27

ариец

преди 11 години

След всяка изцепка на Тиквата, си мисля,че е стигнал дъното, но той не престава да ме удивлява и копае все по-надолу!! Кой нормален човек може да си помисли,че ще успее да въвлече компания като RWE във вътрешнополитически боричкания? Разбира се - никой, но не и Тиквата! Тоя *** си мисли, че в цяла Европа живеят ***, и щом нададе вой като подивял макак, всички ще хукнат да го защитават и да му се връзват на маймунджулъците...

26

Анонимен

преди 11 години

герб се обадили на RWE , RWE се обадили на руснаците и Герб пак ще го съдят във франция за 1 милярд

25

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ВИЦОВЕ ЗА ГЕРБ!Всичко е истина ....

24

Българан

преди 11 години

""Обади се в RWE и попитай дали ГЕРБ ги е изгонил", заръча Борисов на Добрев."!!! И на кого се обадил Добрев? Това виц ли е? Или е реалност в татковината ни?!

23

bolka

преди 11 години

"Днес на правителственото заседание премиерът Б. Борисов възложи на енергийния министър Делян Добрев да се свърже с RWE и да попита защо не са инвестирали в България."...днес енергийният министър обясни, че не могъл да се свърже с компанията, защото днес те имат празник.Възможно ли е да се излагат като махленски клюкарки? Ставаме за смях, не мога да го повярвам. Човек на такъв пост да ни излага пред сериозни инвеститори, които с дипломатичен тон са отговорили на наивния и глуповат въпрос.

22

Анонимен

преди 11 години

"В крайна сметка RWE се оттегли от проекта на 27 октомври 2009 година."Да добавим, защото е пропуснато "... с идването на ГЕРБ на власт"

21

Аман

преди 11 години

Колкото глупости се изприказваха за това "Белене" по медиите, оценено в рекламно време щеше да я изплати.

20

Анонимен

преди 11 години

така става като незнаеш .че България има писани и не писани закони с Русия

19

дото

преди 11 години

Днес видях по телевизията Йордан Цонев-Ментата.Беше в народното събрание с тъмни очила.Явно крие очите си и лъжите си,както ДПС,БСП,НДСВ.хахахаха,смешни сте другари комунисти.Белене го стройте ,колко петилетки.Къде е Овчаров????

18

Анонимен

преди 11 години

Герб ще искат обещетение от 1 милярд евро от RWE защото са се отказали . хихихихи

17

анонимен

преди 11 години

Уважаеми,колеги от Форума,много Ви моля да не плюватв Папагалчето,то така си е научено

16

сериал

преди 11 години

регб, с любезното съдействие на Маргарини Брадърс, представят новия си сапунен сериал, Нелъжливото пожарникарче. Ще Видите: как Цецо не лъже за апартаментите; как Дянков не лъже за заплатите и за пенсиите; как кметката не лъже за винетките за паркиране; как Добрев не лъже за Белене; как плевела не лъже, че е истински президент; как пожарникарчето не лъже, за каквото си иска; как българите не лъжат, че вярват на пожарникаря.

15

Анонимен

преди 11 години

ОСТАВКА .

14

нямало ги никакви

преди 11 години

RWE се отказали от "Белене", защото "герб" ги нямало никакви!

13

Анонимен

преди 11 години

Лъжа след лъжа, оставка за герб!

12

анонимен

преди 11 години

Имайте малко достойнство и не праветв България за смях,само защото Вожда се е Ядосал,ние всички си го знаем какъв е

11

Анонимен

преди 11 години

турция строи руски централи че пушек се вдига.правете си изводите евроглупаци.истината е в русия китай и япония.там отиват световните печалби сега а не в изгнилата и изчерпана европа.

10

Анонимен

преди 11 години

Е как мислите може ли RWE да напише в писмото - отказваме се защото не можем да работим с маломници които от първия де обявяват,че проекта спира и,че е гъол .Разбира се ще посочат по-благовиден повод.

9

Студент

преди 11 години

"бонус от 500 хил. евро".. Ейй, другарите са си изяли цървулите от яд като са изпуснали бонуса..

8

Анонимен

преди 11 години

дайте я на турците защото те няма да се мотаят а ще я дадат веднага на руснаците.балканските и азиатските ни съседи не са *** като нас.сами си *** клона ние.