цял живот за мерзостите, които извърши! Това петно в историята на българския парламентаризъм заслужава завинаги да бъде забравено от историята и да премине през оставащите му години живот - сам, засрамен и отритнат от всички!

219

Глупак-Идеалист

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНО и Само от този продажник Сидеров зависи кога ще си отиде това правителство на мутрите и олигарсите. И игнорирането му е грешка. Атака българи, отнесете го!

218

are_kulata

преди 11 години

Всички от ГРОБ, които са приели промените в образователния план за отпадането на Ботев да бъдат публично линчувани.Още не е забравено когато преди година лица от комисията казваха, че Ботев е анти-семит и расист !!

217

Анонимен

преди 11 години

Браво на Волен, въпреки, че нито споделям възгледите му, нито бих гласувал някога за Атака. Трябва да сме наясно по един основен въпрос - ДАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИ?Първо трябва да сме демократи и след това социалисти, националисти, консерватори, зелени и т.н.Ако човек е демократ той ще уважава резултатите от изборите. Аз съм гласувал за партия дето не влезе в НС, но няма да участвам в протестите на Буда и Цецо Крадецо, самовлюбени тикви, оказали се без политически партньори! То трябва и акъл!

216

.....

преди 11 години

Не ти е ясно че ако полицията посегне на протестиращите на следващия ден ще влезнем в народното събрание !

215

SKYBET

преди 11 години

a be gledam novinite i nemoga da poviarvam , bolen liderov idva s policeiska plaka v ryka na rabota daje i vliza v parlamenta s neia kakvo e tova 4udo , za kakvo mu e da bie protestirashtite li za kakvo mu e pitam?

214

Денислав

преди 11 години

До АнонименКак ще "чуеш" за отказали се от Атака, когато си седиш вкъщи. Вашата партия се крие под масата и си прави контра-протести след полунощ. Да вземете да се съберете всички, за да си направите прощална снимка. Може да плащате на хора, да ви седят пред централата, но на протест - там е друго, никой няма да отиде, цената ще и висока, а Воленчо от милионите не дава (те са си само за него)

213

tih velikan 681

преди 11 години

S TVOYA GLAS VOLENE POTURCHI BG,TUI E PO LOSHO OT TERORISTICHEN AKT!!!TERORA NYAMA LICE,NACIA,A PROTESTITE SA ZA SVOBODNATA BULGARSKA NACIA!!!EDNO MEKOTELO SI TI S BOLEN MOZUK I PREDATELSKI POTENCIAL!!!!!!!

212

Виирджиния

преди 11 години

*** на Ердоган-гейберците отново започнаха да изпадат в истерия..аххх как приятно е да чета неуравновесените ви коментари..супер..хайде давайте, давайте, после Ердоган ще цунка и вас не само Вожд-Тиква..))))))

211

до Ф.С.В 226

преди 11 години

"Навремето" както казваш беше правителството на ОДС начело с Костов и изобщо не е имало никаква криза и всичко вървеше към втори мандат , но това не можа да се понесе от БСП/ДПС/КГБ-Москва и те приведоха в действие един брилянтен план да докарат Кобурга , в който хората вярваха като на бог и чрез долните и нагли лъжи на този мошеник успяха да обърнат избирателите !!!

210

Денислав

преди 11 години

До НеанонименЗащо не арестува протестиращи - еми сигурно защото е солидарна с протестите. Предполагам е гадно да защитаваш ненормални, когато от данъците на протестиращите получаваш заплата. Полицията трябва да пази гражданите, а не ненормалните, които ни управляват.

209

Анонимен

преди 11 години

Вие всички където пишете,че атака няма да влезе в парламента пак ще си пишем след изборите,не съм чул нито един който е гласувал за атака да се отметне.Преди 1.5 г когато Сидеров беше с герб,никой не го наричаше предател и никой от протестиращите тогава не протестираше против боко,че правителството му е нелегитимно,защото е малцинство подкрепено от предателите от атака!

208

red

преди 11 години

Жална гледка е този човек! Паднал е толкова долу, толкова си плю в сурата, че омразата на хората към него скоро ще отмине, за сметка на съжалението му. ЖАЛЪК ПРОДАЖНИК!!!

207

Анонимен

преди 11 години

До Неанонимен lud sas ludiq tova si ti kukoooooooooo

206

Избирател 1

преди 11 години

Другарю Сергей Димитриевич и ти Местане, да сме ясни вече - депутатите от партия "Атака" на Болен Сидеров подкрепят правителството.От тук нататък всяко противно на това мнение от ваша страна ще е откровенна лъжа.

205

Ф.С.В

преди 11 години

България е в тотална криза ! не само икономическа а и политическа - Какво ще стане ? Герб пак на властт?? хахах - ами есента ще бъдат изгонени с камъни !! 4 години Герб къде спаха ?? защо искат влизане на партии под 3 % ? не виждам никакво бъдеще - навремето беше подобна криза и тогава "царската мумия" от Испания спаси положението но така ни оправи за 800 дни че вече българина не вярва и на сянката си !! Кризата скоро няма да се разреши - ще има още по големи и диви протести тази есен !!

204

Анонимен

преди 11 години

Збогом болене!!!

203

denim58

преди 11 години

Хулигана Сидеров ,говори за хулигани....Атака се самоуби още на 22.05, от тогава се доубива! Ама какво му пука на Сидеров, той взе парите! Цялата му група е съставена от самодоволни, агресивни, случайни елементи! Този луд човек ще предизвика гражданска война!

202

Банкер

преди 11 години

Превода мина rings рано сутринта... От централа на "Атака" потвърдиха плащането!

201

Анонимен

преди 11 години

Това не са неадекватни мисли на луд а на лицемер който ни се подиграва в очите! Той е наясно че повече няма да види власт и за това няма да допусне да се случи волята на хората- падне ли правителството той е никой!