33

Крайната цел

преди 11 години

Крайната цел на пожарникаря е да ни избие всичките. Едни ще разстреля с гранатомет, други с липса на лекарства, трети ще умори с ниски пенсии и заплати, четвърти ще загинат по скапаните пътища, на пети ще им ореже детските надбавки, шести ще се самоубият, седми ще се отровят от скапаната храна, осми ще загинат под куршумите на мутрите, девети ще умрат в скапаните болници и така нататък.

32

Срам Позоров

преди 11 години

Всеки който пише срещу нас-тормоз ! За снимката на заспалите/почиващите/ полицаи във Варна разбрахте как действаме! Затова внимавайте какво,къде и най-важно за кого говорите или пишете !!!Цецо,Цветанов, това ли искаш да ни набиеш в главите ни !!!?? Много е зле за БГ!!!

31

врага с партиен биле

преди 11 години

По стара комунистическа традиция, ЕТ "гранатомет", пардон, ЕТ "герб", започва усилено да търси врага с партиен билет!

30

коко

преди 11 години

Кой ми цвъкна в гащите...

29

кръц-кръц

преди 11 години

Чак в Брюксел разбраха що за *** са тия от ГЕРБ !!!

28

френските туристи

преди 11 години

Сигналът срещу Марковска е даден или от бургаския атентатор, или от френските туристи, любители на екстремни спортове!

27

НН

преди 11 години

Трябва да набутаме ГЕРБ в миша дупка - там им е мястото.

26

abvlado

преди 11 години

Да търсят глупаците верни ли са фактите в анонимния сигнал, да питат прокурора за вещите й в дома на любовника. Прокурора не се крие, зам. министъра не се крие и казва за какво го е търсила. Тия ***, защо ни правят нас на такива.

25

29

преди 11 години

Лошото е, че всичко което тук си постваме, Европата го знае от своите дипломатически и не чак толкова дипломатически източници. Всеки един доклад за състоянието на съдебната ни система е "дипломатично"- Да нищо не ставате! Ама нашите управници се правят, че роса ги роси..... В този смисъл те не са управници, а са позор за България. И ние ги търпим! Още.

24

Кумонист-ГЕРБЕР

преди 11 години

Да се издири и прати на каторга в Белене.А семейството му да се изсели на другия край на БГ.Никой от семейството да не заема държавна длъжности да се третира като враг на социалистическо-герберското общество.

23

иво

преди 11 години

Много са нагли и големи пари правят,не знам дали ще можем да се отървем от тях на изборите. Те ще са готови на всичко само да си спечелят още 4 години кьорсофра а и да не забравяме че всички на които лапнаха бизнеса и парите ги чакат навън. Готови са ако трябва и дупе да дадат но да останат.Трябва наистина всички срещу герб за да успеем иначе още 4 годинки ще им ядем хурката.А и ще пуснат още такива недоразумения като Янка и Хапчето да разсейват гласове.Не знам дано успеем!

22

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен "Да разбираме ли, че всеки, подал неудобен сигнал за властта, " ДА

21

Анонимен

преди 11 години

До НН То и за Бирата беше така докато го самоубиха надлежно.

20

Анонимен

преди 11 години

boiko borisov se pravi na ni lyk ql ni lyk mirisal a vsichki sa v edin kup beli cherveni sini dalaveradjii.

19

НН

преди 11 години

Важното е какво съдържа сигнала, а не кой го е подал. Жалката герберска логика всеки ден подронва основите на демокрацията и така ще продължава докато не ги махнем на изборите

18

Анонимен

преди 11 години

Какво има да се търси?Нали Янаки Стоилов го е внесъл в парламента?Просто го попитайте!Ама е важно да се вряка и кряка да се замете всичко под чергата!

17

Анонимен

преди 11 години

xorata sami triabva da pishat pisma da tarsiat adrezi i podavat signali postoianno za dalaverite i prestapleniata koito se izvarshvat v balgaria .

16

Васил Найденов

преди 11 години

''А дали е така ,...кой,кой ще ми каже ,аз вървя по света..... и пУТсвирквам си даже...."

15

Анонимен

преди 11 години

Търсим човека за да го убием ли!? Не е ли по-важно дали е истина написаното!?

14

ku4eto

преди 11 години

МВР дири спешно кой е подал сигнала срещу Марковска...............................и накрая няма да разбере кой как и защо го е подал ...........и преписката ще завърши с думите: -не бяха събрани доказателства за.....