49

АХахах!

преди 10 години

Абе тия луди ли са бре!? За какви ни имат!? 813 000 лева!? Сериозно!? Тежки...неам думи. Явно е в пъти по-леко да се вземе хонорар за хидроинжинерство. При все, че са налетявали часовете, които така или иначе трябва да налетят - все е в такова, дали са фърчали над стара планина или над морето или са изпълнили друг тип полет и в двата случая щеше да струва същите пари по БЮДЖЕТ! А с големите далавери - истинските, никой не казва какво става!?

48

ясно е

преди 10 години

"Независимата" прокуратура създава изкуствено материал,който да храни комунистите в пропагандата им при новата предизборна кампания.За мен вече няма съмнение за връзката между Цацаров и новата тройна коалиция.

47

Анонимен

преди 10 години

Нарушенията ББ иЦЦ са детска игра в сравнение с това на бившата троина коалиция.Тези разследвания са по-вече за отвличане на вниманието .Главния прокурор има с какво да се захване при добро желание.Нооооооо.......

46

smehurko:))))))))))

преди 10 години

. Председателят на комисията Венцислав Лаков уточни август 2009 - март 2013.Чета слушам ги и невярвам.Защо само през тоз период .А не периода 1995-2012г.Да можем да направиме поне съпоставка кой как е харчил.:)))))))))))))))Да ама Не :))))))))))) страх го е че ще излезат много по неприятни неща за тях самите когато са били на власт:) и ще е в много по големи размери.Ето това са БСП,ДПС и сие компания.Сами си напратете изводи липса на гл. прокурор и прокуратура .Защо ли да управлавят е те сами

45

Bai Hoi

преди 10 години

Alooo Gerberasti kakvo pluete kogato faktite govorqt ?????Vsichki gerberasti sa prestupnici i sa za zatvor !!!!A tiq det glasuvat za tqh sa maloumnici !!!!

44

Shop

преди 10 години

До АяМа ти сериозно ли мислиш, че някой е летял просто за забавление? Трябва да си много ***/а, за да вярваш в подобни дивотии. А още повече да вярваш, че някой може да влезе в затвора за два часа возене с хеликоптер. Много сте зле, честно.

43

тъп и прост

преди 10 години

Мачкай Орешарси герберсите тикви!!!ГОЛЯМ КЕФ МИ Е

42

22

преди 10 години

прокурутурата да каже на чия страна е Помогна ли или не на БСП за изборите

41

Коко

преди 10 години

Тази пъргава прокуратура с действията си само показва как се е срастнала с мафията и сегашното управление. За да я обявят за независима би трябвало да разследва и договора за строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ. С колко ли пари *** е заробена там?

40

Питане.

преди 10 години

Дали някой от "симпатичния" протест ще издигне лозунг за незабавно разследване на ***, Корпоративна банка, Лукойл и др. олигарси?Дали някой ще посмее да се опълчи на действителните спонсори на "симпатичния" протест?Надали!!!Затова на "симпатичния" протест са само гражданите с нетрадиционна сексуална ориентация плюс докараните от олигарсите кряскачи

39

Питащ

преди 10 години

Г-н Цацаров, а кога ще раберем какво се случва с АЕЦ Белене и похарчените пари от тройната коалиция? Кога ще разберем какво се е случило с изчезнали секретни документи на г-н Станишев? Кога ще разберем какво се е случило с "чистенето" на имиджа на България и преведените пари от самоия г-н Станишев? Кога ще разберем как г-н Доган е получил милион и кусур български лева като хидроинженер и няма ли конфликт на интереси? Кога ще разберем как и с какви пари са построени сараите на г-н Доган?

38

някой си

преди 10 години

Цацарооов, какво стана с Костинбродските бюлетини? Още ли ги броите или просто не знаете какво да кажете на хората ..... А Станишев и Доган кога ще ги разследвате? И разбра ли се от къде Манолова е получила информацията за тези бюлетини, а ?

37

Анонимен

преди 10 години

БРЕЙЙ, *** МНОГО СТРАШНА ТАЯ ПРОКУРАТУРА БЕ, МНОГО СТРАШЕН ТОЯ ЦАЦАРОВ... СТРАХОТИЯ!!!!!!!! А КОГА ЩЕ ПОДГОНИТЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ ОЛИГАРСИ, ДРУГАРЮ ЦАЦАРОВ???????????????? КОГА, КОГА, КОГА??????? НАРОДЪТ НЕ Е ВЕЧЕ ТОЛКОВА ***, НИЕ ЗНАЕМ ЗАЩО НИ ПЛЕЩИТЕ ЗА АВИООТРЯДА!!!!!!!!!

36

Pich

преди 10 години

Tryabva da dadem samo malko vreme na kabineta Oresharski i oshte dosta neshta shte se razbirat!

35

Анонимен

преди 10 години

С бюлетините какво стана ,че не разбрахме ????Флашките с "компромати" къде изчезнаха ???Червени нещастници с няколко свои действия съсипахте всичко направено досега.Съд за национални предатели като вас.

34

мартин

преди 10 години

вместо да седнат да сътворят нещо за народа, те седнали пак да компрометират! Нагледахме се на зрелища искаме хляб!!

33

Shop

преди 10 години

Дали това е по-важно или манипулацията на изборите с костинбродските бюлетини, интересно какво мисли Цацаров?

32

до 31

преди 10 години

Ами защото това са му поръчали,неговите работодатели от правителството.Как така ще се рови в техните далавери не може после ще го бият по ръцете.

31

73737

преди 10 години

Боко-сикаджията да влиза в кауша на сигурно място , както сам го препоръчваше на колегите си бандити!Хем да не прикрива следите , хем да не пречи на разследването , хем да не извърши друго престъпление.Оказва се че ще има Видовден за крадливия *** и бандата му от ***.Нека оплювания от него съд му определи справедлива присъда.Тъпотията "Герб" е минало.Мръсно комунистическо минало...

30

Мистър Х

преди 10 години

НАЙ-голямаат лъжа - Борисов си бил дал оставаката на третия ден от протестите.Протестите в България започнаах от първия ден на правителството на Борисов.Имаше протести на учените, протести на лекарите, протести на земеделците, протести на пенсионерите, потести на миньорите протести , протесит на пушачи ресторантьори и хотелиери, протести за енергетиката....ноностоп се протестирашеБорисов подаде оставак като минаха 3 години и 6 месеца.как очаквате Ореха да даде оставка на 11 ден?