107

х

преди 11 години

138 Кой те пита за културните феномени на твоето битие, това, че ти кълчиш баджаци и си хвърляш *** през прозореца, не ни интересува!

106

х

преди 11 години

Тоя пък, ми така се проследяват маркерите по бащина и майчина линия, У-хромозома и мтДНК! Обикновено хората се възпроизвеждат като мъж се съвкуплени с жена, ако се роди момче то носи специфични маркери по У хромозомата от бащата, защото яйецеклетката носи винаги само една Х и 100% мтДНК-а от майката. Хаха, ти въобще на училище ходил ли се?

105

Анонимен

преди 11 години

135 отиди в първата чалготека и виж дали нямаменищо общо , да нямаме нищо общо с европейците виж с тях да , но с ориента напълно се припокриваме.

104

Гогарога

преди 11 години

До Анонимен 126Не ни заливай със собственото си невежество и полова недовлетвореност. Нормалните хора не са виновни, че си нямаш гадже и запълваш липсата му с примитивна неприязън и фантазии.

103

х

преди 11 години

80 % турцизми? ар ю сиръз май фриенд? Тогава защо езикът ни е в индоевропейската група езици? И какво ми смешваш понятия културни/езикови с генетика , ако не намираш разлика да ходя си направя едно и кафе и да си потърся по сериозен опонент. ето ти малко данни Българите по мъжка линия са евразийци, нямаме нищо общо с тюрките, нищо монголоидно, азиатско, по-малко от 1.5%, което е пренебрежително малко, по женска сме към средиземномосрските популации.

102

Анонимен

преди 11 години

130 ако съдя по ***-турската музика която слушаме сме 100 % или хайде като махна моя милост и тези които и не помирисват чалга 90 %

101

Анонимен

преди 11 години

129 своге ти прочети ли хубаво , за сметка на нашата идентичност , на вас *** изглежда тази терминология ви е тера инкогнита.

100

х

преди 11 години

Колко близки сме до турците, и какви семена и мешани скари са ни оставили те? Колко маркери характерни за азиатците сме унаследили от мешането ни няколко века, да оставим настрана теорията, че сме с такъв произход, която генетиката и антропологията отдавна зачеркнаха. Хайде, тъй като твърдиш, че сме мешана скара да видим колко процента сме азиатци?

99

Българин от Своге

преди 11 години

Уважаеми г-н Президент,Ама няма друг начин освен да градят идентичността си с нашата. Та нали сме един народ, едно племе в две различни държави.С тези Ваши думи Вие ОТРИЧАТЕ ИСТОРИЧЕСКИЯ КОРЕН НА НАРОДАНИ ПРЪСНАТ НА БАЛКАНИТЕЕй колко калинки и колорадски бръмбари има в този ГЕБ. Сменете си съветниците с учени хора, стига партизани и ятаци на комунизма сте прибирали.Извинете се на българския народ.

98

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен (126). Ти си за Карлуково, бе мой. Ако ти се изпикая в устата ще започне да мирише по-добре. Много смърдиш. И... на какъв клон в степите? Там няма дървета бе kретен.

97

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен98=======МАКЕ .....ПАЗИ СИ ДЪТО ,ЧЕ АЛБАНЕЦА ВЕЧЕ ТИ Е ВЗЕЛ МЕРКАТА..ЗАДНО ЩЕ ТЕ ОПРАВИ...И СЛЕД ТОВА ДА НЕ МИ СЕ ОПЛАКВАШ НА МЕН БЪЛГАРИНА...!!!!!!! НАЛИ ВИДЯ КАК ОПРАВИХА СЪРБИТЕ В КОСОВО..ВАШ РЕД Е СЕГА...!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Орфическите химни са били написани и ги пеели древните на "старогръцки език" през 6-ти век преди христа по-време на "орфическите мистерйи! Когато гърците са създавали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания нас прабългари и славяни ни нямало на света дори като сперматозойди или ако ни имало някъде по-казахстанските степи сме се люлели на клона хванати с опашката диви и варвари мастурбирайки като маймуните макаци, мяукали както котките и лаели като кучета, без писменост и азбука до 9-ти век след христа

95

нн

преди 11 години

Когато неподготвени хора като Плевенл. се изказват по неясни за тях въпроси, правят само вятър.

94

Анонимен

преди 11 години

razume6 bratko ,moje da radi6

93

Dragan Sadic

преди 11 години

u Bulgarsko ne e problem da dobiva6 dokumenti , samo trea da im6 4ovek u Policiu

92

Milan Radic

преди 11 години

10% sezonno namalenie BG li4na karta + zadgrani4en pasport 3000 evro

91

8 годишен-хлапак

преди 11 години

Аха,разбрах! Стана ми ясно. Току що и тате ми обясни,че македонците от FYROM са славянизирани гърци, а ние сме особен вид македонци,нещо като... мешаната скара.

90

Анонимен

преди 11 години

*** лична карта цена 2000 евро на церно у Македония

89

115х

преди 11 години

Истината е, че не сме мешана скара , а сме хомогенна генетично популация. Ако не вярваш, що не четеш малко повече, тези приказки за "семена и кой не си бил оставял семето тук", не важат пред науката, последната твърди точно обратното. Легенди и притчи можеш да рецитираш , пред приятелите ти в хоремага? ОК?

88

До 113

преди 11 години

Как да има като на власт там са сръбските мекерета.