153

CA

преди 12 години

Не разбрах тази статия какво представлява - някой журналист се прави на адвокат на държавата ли - същата държава която не само ,че наистина не полага никаква грижа за болните си деца и ги е оставила на милоста на хората да събират пари за тяхното лечение а в същото време години наред най нагло събираше и 20% ДДС върху всеки дарителски СМС за болно дете - е наистина няма такава държава и такава гавра и такова лицемерие !!!

152

Веско

преди 12 години

Абе вие луди ли сте ?! Какво общо има едно шоу с Памела с болни деца !!! Всеки е свободен сам да избира как да си похарчи парите ...

151

200 гр.

преди 12 години

За мен това е излишна суета , много малко селяни сме за да имаме толкова "звезди:

150

до 170

преди 12 години

ами математиката е проста-вкарваш едни пари,с надежда тези пари да станат повече.Кое е по-добре в случая да дадат някакви си 311 хил/макар че надали това е цифрата/ или да ги завъртят,да ги умножат и умножената сума да дарят?Изобщо-както и да го погледнеш-някой рискува СОБСТВЕНИ пари,без гаранция за успех,това не са държавни средства.Повечето от тук критикуващите никога в живота си не са рискували да заложат имота си например,за да правят бизнес и не знаят какво е по цяла нощ да не спиш за това

149

Еди кой си

преди 12 години

А аз бих казал на тези дето плюят телевизията в случая - телевиизята не е за да показва морал, морала се показва вкъщи

148

до denica.dacheva.1

преди 12 години

къде и в кой учебник по журналистика прочете,че журналиста няма право на собствено мнение??Безпристрастен /по дефиниция/ би трябвало да е само съдът,от там нататък всеки има право на мнение и тълкувание.Безпристрастни са фактите,от там нататък е право на журналиста да ги тълкува както реши за правелно,доколко вярно и компетентно е друга тема

147

Анонимен

преди 12 години

Много сме добри да броим парите на другите,да обсъждаме чуждите грешки-не нашите...в тази връзка,колко от ревящите по-долу са дали пари за благотворителност тази година?? Не повече от 5%,но когато става въпрос за чуждите пари-ако може всичките да им ги пръснем.Аз мога да задам аналогиен въпрос към въпросните хора-защо са си купили телевизори за 1500 лв/например/ а не за 500 и другите да ги дарят,защо не ходят пеш на работа и да раздадат спестените пари,същото се отнася и за телефони и компютри..

146

*

преди 12 години

Демек: VIP Borther е с благотворителна цел (така помня от предните), VIP-овете събираха средства за домове за деца... но търсим солидни рекламодатели, по-скоро...Това да изопачаваш нещата и да ги наричаш грешните имена...Дарения, ама зведите получавали хонорар (ако ще фалират за това време да не влизат)...И стани богат... благотворително ираеше тоя оня за голямата награда - абе или дари Xлв. и кажи че предаването или ти си ги дарил, не прави шоу от това - това е вече гарва, нищо благородно.

145

jm

преди 12 години

Има ли значение колко ще получат нашите звезди!Има ли значение колко струва общо всичко това !Има - за тези които го гледат.Звезди се създават с изпълнението си, с реклама ... Ето на нас ни ги предлагат. Всеки сам да преценява. Сам да пуска колкото си иска sms- си. Приятно гледане на всички/ кой която телевизия си иска/- всеки си прави сам избор.

144

Буба

преди 12 години

Прав е автора на статията.......трябва да се сърдим на сънародниците ни, които само по коледа пускат благотворителни СМС. илисе спукват от пращане на смс на разни други риалитита....На народа си се сърдете, на човечното в хората....а не плюйте по разни частни и предприятия и хора...А и все пак......никой не е длъжен никому.!!!!

143

denica.dacheva.1

преди 12 години

Освен, че си изразява личното мнение, журналиста в тази статия доста некомпетентно описва ситуацията с думичката ''тъпо''. Толкова беден ли е речникът ви господа журналисти, че не можахте да се сетите да заместите с някоя друга думичка? :))) В България няма журналисти - има платени кученца на властта и такива, които пишат колкото да закърпят положението. Но истинските журналисти вече трябва да бъдат обявени в Червената книга!

142

Анонимен

преди 12 години

А в БНТ как дадоха на Нешка Робева 516 хилки хонорар?

141

Tester

преди 12 години

Тези 311 000 лева ще се избият от "нашите" SMS-и, така че ще загубим много повече...

140

Анонимен

преди 12 години

Доколкото знам журналистът трябва отразява безпристрастно събития, теми и т.н.Независимо дали е прав или не, не е правилно да изразява лично мнение (както е в случая). Поне да си беше направил труда да го напише като цитат... или да публикува това в личния си блог...на това му се вика журналистика...!!!

139

Гочо

преди 12 години

Еееее...Извинявай,но стара и е чантичката вече...Нали?

138

Дедка

преди 12 години

Така е, по тази логика трябва всеки ден да циркулират в мрежата неща като "Как може шефът на Лукойл да кара еди-какъв си джип и да притежава еди-какви си имоти, как може Бил Гейтс да притежава милиони, и да не ги дарят за бедните".. Т.е., трябва да се сърдим на богатите, че не хранят бедните ли? Т.е. трябва нашите безработни роми да се сърдят, че всеки един от нас не ги храни и гледа лично и ние да се поучим от това? Странна логика, наистина, инфантилна, на хора, които не са разбрали къде живеят

137

Анонимен

преди 12 години

България има 200 000 лева за създаване на сайт за детските градини, който блокира при 5000 посетители, но няма пари за лечение на деца

136

Тиквеник

преди 12 години

ъъъъ ... кой пръдна?

135

Анонимен

преди 12 години

България има 50 хиляди лева за създаване на профил във Фейсбук и Туитър, а няма пари за лечение на деца

134

Анонимен

преди 12 години

щом разчитат на рекламодатели да дарят всички средства от смс-и за лечение на болни в знак на съпричастност и висок морал.