268

Софиянец

преди 11 години

Ето на всички заинтересовани да четат какво представляват Паркинги и гаражи, истината за синята зона лъсна. Чете между 13 и 23 пост, как ги осмиват!

267

Софиянец

преди 11 години

Браво Паркинги и гаражи, строители на нова България. Смях в залата, а защо не кажете истината и не кажете колко паркинга и парко места ви препоръчват същите тези хора? Или докладът който общината плати, да не би да е по-различен, препоръчано е нам си колко хиляди паркоместа в централната градска част. Но то на кухи *** от паяци и скоби /защото гаражи няма/ парко място ще рече кофата с боята! Смехотворни твърдения, но не те хората сами ви се чудят и се маят като кацнат - ами ние какво говорим,

266

до 342

преди 11 години

Работещия в центъра,ти искаш ли да си плащаш за паркиране пред блока където живееш?

265

Анонимен

преди 11 години

Тошев има лице на мутра.Мисли като мутра.Действа като мутра.Тошев искаше да си плащаме и пред блоковете по кварталите.Назначената от Борисов за кмет на София е независима.От нея нищо не зависи.Центъра за градска мобилност е мафиотска структура печелеща стотици хиляди от глоби.Вместо да построят паркинги управляващите разчертават улици и правят сини,зелени и пембени зони.Разходите са само за боя,а печелят хиляди.

264

Нагли до безкрайност

преди 11 години

Снобизмът е тръгнал от центъра на София.Улиците принадлежат на всички софиянци,а не на живущите в съседните къщи и сгради.Но живеещите в центъра са на друго мнение.Те искат да паркират автомобилите си на улицата,естествено безплатно,а и са недоволни,че вечер нямало свободни места.Другари броя на живущите в центъра не се увеличил,а работещите чинно си плащат таксата без да мрънкат и си тръгват в 18:00ч.Вечер там са вашите автомобили и никой не е длъжен да ви осигурява безплатни подземни паркинги

263

АЛТЕРНАТИВА

преди 11 години

ФАНДЪКОВА ИМА АЛТЕРНАТИВА !НЕ НА РЕКЕТА !

262

Анонимен

преди 11 години

като не ви харесва, изнасяйте се. колко Хора се изнесоха от родните си места заради простотията ви, вие Великите. не можете. цялата държава вие длъжна. ***

261

Венелин

преди 11 години

Честит ви фъндък, софиянци! Пак да си я изберете!

260

до Smurf

преди 11 години

Е, сега парите са необходими отново да се купят и фалщифицират изборите. Всичко живо (с изкл. на платените драскачи) псува гербавите, а социологичните проучвания сочат, че ГЕРБ има най-голяма поддръжка.

259

Алекс

преди 11 години

Всяко нещо има алтернатива,както и платеното паркиране в София.Алтернативата е Фандъкова и общинските съветници вън от общината и нови избори с нормални хора кандидати.

258

Smurf

преди 11 години

Къде са парите от синята зона до сега. 10 години - 2600 раб.дни по 10 часа на ден по левче по 5000 места в синята зона прави приходи за 10 години от 130 МИЛИОНА. Къде са парите Алоо Бойко и Фандъкова са отговорни за 7 години управление на София със 130 милиона могат да се построят 10 подземни паркинга за по 2-3 хиляди коли. Нещо обаче паркингите липсват и парите липсват също. Така че понеже Герб се нуждаят от свежи пари за гепене платеното паркиране ще се запази

257

Анонимен

преди 11 години

У люлин си паркират хората по детските площадки. И вътре в градинките.Ама к'фо от това.

256

Анонимен

преди 11 години

Значи ако си от предградията имаш право на избор - да се метнеш на градския транпорт или да плащаш синя зона, а ако живееш в центъра... си цакаш на общо основание. Не мога да разбера тия наистина ли смятат, че проблема с трафика и паркирането се дължи на живущите в центъра, а не на приходящите?

255

Анонимен

преди 11 години

Оставете това,ами чак до там са стигнал умниците че обсъждали възможността да превърнат парка "Заимов"в аграрен пазар,където селскостопанските производители да предлагат директно стоката си! Като толкова ги влече селото, да си заминават!

254

Анонимен

преди 11 години

Боли ме ... за това, че има градски транспорт. Вие да не искате след работа да ходя до люлин, да си паркирам колата и после с метродо до вкъщи, за да е свободен от коли центъра? Вие *** ли сте?!? Скапани рекетьори! И безумно нагли при това! Искам общината да ми плаща вредни, за това че живея в центъра - за шума през деня, за пиянските крясъци през нощта, за мръсотията и газовете, дори за това, че живея близко до работното място на корумпираните *** от парламент, кметство, съд и т.н

253

Анонимен

преди 11 години

Какви са тези глупости"щом живееш в центъра....",а къде да живея като тук съм се родил, от тук са моите родители, тук са моите приятели и роднини! Ами ако един приятен ден някой ти каже да се изнасяш от твоето село или да плащаш повече от другите селяни защото така са решили новодошлите колибари, ще сметнеш ли това за справедливо?

252

до аз

преди 11 години

Не е проблема в самото плащане, но я сравни цените за "синя зона" с други европейски столици с далеч поразвит туризъм. Например Рим, там цената е едно евро в непосредствена близост с основните туристически обекти! С какво София е поатрактивна че при нас да е два лева,или с десет стотинки поскъпо на час! Заплатите изобщо не ги коментирам!

251

Чиновник

преди 11 години

до аз 328Не казваш ти колко плащаш, за да си паркираш колата пред вас, в случай, че случайно има свободно място..

250

аз

преди 11 години

Вадете кийсиите, прошляци и плащайте! София едно време какво била е едно време. Едно време и ток е нямало, и в пещери сме живяли. Животът върви, градската обстановка се променя. Трябва да се справяме с настоящите проблеми и обстановката днес, не да ви слушаме хленчовете как едно време преди 100 години сте си паркирали каруцата пред вас, а на нивите в сегашния лозенец сте си ги водили да пасат, заедно с овците на бабите ви.Днес е 2013, не 1913!

249

OKOTO

преди 11 години

Ами ако поскъпне и то на 2 лв тогава какво ще измислиш за извинение???