50

Анонимен

преди 11 години

Президентът доказал, че Конституцията не е само абзаци и запетайки ....а най-вече мутренко тълкуване, действие и погазване!

49

Конституция

преди 11 години

Случаят "Марковска" трябва да МУ е за урок!Президентът доказа, че Конституцията е само абзаци и запетайки, поне за него и останалите от ГЕРБ.Колкото и ГЕРБ да се връткат, Марковска по Конституция вече е избрана за член на Конституционния съд и пенсионирането няма нищо общо с прекратяването на мандата й. Има си ред за перкратяването на мандата - пише го в Конститцуията, но ГЕРБ така и не успяват да я прочетат.

48

ГОЧЕВ

преди 11 години

МАЙ ГРЕШКИТЕ СТАНАХА ДОСТА МИСЛЯ ЧЕ И ПЕТЪР СТОЯНОВ ЩЕ Е ГРЕШКА ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЪДИЙСТВОТО И КОЛКО ГОДИНИ НЕ РАБОТИ В ТАЗИ СФЕРА ПОВЕЧЕ ОТ 15ГОДИНИ СЕГА И НЕГО ЛИ ЩЕ ОБУЧАВАМЕ

47

Анонимен

преди 11 години

мене ми показа, че всеки тук си прави що му кефне, е*ават се със закони, конституция, справедливост, право на живот ....

46

попо

преди 11 години

стига съм писал, че пак ще ме баннат.. Днес.бг не обичат някой да им разкрива тайните,хахах

45

истината

преди 11 години

varna-sport/?pg=ViewNews&NewsID=1353486241&NewsCat=C Хора четете и си мислете на изборите,ако ви се живее де...

44

Анонимен

преди 11 години

Какъв е тоя гербераски цирк ,аз ли ви я избирах ,че оле политическото лицимерие и наглост са нечовешки.

43

социолог

преди 11 години

Целта на ГЕРБ била да овладеят конст. съд. Така е , но когато БСП и Гоце Първанов го владееха беше правилно , а сега не е добре. Защо не се скриете някъде та държавата да тръгне напред след 60 годишно комунистическо-социалистическо робство. Ето панелките в които ви набута вашия любимец Т. Живков започнаха да падат, изнасяйте се към селата.

42

попо

преди 11 години

Невярвайте на всичко, което казва нашата прокуратура. Те казват това, което има каже Европейската комисия..

41

попо

преди 11 години

Въпросът е,че Пепи е в схемата, а Марковска не е и Европйската комисия я нарочи..Те искат хора, които са в схемата

40

rrr

преди 11 години

Ако наистина при всяка лъжа носът на човека ставаше по-дълъг, Тиквата щеше да може да влиза на закрито само заднешком.

39

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕМ СИКАДЖИИ ТА ДА ПРЕБИРАМЕ КИНТИ ОТ ТОТОТО

38

Deja vu

преди 11 години

Мъчат ме някакви спомени... Спомням си едни президентски избори, на които Петър Стоянов в кандидат-президентската кампания в национален ефир по БНТ извади папка с компромати за своя съперник в надпреварата Богомил Бонев. Богомил Бонев отпадна, но и Петър Стояно не бе избран за президент, защото бе победен от Георги Първанов. Преди няколко седмици в публичното пространство стана ясно, че Венета Марковска ще се кандидатира са за КС и започнаха да се нижат "сигнали" по медиите. И изведнъж Петър Стоянов се появява пред медиите и започва да дава интервюта наляво и надясно. Случайно ли е това?

37

Анонимен

преди 11 години

А ИЗМАМАТА СЪС ТОТОТО КОЕТО ОГРАБВА БЪЛГАРИТЕ НЕ Е ПО МАЛКО СКАНДАЛНО,ХОРАТА ПУСКАТ ФИШОВЕ А ПОСЛЕ КИНТИТЕ ОТИВАТ ПО РАЗНИ ГРУПИРОВКИ,СЛЕД КОЕТО СЕ ДЕЛЯТ СЪС ВЛАСТ ИМАЩИЯ

36

Анонимен

преди 11 години

Много неща трябва да са ви за урок! Изгонихте сирийския посланик, понеже така ви нареди Хилъри Клинтън. Сигурно утре ще изгоните и иранския посланик по нейно нареждане - акт равносилен на обявяването на война. Лошото е, че вие ще си отидете да си харчите парите на някой остров, а народът ще остане тук да ви сърба попарата години наред след вас!

35

Анонимен

преди 11 години

Kakvo da kale6 za darjava v koiato prmierat e pojarnikar, zamesnika e fiskulturnik a prezidenta e uspial biznesmen spal po parkingite v germania??

34

Анонимен

преди 11 години

Оформя се предизборна коалиция ГЕРБ-СДС-ДСБ и ГЕРБ опитват сделка със СДС и ДСБ от страх да не изпаднат от властта като купуват бъдещата тройна коалиция с апетитни постове за бивши седесари.

33

Гном

преди 11 години

Има добри и лоши уроци!Оценката за вашия е "слаб две"!

32

Другари

преди 11 години

В новината за екзекуцията на атентора от мумбай говорят лошо за за доган и ДПС, бързо натам да се потуши този бунт на герпаджиите, защото ние сме коалиционни партньори с ДПС, не го забравяйте.

31

popo

преди 11 години

Плевнелиев се врътна като ощипана мома тогава...Трябва да се извини на Марковска