39

гого

преди 11 години

В България ракът на белите дробове е причина номер 1 за смъртността от рак при мъжете. Да не говорим, че сме на първите места по рак въобще в Европа.Зимата с часове обикаляхме с бременната ми жена за да намерим поне едно заведение БЕЗ ПУШЕК в което да се почерпим за рождения й ден. Накрая в една пицария намерихме маса в студено помещение без парно - единствената алтернатива за непушачи. Баща ми почина от рак, въпреки че не е пушил 1 цигара в живота си, но работеше в ресторант и гълташе пушеци

38

Мислещ

преди 11 години

Пушене и консумация на алкохол преди шофиране трябва да се върнат, както АЕЦ белене и всичко останало

37

Анонимен

преди 11 години

NEPUSHACHITE SA BEZRABOTNI IA VIJTE SAMO TE PISHAT TUK HEHEHEHEHEHEHE

36

Анонимен

преди 11 години

YES SUPER NAI POSLE

35

эллл бэнди

преди 11 години

Пушене в заведение в което се сервира храна категорично НЕ,кафенетата сами избират тези които разрешат пушенето се облагат с 30% по-висок данък,тези които изберат в тях да не се пуши -30%по-нисък данък.Всеки избира сам.Толкова ли е трудно.

34

Анонимен

преди 11 години

SUPER NAI POSLE KRAI NA DISKREMINACIATA URAAAAAAAAAAAAAAAA

33

0

преди 11 години

Тази да си ходи заедно със Станишев в Русия, там откъдето идват поръчките.

32

бг

преди 11 години

Егати здравната министърка. Тя си е направо "калинка" на малцината искащи да се върне старото. Дано скоро я сменят че иначе ще имаме прецедент в света - здавна министърка да върне пушенето - тя трябва да се бори това да не стане. Така се прави по света.

31

Анонимен

преди 11 години

Чудо на чудесата-здравен министър да слага бизнеса преди здравето на нацията.От едното кранче ще пълнят хазната, от другото ще източват за лечение. Да подава оставка незабавно!

30

Анонимен

преди 11 години

ПРОСТО ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ВАЖНИТЕ ТЕМИ, РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! АКО ВСИЧКИ СА ЕДИННИ ГОРКО ИМ И БЕЗ ТОВА СА *** КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ЗАЩОТО СЕЯТ САМО СМРАД , ЗАРАЗА И ПОГНУСА!

29

Анонимен

преди 11 години

Не разваляйте най-хубавото нещо направено в България, въпреки че е от "предишните". Що се отнася до "здравния" министър - СРАМ. И оставка незабавно !

28

Анонимен

преди 11 години

До fenА на теб как ти звучи,че има много пушачи които са за забраната,защото и на тях не им е приятно да стоят в лисичарници където да се омирисват здраво,а и не е нужно някой да ги трови допълнително повече от това което те са изпушили или май ти не мислиш като пишеш?

27

Не на пушенето

преди 11 години

Не разваляйте най-хубавото което направи ГЕРБ - въведоха забраната за пушене както е във всички държави управлявани от умни хора ! Който иска да се трови да си го прави насаме.

26

fen

преди 11 години

Do 22 Как ти звучи заведение с персонал, шеф и посетители ПУШАЧИ или не мислиш като пишеш.

25

Sofokal

преди 11 години

Това с пушенето в ресторантите ,,,, е същото като онова със светнатите фарове и денем и нощем !!! Пълна и абсолютна безсмислица изчерпана от къмто здрав разум !!! Но това е характерно за подобен тип ориенталска безнравствена мисловност !!! И преди и сега от както се помняси е все така, без изменения!! Преди в Москва а сега в Брюксел, ако някой там пръдне --ние тука се насираме директно и на момента !!! Срамота е , поне малко чест не ни е излишна !!

24

kiko

преди 11 години

POREDNATA SMRADLIVA KALINKA !!!!

23

инженер

преди 11 години

нашите кръчмари са толкова *** горките. Не разбраха че бизнеса им е зле защото хората нямат пари или самите те са некадърни да управляват такъв бизнес. А пушачите толкова време им се обяснява че забраната за пушенето не е за да спаси тях от смърта ами да спаси децата и непушачите от смрадта и болестите които причинява тяхното пушене на нас.

22

Гражданин

преди 11 години

Аз не искам такъв здравен министър.

21

Цигари и здраве

преди 11 години

Абе какво здраве, какви пет лева?!БСП държи кантрабандата с цигари на митниците още от време оно и сега ще се възползва от тях. Повече пушене, повече пари в черната каса на партията. Дори Бойко не можа да пробие в контрабандата с цигари, затова забрани пушенето.БСП ще върне сега и старите шефове на митниците чрез оная кукла на конци Орешарски. Е как да не поощрява пушенето?! На такава далавера здраве и кажи.

20

мая

преди 11 години

Ако ще създаваме новини от" Фейсбук",жална ни майка!Чудя се що за журналист може да се рови там и да търси сензации???