92

АТАКА , ДГД!

преди 11 години

Волен , "по бедност" ли беше гл.редактор на в.АНТЕНИ...??КАТО ТУРИСТ ЛИ ХОДИ ПРИ ПУТИН ---ИЛИ КАТО ИБРИК......???

91

Анонимен

преди 11 години

Един от най-големите проблеми на ГЕРБ са че народа ги избра за да има1 осъдени социалисти от предходното управление на Станишев. Не само че нямаше нито 1 осъден, но арогантноста на БСП е все по-голяма, а Бойко се крие и не казва нищо по този въпрос.

90

Ася

преди 11 години

Ако имаше от какво да се опасява, притеснява или крие мислите ли, че Йосифова щеше доброволно да подава сигнал при Цацаров? Малко не ми се връзва. Просто Герб само това знаят да правят. Да обвиняват другите.

89

Страхът

преди 11 години

Страхът е толкова голям, че сега се използват всякакви средства за манипулация. Фактът, че БСП може да бие Герб и да изкара на бял свят всичките им злоупотреби ги видиотява съвсем. Боже, дано точно БСП дойдат, че те няма да пропуснат едно кътче да не проверят и най-добре ще се справят с ревизията. Голяма омраза има между тях като опоненти.

88

Анонимен

преди 11 години

АТАКА , ДГД!

87

Фози

преди 11 години

Главчев излезе главундер от класа! Имало било вероятност. . . Ми питай некоя врачка, та да си сигурен бе, ***! Хънта-мрънта и накрая нищо, ама тия 10 000 ги прибрахте, нали? Докато се наканят тия хрантутници Йосифова сама отиде при прокурора.

86

Анонимен

преди 11 години

А трябваше

85

страшния_съд

преди 11 години

агенти на държавна сигурност:========================1.георги първанов2.Сергей Станишев3.ахмед доган4.бойко борисов5.цветан цветанов6.иван костов7.яне янев8.меглена кунева9.лютви местан10.марин райков===============без АТАКА няма победа

84

Анонимен

преди 11 години

АЗ В "ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ" и на "КОМУНИСТИ"---не вервам!ЗАТОВА , ЖИВЕЯ ДОБРЕ И СПОКОЙНО!РАЗЧИТАМ ---САМО НА СЕБЕ СИ!

83

)00

преди 11 години

До дядо А бе дядо,ти никога няма да си отговориш на тези въпроси,защото си ограничен комунист и платен драскач.

82

хахха

преди 11 години

"Повишаване на максималния осигурителен доход, вдигане на осигуровките за пенсия и безработица, спиране нарастването на стажа и възрастта за пенсиониране на нивата от 2013 г. и разкриване на 250 хил. нови работни места обещават от БСП, ако спечелят изборите през май."

81

Торкемада

преди 11 години

Абе тази пресконференция за кво беше? Тези нищо ново не казаха! Само дъвкаха нещо с което седем месеца ни занимаваха безрезултатно !!! Разследваха с НАП, ДАНС, Сметна Палата с Батман и Супермен и накрая родиха "препоръки"!!! Това е нещо като "обосновано предположение", ама не е обосновано!

80

Ъпсурд

преди 11 години

За тази пресконференция ще кажа:"Напънала се планината, па родила мишка"!!!Малко черен ПР, а Главчев?!?!

79

Всъщност..

преди 11 години

Проблемът на Главчев всъщност е проблем на Цветанов!!! Защо ли? Защото, ако Главния Прокурор заключи, че няма закононарушения на Моника Йосифова, то тя може да осъди Цветанов и Найденов за клевета, а ако желае и за морални щети! Та Цецко ще трябва да се раздели с 1-2 апартамента!

78

Хайлазин

преди 11 години

"Главчев: Не ни е било работа да се занимаваме с дейността на Йосифова" Ами тогава защо нас ни занимавате, бе главо! Малко предизборно мятане на кал а!

77

???

преди 11 години

Днес.бг къде са ви новините.Изчерпахте ли се само от клюки и интриги??!!

76

Пълна пародия

преди 11 години

Цялата работа беше няколко гербера да си играят на комисия и да си раздават допълнителни пари. Главанака Главчев всъщност нищо не казва, ама много убедено го казва. Гледах им брифинга, журналистите само дето не го набиха, защото им губи времето с глупости.

75

Утопист

преди 11 години

Главчев стана за смях на пресконференцията. ГЕРБ занимаваха журналистите 30 минути без да произведат новина или да кажат нещо ново по случая, просто предъвкаха темата отново и отново за да пометат малко кал преди изборите! Накрая журналистите почнаха да питат - "За какво ни извикахте?", "Има ли нещо ново да кажете?", "Това ли ви е хладното оръжие за изборите ?", "Така ли борите безработицата"? Абе с две думи голям цирк!

74

Анонимен

преди 11 години

абе по-хубава е от цачева и фидосова.Сега ще му роди второ дете на станишев,има си милиони и и дреме за вас ***.

73

Анонимен

преди 11 години

ТАЯ Е ГРОЗНА ,КАТО БАБА ЯГА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА....АКО АЗ СЪМ И МЪЖ---ПОЛОЖИТЕЛНО И АЗ , ЩЕ ОБЪРНА РЕЗБАТА!...А ПЪК , КАТО СЕ СЕЩАМ КАК КРАДЕ, ВЗИМА И ДАВА РУШВЕТИ...И НА МЕНЕ МИ ИДВА ДА ФАНЕМ ГОРАТА , КАТО ХЕНЗЕЛ И ГРЕТЕЛ!