110

Анонимен

преди 11 години

Янев е гнусен политически плъх.

109

Анонимен

преди 11 години

Лудия Болен си беше въобразил, че той крепи властта и изнудваше Бойко, но ... сметките му излязаха криви ...

108

Мая Манолова

преди 11 години

като че ли се намира на женския пазар ,а не в народното събрание на Б-я, проста, невъзпитана, без елементарна култура в обществено поведение,добре образована, напориста комунистка:)))))))))))

107

Анонимен

преди 11 години

Ами случайите с фалшивите дипломи на калинките от ГЕРБ като само от Калинка Илиева загубите са за милиарди левове за България от репутация и отказа на Турция да признава дипломите.

106

ДО 98

преди 11 години

Хубаво си направил, човече, и дано да си си решил проблемите. Само че това, което си направил преди 7г., човечеството го прави от 70 000 г. Тръгнали от Африка, отишли в Азия, от изток на запад и обратно, щото видиш ли, там някъде е по-добре отколкото дето сме ние. Така се родило великото преселение, номадството и емиграцията. Политиците никой никъде не ги обича, но политиката е необходимо зло, някъде вече преодоляно преди 200г., когато са прекарали жп линии през териториите на индианците. МъкаБГ

105

Анонимен

преди 11 години

На внимание на лъжливите комуноиди, които твърдят, че сме били "по-добре" от Сърбия и Румъния под тяхно управление:"В България заплатата е 250 евро, а в Румъния - 300 евро, припомня изданието. Хърватите отдавна са изпреварили България и Румъния по заплати, нищо че тяхната страната не е членка на ЕС. Средната заплата там е по-висока и от Сърбия - 664 евро."01.02.2007 г.

104

Анонимен

преди 11 години

Трябваше Яне да стане Президент, а не салонния управител ..

103

Анонимен

преди 11 години

Яне , Яне изложи се тотално!Гнусен гъзолизец!

102

Анонимен

преди 11 години

Приватизацията в Булгартабак- най- бързата сделка в историята на Бг, за една седмица я направиха, при един единствен кандидат !!!!Милите, честни герберчета !!!

101

Анонимен

преди 11 години

"Преди бяхме пред страни като Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Черна Гора по доходи - само за 3 години минахме зад тях."Кога е било това? Никога не сме били преди тези страни! Отново комунистически лъжи и пропаганди! Ще поизчакате още малко да "позабрави" народа и ще кажете, че през периода 2005 - 2009 г. сме били "почти колкото Германия" по стандарт....

100

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД ОПРАВНА НАПЪЛНО ВСИЧКИ ПО ДЕЛОТО САПАРД, ВКЛЮЧИТЕЛНО МАРИО НИКОЛОВ, ОНЗИ С НАГЛАТА ПУРА ИЗ КОРИДОРИТЕ НА СЪДЕБНАТА ПАЛАТА, СПОНСОР НА КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ НА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ!!! НАРОДЪТ МЪЛЧИ И ТЪРПИ!!! ОТ НЕГО ГРАБЯТ, ТОЙ СЕДИ И МЪЛЧИ! И ОЩЕ НЕЩО, ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТОЯ САЙТ - ТОКУ ЩО АПЕЛАТИВЕН СЪД ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПОСТАНОВИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ПО ДЕЛОТО ЗА ВЛАКА - УБИЕЦ, В КОЙТО ИЗГОРЯХА ЖИВИ, ЗАКЛЮЧЕНИ КАТО ЖИВОТНИ ДЕВЕТ ДУШИ!!! ДЕВЕТ БЪЛГАРИ! МЪЛЧЕТЕ И ТЪРПЕТЕ!

99

до 111

преди 11 години

Какво се учудваш :В политиката има ли морал и правила ...?Всичко спира до тук!

98

ДО 109

преди 11 години

Постоянно в Нар. събрание има ---240 противни "човеци ",....ако може да се каже ,че са ---човеци!

97

Марио Николов

преди 11 години

Апелативният съд оправда и шестимата обвинени за пране на пари по програма САПАРД.Марио Николов и компания първоначално получиха големи присъди от градски съд, но сега висшата инстанция ги оправда.

96

Човек от народа

преди 11 години

АЗ също не се интересувам от цветове.. обаче е факт,че и при сини, и при зелени и при червени се живееше много по-добре от сега.. *** ли си народе, че не помниш какво беше преди 4,5,6 години... и колко пари се изкарваха.. тогава разнасях пици в пицария Верона и от бакшиши си докарвах около 1 100 1200 лева на месец.. сега такава сума е абсолютен мираж за много голяма част от българите.. и вие ме карате да гласувам за ГЕРБ.. е как да стане

95

само питам?

преди 11 години

От какво се страхуват---"НЕВИННИТЕ" ?

94

Михаил Калашников

преди 11 години

Ах, че противен човечец...

93

азе

преди 11 години

В природата ,всичко е 50/50.....!

92

ние

преди 11 години

Защо СА в опозиция ,и защо се ---СТРАХУВАТ ,....нали НЕ СА "ВИНОВНИ".......----предишните !?

91

Браво

преди 11 години

Правят безплатен спектакъл на народа.