136

Анонимен

преди 11 години

От Искъро и Марица по-дълбоко нема, а от Мусала по-високо също нема, всеки ни завижда за великата история, а село Труд е центъра на вселената. :)))

135

мелез

преди 11 години

алоооо, кви траки, кви славяни, кви бласи ви гонят вас бе, побъркани катили? Коя година е знаете ли?-2012. Коя е страната ви-България? Нашмъркахте ли се та говорите некви глупости за преди 2000 години?

134

до 170

преди 11 години

Да, обаче дакийския си влашки произход и да искате не можете да скриете!

133

до 168

преди 11 години

На Балканите нищо не става, просто хората тук са природно мързеливи и прости - я виж гърци, турци, сърби, македонци - все мързелива пасмина, и ние българите не сме от работните.Може би трябва да си внесем японци и китайци, че да ни работят. Те за кратко време ще ни вдигнат държавата на крака.

132

до ТРАКИЕЦ

преди 11 години

Ти си едно съчетание от комбинация с три пръста с преобладаващ среден.И се надуваш тук с надеждата да избиеш комплекси и хормони.Просто си легни и не занимавай хората с простотията си!

131

Анонимен

преди 11 години

всички тракийци и румънски влахи да си лягат. Тук все още е България и се говори български език.

130

ХГ

преди 11 години

Сега е момента да се обединим и да изкъртим Европа с растеж, балъци! В момента сме оазис на стабилността на Балканите, но не се възползваме! След Турция ние сме най-големите, но ще е така още 2-3 години максимум! Давайте да се обединяваме и да им покажем как можем да бачкаме за една идея, за един идеал!!! Атентата стана на годишнина от рождението на Левски, това ако не е знак, не знам кое! Съединението прави силата, не Станишев!!! НЕКА ГИ ИЗКОРУБИМ ОТ БАЧ и после да говорим! Сега нищо не правим!

129

Анонимен

преди 11 години

Аре пращайте 6-ти флот и да се приключва с всякакви там Асадовци и аятоласи...........че ми писна от тея ***

128

!

преди 11 години

Хайде сега.... израелски граждани са убити, а американците излизат със доклад да казват кой кого е убил със доклад! Както казваме тука - нерде ямбол нерде истанбул...МНОГО МИ МИРИШИ ТАЗИ РАБОТА!

127

До 160

преди 11 години

Не само това, ами той сигурно е от тези неграмотни ***, които вместо "да Я видиш" пишат "да Е видиш" хахахаха

126

до 156

преди 11 години

Български специалисти? Това е оксиморон, аз поне не знам един свестен български лекар. В България пациента трябва да се самодиагностицира и да насочва лекаря към потенциалните диагнози, толкова са неграмотни нашите докторчета.

125

до ТРАКИЕЦ

преди 11 години

Има ли българин ,който говори Български и замества БЕ с ВЕ като теб бе ВЕКЛьоооооо?Векащо мнооооого!!!!!!!!!!!!!!Българи малко!***!!!!!!!!!!!!!

124

Анонимен

преди 11 години

Да, само че чехите и словаците са много повече бели хора от голяма част от българите, които са доста *** като ***. Жалко, че Хитлер не е минал през България, че да ни поизчисти от турски и *** гени.

123

Анонимен

преди 11 години

Евреите и техните *** от щатите с тоя атентат си отвориха пътя за нова война -тоя път срещу Иран ,най-много до месец и ще го нападнат.По такъв сценарий само ,че без нито ни една еврейска жертва от 11 септември хамериканците съсипаха Ирак.

122

Анонимен

преди 11 години

Българите когато идват на Балканите с конете, траките отдавна са живеели тук. Част от тях (наричащи се даки) сега се наричат румънци, останалата част са претопени от българите заедно със славяните и сега някои от техните потомци се наричат "българи", което е неправилно название.

121

Сталин

преди 11 години

Има евреи- има проблем!Няма евреи-няма проблем!

120

до 141

преди 11 години

Български са те учли че е!А дали е?Ето македонците викат,че е македонски!И има ли значение езика,или има значение истината и разбирането?

119

до 141

преди 11 години

Да, сигурно затова българският има много общи думи със славянски езици като сръбския, руския, словашкия и чешкия. Ако не бяха славяните такива като теб щяха да принасят в жертва дъщерите си на бог Тангра и щяха да изглеждат като ***.

118

bg

преди 11 години

i vseki ako ne si vre nysa kade ne my e rabota moje i da si pojivee spokoino no kolkoto pove4e povimi v *** mirizmata na niakoi ne e ponosima i zatova kvoto povikalo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

117

ХГ

преди 11 години

От години го приказвам - в България има всички предпоставки за терористичен акт: 1. От най-богатите държави в света сме (Както искате го смятайте в топ 5% сме, има хора, които нямат какво да ядат и това са 50-60% от популацията на света); 2. Имаме войници в ислямистките хотспотс; 3. Граничим с държава, която граничи с Ирак, Сирия и т.н.; 4. Има изолирани райони - Рила, Родопите, Балкана - където може да се развива фундаментализъм необезпокоявано! Добре дошли в 21ви век, света е село! ;)