227

Анонимен

преди 11 години

Джижи мила понякога се избират от *** и чувалите на цецко

226

Анонимен

преди 11 години

и на кой накриви шапката като го направи тва?!

225

Анонимен

преди 11 години

4тисамозапалил се за месец.Това го има само в Ирак. Където има какво?Приятелски служби е верният отговор.

224

Анонимен

преди 11 години

Тези самозапалвания,са някаква поличба и не вещаят нищо хубаво,предателите,грабителите и народните изедници да си събират парцалите и да изчезват яко дим!!!

223

джиджи

преди 11 години

261,Политиците се избират от хората. Колкото и да е неприятно да се признае, отговорност за това имат всички, които са родени в България и са имали възможност да направят нещо през тези години, а не са. Включително и аз, включително и ти.

222

Анонимен

преди 11 години

До аибоуТи май си една празна кратуна, дето търси теле под вола?

221

Анонимен

преди 11 години

261, как можеш да сравняваш едната смърт с другата????

220

десен

преди 11 години

Гърците до 80те са били по зле и от нас но са ги хванали ЕС. и САЩ и сега им дишаме прахта,самоче при тях няма такива крадливи комунисти

219

Анонимен

преди 11 години

Джиджи ти дан си тва джиджи служебното кученце ***. И по турско пак е имало патки като тебе то и тогава само шепа българи са действали за свободата.Само с думи не става знаем

218

Анонимен

преди 11 години

Комуноидите вече разбраха,че ще загубят и тези избори.

217

Анонимен

преди 11 години

До Анонименняма да го пуснат човека на такова място........"бизнесмените" и народните "избранници" се вардят яко...

216

Анонимен

преди 11 години

до 201 това е мизерия

215

Анонимен

преди 11 години

Защо българинът Пламен УМРЯ, спасявайки давещо се дете в Англия и защо българинът Пламен УМРЯ, самозапалвайки се в България? Защото така наречената ни държава ни накара да изгубим вярата във всичко добро, накара ни да изгубим смисъла да съществуваме! Накара ни да изгубим надежда, накара ни да забравим, че сме човешки същества. Как стана така, че в чуждите държави сме герои, а тук ни смачкват собствените? За мен всички политици са еднакво виновни!

214

Анонимен

преди 11 години

Те други са за палене, ама...

213

Анонимен

преди 11 години

Какъв е този психогенератор, ще ни светнеш ли?

212

Рут

преди 11 години

Тъжното е не самото самоубийство, а това, че го правиш, защото си мислиш, че президента или министъра е съсипал живота ти! Нима е възможно някой друг, освен самия ти, да е виновен за личния провал? Да, може държавата да не ни помага особено, но все пак живеем в бг, не в Германия. Човек трябва да търси начина да си оправи положението, а не да чака помощ от държавата, защото ако ние се оправим, след това и тя ще се оправи. Престанете да хленчите, никой не ви е длъжен за нищо!

211

Анонимен

преди 11 години

Какви хора има дето пишат тука .Ужас!Как маже такова отношение към страданието на хората.Не забравяйте,че имате семейства,деца,родители.Недейте така бе!Ако ще и човека да е напълно луд,имайте малко човешка съпричастност.Хора сме въпреки всичко и то сънародници.

210

Анонимен

преди 11 години

Това със самозапалването прилича донякъде на самоубийствените атентати на арабските фанатици. Но за разлика от тях е напълно безсмислено като повечето форми на протест на българина. Като се запали ще им накриви ли шапката на монополите? А виж ако се бе взривил в ресторант където обядват мастити олигарси поне някъкъв ефект щеше да има. Протест на самозапалващите се е наужким, както наужким беше и атентата на сокола, както наужким се прави всичко в тая нефелна държава.

209

РХ

преди 11 години

ЗАЩО ВИ Е СТРАХ ДА ПОСОЧИТЕ ЗА КАКВО Е ФАКТИЧЕСКИ БОРБАТА!?!ВИЕ СЕ БОРИТЕ ЗА СОЦИАЛИЗЪМ!НЕРАЗБИРАМ ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ СТРАХУВАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА...СЪС ИСТИНСКИТЕ МУ ДУМИКАПИТАЛИЗМА СЕ ПРОВАЛЯ ТОТАЛНО СЪС "НЕУСПЕЛИТЕ"КАПИТАЛИЗМА СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ САМО СЪС "УСПЕЛИЯТ" В СЪВРЕМЕННОТО О БЩЕСТВОХОРАТА КОИТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН НЕУСПЯВАТ ИЛИ НЕХАРЕСВАТ СИСТЕМАТА СА ТОТАЛНО ПРЕЦАКАНИ И ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЗАВЪРШВАТ ПО-РАНО ЖИВОТА СИСАМО БУРЖУАТА СЕ РАДВАТ НА ДОБЪР ЖИВОТТОВА Е САМО ИСТИНАТА

208

Анонимен

преди 11 години

ТОЯ СЕ Е САМОЗАПАЛИЛ ....ЗАЩОТО СА ГО "САМОЗАПАЛИЛИ" !НАТЪПКАЛИ СА ГО С ДРОГА И АЛКОХОЛ....И Е ГОТОВ!НАПРАВЕТЕ МУ АНАЛИЗ , НА СТОМАШНОТО СЪДЪРЖАНИЕ И КРЪВТА !ВЕДНАГА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ!!!