117

Анонимен

преди 11 години

116 напада християнството със сатанистка омраза,когато Стария завет даден на Мойсей направо осъжда хомосексуалността със смъртно наказание Левит 20:13

116

НАЙДЕНОВ

преди 11 години

БРАВО НА РУСНАЦИТЕ!! И В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМЕ ТАКЪВ ЗАКОН, ЗА ЗАБРАНА НА ПРОПАГАНДИРАНЕТО НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА!!!!ГОВОРИМ ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ, А НЕ НА САМОТО ЯВЛЕНИЕ!!! КОЙТО Е ТАКЪВ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, НИКОЙ НЕ ИСКА И ДА ЗНАЕ ЗА НЕГОВАТА ХОМОСЕКСУАЛНОСТ ЩОМ МИСЛИ РАБОТИ И СЕ ДЪРЖИ НОРМАЛНО!!!НО ТАКИВА ПАРАДИ НА КОИТО ГОЛИ МЪЖЕ СИ ВЪРТЯТ ГЪЗОВЕТЕ И КУРОВЕТЕ, СА ПРОСТО ГНУСНИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ СТРОГО!!! АЗ НЕ ИСКАМ СИНЪТ МИ ДА ГИ ГЛЕДА И ДА МИСЛИ ЧЕ ТОВА Е ГЕРОЙСТВО И ПОВОД ЗА ПОДРАЖАНИЕ

115

Анонимен

преди 11 години

Бог е измислица, метанаратив,както казва Лиотар. Ила както казва маркс "Опиум за народа" или "Едно сърце в един безсърдечен свят". А аз го трансформирам в идеята за постмодерно колебание.

114

за 114

преди 11 години

Много ти е промит мозъка от теориите на Шломо Фройд,моят избор е Бог,който е на небето."Теории за конспирации",а нито дума за статията,която ти посочих,ти си си продал душата,излишно е да се разговаря с тези,които са признали сатаната за своя"бог".

113

Анонимен

преди 11 години

Поне направи опит да разчупиш малко тези захаросани църковно-славянски проповеди,осъвремени ги,защото са адски блудкави. "Божието слово останало плът" WTF?!С подобни миро-елейни проповеди няма да ме впечатлиш.

112

Анонимен

преди 11 години

Айде пак някакъв сектантин и фанатик! Тия глупости съм ги чел много пъти. Но вие сте по-досадни и от нас гейовете. Аз не ви карам да обръщате резбата,но вие постоянно ме карате да вярвам в вашият бог,освен това ме заплашвате с ад. Аз да съм ви казвал ,че е най-правилно да се е..те отзад или камоли да ви заплашвам,че ще горите в ада ,ако не го правите. Не драги,аз ви давам пълното право на избор - ако сте хетеро - бъдете си,ако сте гейове и ви харесва - също!Аз не се смятам за най-правия!

111

Анонимен

преди 11 години

Тези трансформации може да са малко плашещи за дребният човек и в опит да се ориентира в постмодерната ера ,той си измисля въображаем враг и се раждат теориите за конспирация. Но вие трябва да приемете,че религията е мъртва,че старите ценности се градят на обикновен "текст" както учат постструктуралистите и че този текст е заблуждаващ и илюзорен,защото текстът е текст,той няма абсолютно никаква достоверност сам по себе си и следователно никоя ценност не е легитимна,освен човешкият живот.

110

за 108

преди 11 години

Кой е Исус Христос?Той е Божието слово станало плът,Този пред когото ще застанеш и ако не се разкаеш за греховете и богохулството си сам ще се осъдиш със собствените си думи.Твоята"свобода"е сатанисткия бунт срещу Бог.

109

Разумен атеист

преди 11 години

Да продължа. Поради своята несигурност човек иска да си върне големите метанаративи ,като бог,патриархалните и националните ценностти и прочие. И за по-лесно концентриране на врага в една лесна за разпознаване точка се стига до демонизирането на определена култура и нация - американската и еврейската. Ясно прозира вашят страх да приемете реалността и тя е,че животът е безсмислен,който вярва в обратното е луд,както казва Фройд.Екзистенциализма е разумен,а вярата е предразсъдък и тесногръдие.

108

Анонимен

преди 11 години

Постмодерният човек е крайно объркан от отмирането на старите ценностти,от все по голямата ницшева смърт на бога,от все по-голямата деструкция на всичко съществуващо. Продиктувано от тази несигурност и страх от неизвестното,човекът предпочита да вярва,че някой иска да му навреди,че има някаква конспирация. Това е жалък опит за ориентиране в положението,жалък опит за възкресяване на изпразнените от съдържание ценности. Животът е безсмислен - защо трябва да се мъчим да му придаваме такъв чрез бог?

107

"смахнати"

преди 11 години

Не вярваш просто защото не знаеш или се правиш,но понеже ТИ намеси евреи,ми припомни едно заглавие,Ню Йорк таймс 6 октомври,1940"Нов световен ред обещан на евреите"от член на британския военен кабинет Артур Грийнуд,статията е интересна.

106

Анонимен

преди 11 години

И мен не ме влече,аз си падам по европейските и най-вече и предимно по скандинавските ценности и модел. Смятам че те са съвършенството за отношения между хората - като социална,образователна и икономическа система. Няма по-спокойно място от скандинавието.

105

до 106

преди 11 години

Че кой е Исус Христос? С какво е по-различен от останалите исторически личности? Живеем в свободно общество и трябва да приемем свободата ,колкото и да ни е страх от нея. Не е лесно да бъдеш свободен,още Фром го е казал. Иска се усилие. А относно наркотиците - смяташ че личната свобода на милиони е по-маловажна от *** на няколко стотин,които забележете САМИ СА СИ СЛАГАЛИ НАРКОТИЦИТЕ ВЪВ ВЕНИТЕ!

104

Екзистенциалист

преди 11 години

Значи пословично е увлечението на група хора да оправдават нещастното си съществуване и постмодерната си несигурност и екзистенциализъм,като вярват в налудничави теории за конспирация,нов световен ред и прочие. Това е религията на новото време - вярата в вечната,изконната конспирация над всичко и над всички. Това е продиктувано от кръстопътя на който е човечеството в ерата на постмодернизма. Но вместо да си измисляме фалшиви опори и каузи,по-добре да приемем фактите - животът е безсмислен!

103

за 101

преди 11 години

Да бе,кажи ги направо АМАЛЕКИТЕ.Аз не съм иранец и докато не ме влече реда на аятоласите(без да нападам иранския /арийски народ),още по-малко ме влече реда на ционоравинистите.Това за музиката е вярно,но не там ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА публично подиграване на Исус Христос,като разпъване на животно на кръст ,да не навлизам в подробности.Я кажи кога последно е екзекутиран човек за алкохол?Но тонове убиващи деца наркотици са спирани за Европа от Афганистан от иранците.

102

Анонимен

преди 11 години

Тия смахнати приказки за нов световен ред и еврейска конспирация хич не ме засягат и не знам какво общо имат с темата. Да вярвам в нещо,в което не вярвам,защото щели да ми наложат нещо,в което да вярвам. Ами то е от трън - та на глог.

101

Анонимен

преди 11 години

А ако не ви пука за гейовете,помислете че в Иран преди време екзекутираха българка пак по "сериозно" обвинение - че изневерила на мъжа си. При това я екзекутираха с камъни,какаа диващина само!

100

Анонимен

преди 11 години

И не на последно място: В Иран съвсем законно екзекутират непълнолетни. Преди няколко години обесиха двама невинни тийнейджъри заради "тежкото" им престъпление,забележете ,че са правили еднополов секс?! Не са убили никого,ами просто са спали заедно. Ако някой ми каже,че е нормално да отнемеш живота на двама 16 годишни ,само защото са различни....Ами съжалявам,но с цялата си увереност яростно ще го заплюя в лицето и ще потъпкам яростно и самоуверено лицемерниите му ценности и морал!

99

до 98

преди 11 години

Грешиш драги,новия световен ред няма да те остави да си "светски" да си мислиш,че си произлязъл от *** и останал на ниво да се радваш на "постиженията на науката"съдали ядрено оръжие способно няколко пъти да унищожи населението на земята,животните и растителността.Ще има нова световна религия,която ще замени напълно това,което наричаш"=на простащина",ще се изисква да признаеш реда на рогатия(образно казано).

98

Анонимен

преди 11 години

Друго което - Иран е една музикална пустиня. Официалната позиция на страната е че музиката е зловредно явление. Освен че е невъзможно в Иран да изнасят концерти каквито и да е западни музиканти /дори и класици/,в Иран яростно се посича и всеки опит за местна поп музика. Други абсурдни забрани изброявам: Кучетата/според мюслитата били неморални/, алкохол /за чиято употреба ежегодно екзекутират хора/,куклите барби /защото били без фередже,наистина,не ви лъжа,колкото и да е трудно за вярване?!?/