23

Анонимен

преди 11 години

Тениса вече никога няма да е същия. Край с възпитаната публика и джентълменското поведение. Ордите български превзеха трибуните и вече е нормално да чуваш псувни и освирквания като на футболен мач.

22

Анонимен

преди 11 години

може и наша маша да го е поизморила малко .

21

МУНЧО

преди 11 години

ПУТИН Е ВИНОВЕН.... ПРАТИ МАША ДА ОМАЛОМОЩИ НАШЕТО МОМЧЕ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА..ДЪЛГАТА РЪКА НА МОСКВА....

20

KOKO

преди 11 години

ЩЕ СТАНЕ ТОВА КОЕТО ИСКАТ ТЕЗИ ДЕТО ДАВАТ П А Р И Т Е.НОВИ ЛИЦА ... НОВИ СПОНСОРИ ..... МНОГО ПАРИ.ФЕДЕРЕР МЕДЕРЕР...ДЖОКОВИЧ МОКОВИЧ...ГРИШО МРИШО ...АЛА БАЛА.

19

op

преди 11 години

spokoino skoro i Vavrinka 6te stane na kalinka suvsem skoro

18

:))

преди 11 години

Мили мои хейтърчета, дребни мои душици. :)И преди съм писал и пак ще ви напиша: Намерете си приятелка (възможно най-скоро) и работа (да разчитате вечно на майките си не е работа, няма да са вечни). Трайната липса на полов живот и пари води до такива озлобяване и вижте какъв е резултата.:))Уверявам Ви, че ако послушате съвета ми, желанието да бълвате злоба и жлъч ще намалее драстично..:) Извадете ръката от гащите, спрете да си играете само вие с малкия си приятел и намерете своето място във водов

17

Анонимен

преди 11 години

МАЧКАЙЙЙЙ, НА МАША БИБЕРОНИТЕ! :)

16

Анонимен

преди 11 години

Мамаша - Маша явно му е изсмукала силиците на момчето преди мача.

15

Анонимен

преди 11 години

Не можем да очакваме, че още сега ще смачка всички и ще стане номер 1. Изисква се време, усърдни тренировки и най-вече много добър треньор. Даже ако Федерер се откаже, дано да стане треньор на нашето момче. Тогава няма да има кой да го спре.

14

хммм

преди 11 години

Психиката, поне която видях от мачовете с Ноле и Вавринка не му е хич слаба. По-скоро умората си каза думата. Физическата подготовка малко му куца и това е.

13

Swet

преди 11 години

За да си наистина добър в нещо се изисква постоянство,което за съжаление нито Гришо нито Пиронкова притежават!

12

Анонимен

преди 11 години

Талантът на това момче е огромен! Има слаба психика и физическа подготовка, но има време да се развие правилно. Дано го направи и мястото му в топ 10 е гарантирано.

11

Светльо

преди 11 години

То не става туй в онуй и душата в рая. Рускинята му взе силите- как няма да е уморен!

10

Браво, Гриши!!!!

преди 11 години

Злобари, и да не ви харесва - Григор Димитров е най-добрият тенисист, който България някога е имала. Няма да е зле малко уважение от ваша страна. Ако имаше късмет онази точица за пробив във втория сет да влезе, пак щяхте да намерите за какво да плюете.

9

Шоп

преди 11 години

Важното е, че отстрани сърбина Джокович от турнира! :-)))))))

8

Стършел

преди 11 години

Супер си е момчето! Стига сте го критикували. да не би на Вас постиженията Ви всеки ден да са на световно ниво, а? Всеки един от нас трябва да може да губи и след това да продължава напред. Като поработи върху физическата си и психическа издържливост още малко и никой няма да може да му се изпречи! Браво Гришо, УСПЕХ!

7

Реалист

преди 11 години

Браво Гриша!Не знам с колко места по-напред ще отиде в ранглистата, но Григор Димитров от доста време постепенно се изкачава нагоре. Дай боже скоро да влезе и в топ 10.

6

Van

преди 11 години

Гледах мача и наистина момчето се бореше. Жалко, че не успя да надделее, но аз лично продължавам да се гордея като българка, че това момче се представя така и се нарича българин, а не да играе за друга страна. На злобарите по-надолу мога да кажа само, че злобата е признак на ниско съмочувствие и комплекси. Явно никои от тях не е направил нищо значимо и единственото им удоволствие е да нападат тези, които се опитват да постигнат нещо в живота си, а не просто да висят в нета и да бълват злоба!!!

5

Ясен

преди 11 години

До АнонименПоне не пиши анонимно, искренЕН ***! Като спечелиш нещо повече от 20 минуса в тролския си, дрисл*в коментар, тогава ще ми коментираш!

4

тюх

преди 11 години

Шарапката му е взела силата на момчето.