181

Анонимен

преди 11 години

"На никой не му стигат парите...", "Пенсионерите изядоха резерва..". Плаши ме психологическата настройка на нашите политици. Демографската ни катастрофа показва, че сме в драматично положение, рекордьори на Европа по самоунищожаване.Статистиката показва, че 20 процента от българите живеят бедно и мизерно. Какви мерки ще бъдат взети да бъдат подмомогнати? Във Франция съществува освен понятието покупателна способност и понятието право на покупки. Министърке, нещо да си чувала за потребителска кошница?

180

Анонимен

преди 11 години

-Цецо,ако искаш, след изборите заминаваме за Южна Африка да цъкаме белот и да си гледаме здравето!-Шефе, организираната престъпност на кого да я оставя?

179

До 246

преди 11 години

Прав си, пичлеме, но не мога да разбера защо пишеш само с големи букви?!

178

Женева

преди 11 години

Толкова ми е спокойно и радостно. Живея вече почти 20 години извън България.Семейството и роднините ми се изнесоха също.Неприятно ми е да гледам как една малка група от интелигентни хора се мъчат между огромната маса вонящи,неграмотни чалгарски селендури които все още гласуват за герб.

177

Милчо

преди 11 години

Ами явно тая политика до нищо добро не е довела, разсипаха ни държавичката. Има едни, дето не са участвали до сега във властта - СКБ Nо45 - е та те ако дойдат ще ги оправят всичките. Обещали са ми Серго и Бойко да копаят тунел под Шипка :)

176

bo

преди 11 години

СПОМНЕТЕ СИ! КОГАТО СТЯГАХМЕ КОЛАНИТЕ ДА ИЗПЛАЩАМЕ ЗАЕМИТЕ НА ПОЛША, ПОСЛЕ БЕШЕ РУМЪНИЯ И КАТО ДОЙДЕ НАШИЯ РЕД, СССР ФАЛИРА И НИ ОСТАВИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА....НЯМА СИВ, НЯМА ВАРШАВСКИ ДОГОВОР, НЯМА КОНВЕРТИРУЕМА РУБЛА....БЛАГОДАРЕТЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА НА ПАРТИЯТА И НА НЕЙНИТЕ КЛОНИНГИ. СПРЕТЕ ДА СЕ САМОСЪЖАЛЯВАТЕ И ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ С ЕВРЕИ ЗАПАДЕН ИМПЕРИАЛЗЪМ. КЪДЕ ИМ Е МОЗЪКА НА ЛЮБИМИТЕ НИ ПАРЛАМЕНТАРИСТИ ДА ДОКАЖАТ, ЧЕ МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА СИ А НЕ САМО ЗА ДАЛАВЕРИТЕ. КЪДЕ Е ВЪЗМЕЗДИЕТО,...А???

175

Анонимен

преди 11 години

***-3,9 милиарда на година им струва издръжката. - Издръжката на *** струва около 300-400 милиона лева годишно на държавата; Хайде, стига нацистки спекулации.

174

Анонимен

преди 11 години

Иде бат ви Бойко...

173

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

и все пак

172

Гошо Тъпото

преди 11 години

Ега ти...държавата,щом и това моме на снимката се...упражняеа да обяснява като социален министър,че сме...законно бедни.За него,демократичната ни...историята започва сигурно от правителството на драгалевският...калайджия.Поне да беше споменала за милиардите окрадените държавни активи,основно от неговата...банда,ама сигурно и това не...знае.

171

Анонимен

преди 11 години

231 онзи ден казаха че без здравни осигуровки са 900 000 българи а са били 1 200 000 , колко са *** в България бараб и с чаавтата , май и много българи не плащат.

170

Анонимен

преди 11 години

до 218 Чърчил ни е казал: "Като сте толкова умни, защо сте толкова бедни?" - Чърчил никога не е казвал такава фраза. Ти да не си внук на Рачко Пръдлето от повестта "Чичовци" на Иван Вазов? Щото като гледам имаш интелект колкото една прахосмукачка.

169

Анонимен

преди 11 години

Асенчо - всестранно развитата личност и той е временнен министър,но за него ни дума ни вопъл

168

Световна Наука

преди 11 години

Учените са остановили отдавна че бактерията-Lactobacillus Bulgaricus която саществува в България е причината за уникалното кисело мляко което не може да бъде направено никъде другаде в света.Учените сега откриха нова бактерия над България-Chalgoidiotikoselendursko Bulgaricus, тя е причината за саществуването на толкова болни мозъци които подкрепят банкянският селендур който разруши страната както нито един друг в историята и.

167

баба

преди 11 години

Колко пенсия взима баба ти дъще?

166

Анонимен

преди 11 години

230 че от държавното най-много се краде ти от луната ли падаш

165

Анонимен

преди 11 години

Изгледайте филма "Духът на времето II:Допълнение"При тая система ,социална политика не може да има.В страната ни социална политика получават само ***-3,9 милиарда на година им струва издръжката,без да е включено,че ток не плащат,вода,здравни осигуровки,данъци.Всичко това от джоба на останалите.И как трябва да изглежда едно бъдеще във филма''Рай или унищожение-Проекта Венера.Бъдеще по проект"-от Жак Фреско

164

до Беларус

преди 11 години

за да не се краде л заплатте са големи или се работ за държавата . нестава да ти работим за 30 лева на ден а ти да переш пари в офшорки и да си клатиш краката на хавайскте острови .и да плащаш помощ и детски на *** . 23 годин стигат

163

Анонимен

преди 11 години

Абе....кви са тия странни индивиди където интервюирате? Тая мома, що са не лови у работа ми лее мозък пред медиите.****ата взема десет пъти + МРЗ и тръгнала да ми расправя ,че живее само от заплатата си. Ми то оставаше и да краде...б***си...

162

Вълкодав

преди 11 години

Коко що всички бягат на Запад,а никой не бяга в Беларус.А щом е толкова хубаво ,защо не емигрираш там !