336

Анонимен

преди 11 години

Истински дисидент и преди 1989 и днес.

335

буба

преди 11 години

утре кой ще направи като него?

334

Анонимен

преди 11 години

До 420Търпи Mишко търпи! Чакай да дойде Messiah!

333

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 11 години

АБЕ АЗ КАТО СИ СЕДЯ У ДОМА ,МЕН ЩО НЕ МЕ АРЕСТУВАТ ,ЧОВЕК КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ ,ДРУГ НЕ МОЖЕЕЕЕЕ

332

Анонимен

преди 11 години

Тук като гледам всички съм ви е--л...

331

Анонимен

преди 11 години

Че то май всичко си е като преди 23 години-арестуват десиденти.Това,което е казал в писмото си е истина.Явно няма капчица надежда.Както каза мой приятел-обречени сме.

330

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен429Ей, хулиган. Защо крадеш труда на Дмитрий .

329

свобода

преди 11 години

свобода за честните и съд за предателите политици и мафиотите бизнесмени агенти.

328

перо

преди 11 години

Пич,за такива като теб и 500 лв. са много.На кого се жалваш. Като си недоволен ,отиди ти да хвър;яш домати по Парламента.Да се мисли е трудно. Лесно е да се плюва.

327

Анонимен

преди 11 години

автор: bosia ПОТРЕСДнес, във връзка с утрешния ми протест позвъни кварталния полицай и се обърна към мен, че е изпратен да ми напише разпореждане да не предприемам никакви действия утре. От някакви институции са му се обадили да предприеме мерки да не замерям с развалени домати съответните институции.Естествено, отказах да подпиша протокола, но той е твърде интересен. Нямам възможност да го снимам и пусна фотокопие, но ще ви запозная с текста на разпореждането. 1. Да спазва законите на Р България и не нарушава обществения ред.2. Да не хвърля предмети или уврежда държавните институции3. Всички спорни въпроси да решава по законен ред. Потресаващо е, че към мен се обръщат с разпореждане да не правя това, което държавните институции правят ежедневно, ежечасно, ежеминутно.Няма смисъл да ви убеждавам, че държавните институции обслужват предимно себе си и една малка шайка мафиоти. За тях, обаче, разпореждане няма.Във връзка с това изпратих следното писмо до началника на VI-то РУП, което предадох на полицая да връчи на началника си: ДО НАЧАЛНИКА НА VI-ТО РУППРИ СДВР Драги господине, Благодаря за честта, че ми обръщате толкова внимание. Предприетите мерки срещу мен не са пропорционални. С тези предупреждения трябва да се обърнете към същите тези институции, които ежедневно погазват правата ни, създават лоши за обществото закони, като дори и тях не изпълняват.Изисквам от вас копие от писмата, които сте получили от съответните институции и имената на обадилите се по телефона. Те са били длъжни да ми отговорят, но не са го направили. Това е още едно доказателство, че не спазват законите.Аз съм почти на 62 години и моят протест е коректен според закона. Направих си труда да го оповестя и мотивирам. Остава техен проблем да се научат на законност, ред и отговорност. Протокола няма да подпиша и ви правя забележка, че полицаят няма писмена заповед от вас. 19 ноември 2012София Подпис: Н. Колев-Босия

326

уъ

преди 11 години

пУлицАйска държава, бат бойкова.

325

Анонимен

преди 11 години

8. hristo27 - Начинът на гласуване догодина е ... 19:45 Начинът на гласуване догодина е много по-ефикасен от хвърлянето на домати. Повече от 20 години го повтаряме и потретваме, а като дойдат изборите, гледаме умно и пак ни вземат за канарчета!

324

До неразбралите

преди 11 години

Сега прибраха Босия,ама Зимата много електорат ще яде голия!

323

Анонимен

преди 11 години

3. mileidi46 - E, да!!! Ама Човека отиде сам. . . а ... 18:59 E,да!!!Ама Човека отиде сам...а вие се спотайвате..Типично за ,,героичният" 'български ,,народ"...То и Ботев така го последваха..и Левски така го спасиха..изобщо..славен народ сме..Направете петиция..направете нещо...вместо да го,,подкрепяте"чешейки си топките зад монитора..всички го подкрепят..само дето той не разбра как го подкрепяте..Колко излязоха на улицата да го подкрепят??Божеее..божее...време е да си прибереш мутантите..По всичко личи,че пак герберите ще ни разказват ,,приказки" от 1001 нощ!!Всъщност,каква е разликата между герберите и вся остальная ***,изредила ни се от един век насам.:(((А българският ,,героичен "народ..спи..

322

Nikolla

преди 11 години

Късно е,късно e,бачо Кольо...Твърде късно е за каквото и да е.Отровната плесен на отчаянието,нихилизма и чалга-културата пусна корени навсякъде край нас.Върховен подарък за абитуриентски бал се превърнаха силиконови циц*и,а каймака на нацията станаха ритнитопковци и държанките им. Tъжна моя Българийо,пак коленича на мократа ноемврийска пръст и я целувам - нея,Земята ти!

321

Анонимен

преди 11 години

"Отдолу иде БОСИЯ , а срещу него 40 полицая САМ - САМИЧКИ" Николай Колев - Босия бе задържан пред сградата на парламента днес.В момента той е в Първо районно и е задържан за 24 часа, съобщиха за БГНЕС от МВР. Причината е, че е хвърлял домати по сградата. Пред сградата на Народното събрание тази сутрин се бяха събрали десетки полицаи и жандармерия и няколко полицейски коли.За готвения протест става ясно от блога на Николай Колев, където той се обръща до шест институции у нас председателя на НС, президента, министър председателя, ВСС и директорите на БНР и БНТ. Там той пише: "Всички вие ръководите институции, които са пряко свързани със състоянието на страната ни за последните години. Затова и смятам, че вие сте основни виновници за ужасното състояние на страната и обществото. В страната цари корупция, престъпност, безотговорност, информационна мъгла, слугинаж, деморализация. Празните приказки и театрални пози и монолози ежедневно замъгляват съзнанието и надеждите на обществото като цяло, както и на всеки един български гражданин отделно."Как ще протестира? "На 20 ноември /вторник/ ще закупя от пазара 6 /шест/ развалени домата и ще ги разпределя по един за шестте институции, към които съм се обърнал. В 10 ч ще бъда пред Народното събрание, където ще хвърля един домат по фасадата, с което ще изразя протеста си срещу липсата на ориентация, професионализъм и патриотизъм при изготвяне на законите. Ще запратя домата протестирайки срещу лошите текстове на законите, носещи само нещастия на обществото и отделния български гражданин. Законът трябва да бъде обществено полезен, а не изработен срещу човека.След това ще отида пред президентството и ще запратя по фасадата му следващия домат. Той ще бъде срещу нищоправенето от страна на президентската институция, наведената поза при среща с представители на великите сили и назначението на *** за дипломати. Срещу безкритичното отношение при подписването на укази за влизането на законите в сила. Третият домат ще бъде хвърлен срещу сградата на МС заради цялостната му политика и действията му срещу обществото и националните интереси". Останалите три казва, че ще хвърли по другите институции.Още вчера той пише, че е бил предупреден от кварталния полицай. "Обърна към мен, че е изпратен да ми напише разпореждане да не предприемам никакви действия утре. От някакви институции са му се обадили да предприеме мерки да не замерям с развалени домати съответните институции". Колев казва, че е отказал да подпише протокола. /БГНЕССофия / България

320

Анонимен

преди 11 години

500 години сме изтърпяли турците. Сега ще изтърпим и Бойко. Нашият народ е търпелив, свикнал е да търпи всичко - глад, студ, безработица, бой, диктатура.

319

Анонимен

преди 11 години

2. haralanov - Имам малко по-различна идея 17:05 ГЕРБ тъй или иначе си отиват.Всички го знаем.Но вместо замеряне с домати, по-ефектно и запомнящо се ще е с развалени яйца.

318

Анонимен

преди 11 години

. borsi - В момента той е в Първо районно 17:06 Поетът - дисидент Николай Колев - Босия бе задържан пред сградата на парламента днес, предаде репортер на БГНЕС. В момента той е в Първо районно и е задържан за 24 часа. Софиянци ще са последните *** ако още тази вечер не се съберат пред Първо РПУ и не измъкнат Колев от лапите на режима!

317

valya.doncheva

преди 11 години

40 полицая срещу 1/ един/ брой домат! Много смело! От страна на домата.