59

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Мазмантия...

58

rrr

преди 11 години

Патица...в рамките на 24 часа си сменя мнението...министър била..ужас!

57

Chikatilo

преди 11 години

до 64....че на ГЕРБ позицията беше много по-ясна и правилна отколкото на тия червени смешковци ама аре....плюхте ги плюхте ги са *** и турци земете да ви е густо !

56

Анонимен

преди 11 години

Фурнаджийска лопата. Оставка!

55

Анонимен

преди 11 години

Вчера май друго пееше... Какво ще рече "народното събрание има последната дума"?! Тя не е ли част от него? Тя също носи "отговорност" за решенията които се вземат там. Не можеш да се криеш зад "народното събрание"!!!Усещам че въпросът за пушенето ще е един от пироните в ковчега и на това правителство...Така както са тръгнали, го карат по същия начин като ГЕРБ - липса на ясна позиция и извъртане.

54

Chikatilo

преди 11 години

Абе я не с еправи против била....за си шото отгоре така ти казват шефовете, а ти като добро куче слушаш иначе те сменят

53

.

преди 11 години

И тези действат на принципа: "Обявяваме че ще правим нещо, изчакваме реакцията на хората и ако са много недоволни се отричаме ..."

52

Сотиров

преди 11 години

На мен ми прилича на червена п......ка

51

Анонимен

преди 11 години

Таня Андреева ми прилича на "експерт".

50

pushach

преди 11 години

Аз съм пушач и въпреки това не подкрепям отпадането на забраната. Смятам, че е далеч по прияттно и по добре, когато в заведенията не смърди на порове. Няма никакъв проблем, когато ти се пуши, да си вземеш питието и да излезеш за една цигара. не смятам, че в останалите страни от ЕС това е довело до значителен отлив на клиенти. Въпрос на време е да се свикне с това. Съветвам тези, които говорят за промяна на манталитета да приемат забранта за пушене, като първа крачка в тази посока.

49

.

преди 11 години

За по-малко от 24 часа си обърна мнението на 180 градуса. И какво означава "народното събрание имало последната дума"? Значи аз съм невинна - другите ще са виновни.

48

УУУ

преди 11 години

Другарко здравен министър засрами се ! За твое сведение например в Бразилия пушенето е забранено дори и в заведенията на открито и никой не протестира. Ако мислиш за здравето на хората забрани пушенето и в заведенията на открито!

47

Тъпа п...

преди 11 години

*** като п...., тежко и горко на здравеопазването и....

46

Гошо...Тъпото

преди 11 години

И аз съм...против пушенето,но не съм...здравен министър;даже не съм...фелдшер.

45

Анонимен

преди 11 години

ОРЕШАРСКИ И БКП - СЪЕДИНЕНО = БСП + ДПС + АТАКА СИ НАМЕРИХА ТОЧНИЯ ДОКТОР И СИ ГО НАЗНАЧИХА ЗА МИНИСТЕР!!! БЪЛГАРИТЕ ГИ ПОДОЗИРАХМЕ КАКВИ СА, НО СЕГА ВСИЧКИ СЪМНЕНИЯ СЕ ПОТВЪРДИХА!!! ТО САМО ГИНЕКОЛОГ МОЖЕ ДА ГИ ИЗТРАЕ....

44

...

преди 11 години

Значи разбирай го така: До вчера едно ви казвах, ама вие не ме слушаите като ви говоря, сега е друго! Ай да ти се невидяло и шу.дата! Ходи да си гледаш и преглеждаш другите ... пациенти и не се прай на можеща и знаеща! Буквално до вчера, да ще се разреши пушенето, а днес, аа не, вие грешно ме разбрахте! П.ка заспала!

43

БГ

преди 11 години

Пълната забрана да остане ! Това искат повечето българи - даже и повечето непушачи.Сама някой ресторантьори са против - да не вземе да се окаже че лобира за тази малка група?!Трябва да настоява като здравна министърка да си остане сегашното положение. Иначе още отсега да я отсвирим "от улицата" както си знаем !!!!!!!!!!!

42

Избирател 1

преди 11 години

Марш от правителството !!!Ако пък под натиск го приемете - Искаме референдум !Ако във ваш стил продължите да увъртате - шут от парламента!Действайте !

41

УЖАС

преди 11 години

Началникът на ДАНС Константин Казаков преди минути е подал оставка.Предводителят на родното ФБР се оттегля с мотив, че специалната служба е специализиран орган към Министерския съвет за изпълнение на политиката по защита на националната сигурност и министър-председателят трябва да има възможност да избере екип, с който да постигне целите на правителството.Медията ни предвиди още преди 10 дни, че след идването на новото правителство първите, които ще паднат са Казаков и Калин Георгиев. Сега оставките и на двамата вече са факт.

40

Анонимен

преди 11 години

Тази изобщо не е в час, същата е и колежката и в министерството на спорта.