68

Ф.С.В

преди 11 години

Бойко е фактор за глупоста на българският народ-после на второ място се нарежда "ариеца" облечен в герберски дрехи Сидеров- мисля че на глупавият народ никой не му е виновен-

67

избирател

преди 11 години

А кво стана с оня клозет на границата дет ни пречеше за шемгеня,измазаха ли го?!

66

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа е Тиквата да мачка и унижава служителите в държавата и да си пише активи в неща, които не са му работа и от които хабер си няма, ама простия народ му ръкопляска.

65

избирател

преди 11 години

Защо продължаваме да се наричаме република?!Та този,как му беше името бе............бе тоз бе............а да БОКО,то той нали работи Цар....Ква република сме тогава?!

64

Андрешко

преди 11 години

Най-голямата мечта ми е да стана инспектор в ХЕИ. Ще работя много. Сутрин, обед и вечер ще извършвам проверки на ресторанти и заведения.Така поне никога няма да съм гладен...без да плащам разбира се.

63

Ф.С.В

преди 11 години

Мирослав Найденов направи внезапна проверка на *** катун -констатира че магарето има липса на витамини -и гъбите врящи в казана са от изчезващ вид -на въпрос към ромите -хранят ли се по БДС използвайки марката Стара планина -ромите отговориха че не са плащали ДДС за магарето- имали само една глоба неплатен паркинг) Найденов обясни че МПСто трябва да има червено пюскюлче на челото понеже има изискване да се кара на фарове през деня

62

ХЕХЕХЕ

преди 11 години

Да уволним инспекторите, ББ, ЦЦ, Дянков, Фидосова и останалите послушковци от ГЕРБ

61

Анонимен

преди 11 години

Инспекторите са продажници и мързеливци. Затова трябва да се изметат повечето и да останат истинските такива!

60

Чичо Ани Видин

преди 11 години

Когато реши някой да работи то се някой ще се намери да му намира мана. Това правителство е различно от СПИН БСП и други жадни за власт партйки. Дерзайте в същия дух ръководители на България-НАРОДА Е С ВАС.

59

Ф.С.В

преди 11 години

С тази демографска криза какви спортни площадки и уреди?? жив пример са спортистите от олимпиадата -последните останки от една по добра система --магистрали-добре много добре-но какво пътува по тях -баничарки носещи найлонови пликчета и банкови коли-бизнеса в Бг замря и спи мечешки сън защото никой не иска да рискува -Бг стана една сезонна страна -всеки чака лятото да направи някой лев -3 месеца спрямо 12 ??парите от емигрантите са повече от инвестициите!!!!

58

Жо

преди 11 години

ДНЕС БОЙКО, Дянков и Миро Найденов ще извършат внезапна проверка на връх Мусала- дали чаят, който се предлага на туристите отговаря на стандартите, дали се облага с ДДС и дали касовият апарат е свързан с НАП.За целта, още от ранна утрин тълпи от журналисти въоръжени с камери катереха върха за да увековечат събитието. Очаква се към 12 ч. специален хеликоптер да кацне до метеорологичната станция. Министър Павлова не е качена по съображения за сигурност. Очаквайте директно включване по Босфор TV.

57

Анонимен

преди 11 години

Дайте да съберем стотинки на Боко *** за бик-че, няма пари да се обръсне горкия, Цецка Винетката му е спряла джобните!!!

56

Анонимен

преди 11 години

След съда и държавната и общинска администрация, най-голямата корупция е в т.н. контролни органи.

55

Анонимен

преди 11 години

Айде, айде! До седмица ще излезе Вещата Мира и ще ви обясни, че няма алтернатива.Е, в последно време го прави с огромна доза притеснение и неудобство, но пак така казва.

54

Анонимен

преди 11 години

Онзи ден Вожда откри половин ремонтирано училище?????. Сега го чакаме да открие и другата половина. Абе нямаше ли навремето един виц за полупроводниците?

53

+1 БРАВО!!!

преди 11 години

Браво на Мария Папазова за статията! Отдавна не бях чела смислена статия в този портал.Аз за тези дето скачат, че е поръчков материала само ще кажа да се замислят и ще осъзнаят, че всичко в статията е истина.

52

шапка на тояга!

преди 11 години

Най-благата службица си е да работиш в някоя контролна институция. Хем нищо не работиш.Хем ти плаща и държавата, и нарушителите.

51

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за уволнението на простите и крадливи Калинки от ГЕРБ!

50

БРАВО !

преди 11 години

Добра идея, аз съм ЗА !Да уволним инспекторите...или по-добре министрите !!!!!Хубав ден :)

49

Анонимен

преди 11 години

какви 400 училища ?! хахахахахах стига сте писали глупост, всеки ще отрича, че му плащат