35

ВАГНЕР от Сливен

преди 12 години

Бойко дай парите на БСП.Те знаят как да купуват гласове и да плащат в ОИК и ЦИК.

34

Зарко

преди 12 години

Бойко е най великият премиер на всички времена.След години паметник ще му направите.Втори Левски!

33

Вагнер

преди 12 години

Пълно е със ***..като ония от Сливен

32

Анонимен

преди 12 години

Тук е пълно с ***!

31

Десен

преди 12 години

Нека да направим един кратък анализ на бойковото управление.Говори се, че правим велики работи, но без каквато и да е конкретика и финансови отчети за свършена работа. Партията му е права дори когато греши или по-точно печели когато губи, пример- изказването на Борисов за изборите в Кюстендил. Говорим за велики проекти светлото бъдеще и как ще градим Бг. Не ви ли се струва, че този филм вече сме го гледали с главен герой един правешки селянин.

30

Атака

преди 12 години

ой го интересува вече, че дядовците ни са умрели през тез войни!

29

дзвер

преди 12 години

"Не можеш да се начудиш, защото си ***, а истината е, че Премиера води отворена към медиите политика и оперативно съобщава мнения и решения, които още не са утвърдени."Ти на лутането и тъпите решения, които за ден сменява Тиквун, така ли му викаш?Аз на това му казвам болестно състояние.Гони го параноя и не знае кое е правилно и кое-не.А и като реши нещо, да си държи на думата, а не да се държи като женски полов орган.

28

до 29

преди 12 години

това което наричаш премиер не е ,що е то ,това е тиква

27

Анонимен

преди 12 години

тиквуна е голяма мафия , е какво очаквате от една мутра ? очаквате положителен проспоритет за България ? ха ха , няма как да стане с неграмотни и прости шматки

26

Анонимен

преди 12 години

а като оставим бонусите настрани,колко други пари дава държавата за да спаси свойте болни деца???Ако това здравеопазване,тази мизерия и наглост беше при Тодор Живков така да се подигравате с доктори,спешна помощ,образование,с болните хора и с децата на България -бай Тошо да ви е избесил до един!!!

25

До 29

преди 12 години

Браво, един смислен коментар.

24

do 15

преди 12 години

Не можеш да се начудиш, защото си ***, а истината е, че Премиера води отворена към медиите политика и оперативно съобщава мнения и решения, които още не са утвърдени.По-добре ли беше при Станишев, когато Офчаров правеше всичко под масата и до народа не стигаше нищо ... или пък стигаха лъжи ?

23

капо

преди 12 години

Предлагам да бъдат дадени за подобряване условията в затворите. Щото натам се е запътила Гейберската пасмина, начело с г-н д-р пож. ген. Тиква.

22

Анонимен

преди 12 години

,Борисов се поправи бонусите отиват за лечение на деца -------------------------------Социалист съм, и това решение го подкрепям

21

Анонимен

преди 12 години

КАКВИ СА ТЕЗИ СМЕШНИ ПАРИ 600 ХИЛ. ТО ИМА ХОРА ДЕТО КАРАТ САМО КОЛИ ЗА ТОЛКОВА

20

Анонимен

преди 12 години

Тиквун ,какво стана с газта която щеще да вкарваш от Катар за България ? да не би да са свършили тръбите вече ?

19

Десен

преди 12 години

В една нормална държава трябва да има пари за всичики нуждаещи се от лечение, нали за това всички плащаме защото никой не знае какво му готви съдбата. За жалост Бойко си прави поредният ПР. Стига с тия 600 000лв къде ли не ги слагахте.Защо нищо не казва за онези над 120мил раздадени като бонуси. И стига с тия Станишев и Доган все пак те ти оставиха един голям излишък който така е не разбрахме къде отиде. Как пък не се намери един смел журналистда пита къде са тези пари.

18

sass

преди 12 години

Бойко, и 10 пъти да си смениш мнението, докато не свършиш зареченото, нищо няма да си направил. Идеята за статуите и гробовете на войниците ни от Балканската война беше добра, тази също е такава, но ми се чини, че всичко е просто PR, тъй като нищо не се прави, а само се обещава...

17

Анонимен

преди 12 години

Ба*ти и шута му с шут! И тоя е премиер на Б-я...ха-ха... президента е не по-малко пародичен!

16

Анонимен

преди 12 години

Фурнаджийска лопата !!!Само да не се окаже, че бонусите ще отидат пак за бонусчета !!!