275

Анонимен

преди 11 години

"ЧЕРНИЯ ПАПА,ОТ ТРАПЕЗАТА.ПАК ИСКА ДАПАПА...".

274

Анонимен

преди 11 години

побелелия мавър.. в добрия смисъл на думата

273

Анонимен

преди 11 години

"ЗА ЧЕТВЪРТ ВЕК,ДОТЕГНА НИ ОТ ТЕБЕ.ВЪРВИ СИ В КЪЩИ,НЕ ТЕ ЩЕ МЕ..."!

272

Бургас

преди 11 години

. Пояснение ; никой министър председател в света не може да отстрани частна фирма по това, от каква националност е. Ако не беше тази приватизация и рафинерията беше закрита и раздробена на скраб , в момента трябваше да внасяме горива от други страни на доста по скъпи цени, и най- важното 16 хиляди бургазлии остават без работа.

271

Анонимен

преди 11 години

306 Най-после някой да направи свестен анализ. Аз ще добавя и СДС, колкото и малко партия да станаха - те са конформисти.

270

Бургас

преди 11 години

Малко да ви инфирмирам за Нефтохим. През 1997 г. Когато дойде правителството на Иван Костов Нефтохим беше във фалит , предишните пет години бяха на загуба , всяка година правителството трябваше да покрива по 95 милиона загуби. Това беше единствената рафинерия в света ,която работи на загуба . Когато се обяви за приватизация , за покупката се явиха трима кандидати Лукойл, Бритиш петролиум и Шел , последните двама като видяха в какво състояние е Нефтохима (остаряла руска техника и ниско ефективно производство) се отказват. И единствения купувач остава Лукойл ,който се съгласяв

269

9976

преди 11 години

Костов е най- великия ни политик в новата история! Каквото каже Костов се случва и всички го слушкат като уплашени момченца,защото нито му имат опита,нито ума. България само губи,че Костов не ни управлява и в момента сме под властта на *** и *** селяци с калпаци- е за това сме на този хал.

268

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са популисти, и докараха държавата до пълен фалит и огромна бедност.БСП са социална партия , но когато държавата е крайно бедна те не могат да си проведат социалната политика.ДПС всеки знае що за партия е. АТАКА крайно десни популисти , който нищо не могат да направят.Кунева със стари и неопитни политици, нищо не може да направи.ДСБ с Иван Костов- десен политик ,който е единствената алтернатива в момента, опитен политик , който знае и може да изкара държавата от блатото в което я натика ГЕРБ.

267

3335

преди 11 години

Точно така Гого, но в България е пълна с чалга мислене за това сме на това дередже. И от моето семеиство Костов има четири гласа.

266

Цецко

преди 11 години

*** стига си давал акъл Дано не те виждаме в следващият парламент че ми се повръща от теб и от онзи *** до теб Ленчето

265

Гого

преди 11 години

Всеки който не гласува за ДСБ и Костов са национални предатели, Костов е единствения мислещ политик в момента, мислете навреме ,после да няма пак сгрешихме.

264

гост

преди 11 години

До бивш седесарМного си компетентен.Това може да се провери.не хвърляй те само думи и безумия по адрес на Костов.За всичко беше "виновен" той през тези години.Единствено сега НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОБВИНИТЕ ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО.Колко е невъзможно да бъде виновен,нали ?

263

Анонимен

преди 11 години

Другаря Костов-"войник на демокрацията"!Тогава-"четвърт век войнишко време-за почивка му е време..."!

262

Костов,

преди 11 години

Защо не се загрижи за обедняването, когато продаде за жълти стотинки БАЛКАН и други печеливши предприятия??????? И остави хиляди хора на улицата?????????????Ясно, сега играеш театър, за да се харесаш на публиката.... ***!

261

Кой и кога

преди 11 години

След политическата криза в началото на 1997 г. и проведените избори валутният борд е въведен на 1 юли 1997 г. със Закона за Българската народна банка, приет на 10 юни с.г. Парламентарните избори бяха на 19.04.1997 г.

260

Анонимен

преди 11 години

Не се лъжете по захаросани думички! По делата ще ги познаете! А те по дела са от един калъп ляти.

259

Анонимен

преди 11 години

Ne Kostov , a Sofianski ukroti inflaciata.2 Kostov edna godina se mota da vavede valutnia bord

258

Положението до 1996

преди 11 години

Някои не помнят, но през 1996 г. страната беше въвлечена в спиралата на хиперинфлацията. До управлението на Костовото правителство нямаше пенсионен фонд, а здравеопазването беше "държавно". Всичко това би звучало добре в една богата държава, но в хазната НЯМАШЕ пари. От МВФ ни натискаха да ги раздържавим. Колкото до предприятията, "които Костов разпродаде" - помните ли схемата "да застанем на входа и на изхода "- те бяха във фактически фалит. Помните ли фалитите на банките? А Рекетът на мутрите?

257

кажете деее

преди 11 години

Като чета повечето коментари, стигам до извода, че Костов не е прав. Не беднотията, а простотията мъчи хората. Беднотията е следствие............Какви реформи направи Костов, че да гласувам за него, освен че разпродаде държавата за жълти ст. и доста съмнително, да не кажа престъпно?След неговото управление не продължихме ли да бъдем все така бедни и мизерни?Нима интегрира ***?Нима здравната ни система беше ок, нима не се убиваха разни знайни и незнайни герои, нима имахме селско стопанство

256

az pak da popitam?

преди 11 години

След като е било толкова успешно управлението на Костов, защо на средата на мандата смени 1/2 си министри и най-важното, не каза защо?:)))Кажи си Иване, нека най-после научим?Тук гледам има 4 фена на Костов, няка те да кажат, ако знаят нещо..:)))