298

към днес.бг

преди 11 години

Днес Бг- от днес няма да ви чета повече заради тази натрапваща се реклама изпълваща целият екран, без възможност да я премахнем. Харесвах ви, но има още много информационни сайтове, а вие залагайте на рекламите

297

Анонимен

преди 11 години

Къци ти си номер 1 ! Не се връзвай на мазната *** /с говорни и ментални дефицити/ Фънкун !

296

"Хейтър"?

преди 11 години

@346, дефинирай ми "не го правят"? В смисъл, че не проституират явно или полуявно?Не, те просто си имат гаджета с пари, които вярвай ми, са избрали точно заради това!

295

до 325

преди 11 години

Това би трябвало да е шоу, нали? Качествата, които споменаваш не трябва да са присъщи на политици, интелектуалци, журналисти и всъщност за всички нас извън шоуто, а в реалните човешки отношения. Не би трябало мишки без характер като Къцко да са на почит в едно граждансто общество според мен!

294

до 342

преди 11 години

Момиче съм и Никол не ми изглежда като такъв тип момиче, но нищо не твърдя със сигурност. Иначе съжалявам че си попадал само на такива момичета. Аз познавам много красиви, които не го правят, но съм съгласна че голяма част от тях са такива.

293

до 343

преди 11 години

Абе хора ние не избираме премиер,президент или пример за подражание.Ние тук в този формат гледаме хората такива каквито са в домашна среда.Едва ли вкъщи Фънки псува децата и жена си мога да кажа,че по-скоро е много грижовен и внимателен към любимите си хора, просто Кръстьо е дразнител,а Фънки не е от тези дето ще си замълчат или ще търпят претенциите на други до безкрайност.Ние трябва да изберем човек, който от началото до края ни е забавлявал, и се е приобщил най-добре към къщата и хората вътре

292

до 319 Хейтърчо

преди 11 години

Ами пробиват Хейтърчо, както и останалите 2,5 мил. българи сме си намерили работа и работим, така си е намерила и тя. Какво толкова невероятно ти изглежда да казваш прогнозата за времето по телевизята. Никол си я харесвам и преди Брадърът и винаги съм си мислела, че тя е такава каквато я виждаме в къщата т.е. тя с нищо не ме е разочаровала, докато Кръстьо и преди го гледах такъв в шоуто му и си мислех, че е прикрит и неестествен и сега в къщата той се оказа още по-зле в това отношение.

291

Анонимен

преди 11 години

До до 335оценяваме ги как се държ ат в къщата, а не извън, никой не отрича заслугите на фънки като музикален предприемач, ама само заради това да спечели- нЕЕЕЕ, егати си примера дава с алкохол, пури и псувни по цял ден. Орлин е пич, Никол не е лошо момиче, но се изложи и тя. Аз съм за Къци!!!! за да е справедливо, не на агресията и простотията, аман от *** парчета, сложете един свестен човек за победител, пък макар и имащ своите човешки слабости. Гооооо КЪци

290

"Хейтър"?

преди 11 години

#339, какво означава пошло? Ти едно не си ли научил в тоя свят - няма хубаво момиче, което да не се *** за пари? А от останалите, едни го правят също, други биха, но няма кой да им плаща.

289

до 327

преди 11 години

Кръстьо не знае как да се държи с хората нормално, той не се отпуска нито за миг, не може да бъде свободен ако ме разбираш! Не научил най-важния урок - да се съобразява и да има подход към всеки човек и всяка ситуация. Ако той още от самото начало слушаше повече и говореше по-малко сега нямаше всички в къщата (а и повечето извън нея), да не го понасят. А в крайна сметка с какво е толкова известен той, че не мога да се сетя? С шоу с мацки и въртящо се колело ли? Шоу за интелигенцията ли е правил?

288

Анонимен

преди 11 години

Никол е хубаво момиче, но за силикона има - в горната устна. Но това не я прави лоша, защото не се държи пошло както повечето красиви момичета.

287

до 335

преди 11 години

И защо ако не е мутра ще е Кръстьо? Орлин не е мутра, няма силикон, Никол също. Фънки кое му е мутренското? Ако питате мен Фънки доведе в БГ много звезди няколко пъти доведе Металика? Кръстьо какво значимо е направил за голяма група от хора (има няма 30 хил. човека)? Орлин едно младо и талантливо момче или Никол една възпитана, образована и чаровна дама (и се държи като такава) с какво са по-лоши от Кръстьо?

286

Анонимен

преди 11 години

Това дали си успял не означава единствено колко пари, постижения и награди имаш. По-важното е струваш ли като човек, но тези неща отдавна не се ценят за съжаление.

285

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМногооооо точно казано, нека да спечели доброто в лицето на Къци, а не мутрещината, простотията и силикона!!!!!

284

антикъци

преди 11 години

Дребното, завистливо и повярвало си човече къци е време да си ходи! Нещо се е самозабравил хрантутника му неден.

283

Анонимен

преди 11 години

До HitlerHitler, за да имаш красиво тяло трябва да имаш гадже мутра, за да си шампион по ММА трябва да си мутра, а за Фънки- не омаловажаваме неговите бизнес умения, той е пич, но като човек заедно с алкохол и псувни е кругла нула, иначе е забавен, не отричам, но му липсва малко човещина, каквато притежават Къци и Орлин. ГООООО Къци!

282

Б.Б.

преди 11 години

Махайте го тва *** къци

281

Този пък

преди 11 години

Бедни душици, аре Санди да мине покрай Нови хан малко да изчисти ефира, после и покрай ндк че и там има доста пумия :)

280

"Хейтър"?

преди 11 години

Сега, да ви поднеса поредното огледало, а после започвайте да слагате минусчетата, лицемерни комплексари. Та, колкото и да коментирате, всеки участващ в подобен шоу формат е абсолютна ***! Без значение колко е ***, начетен или умен.Второ, ВСЕКИ ГЛЕДАЩ ПОДОБНИ ШОУ ФОРМАТИ Е В ПЪТИ ПО-*** ОТ УЧАСТНИЦИТЕ!!!

279

до 316

преди 11 години

Ако обичаш не ми казвай какво да мисля и какво не! Тези приказки за външен вид и как да се оценяват хората бла - бла ... си ги запази за себеси . Фънкун не само външно прилича на грухтящ *** , по лошо е държанието му на самовлюбен ,нагъл , пърдящ ***!!!