20

Анонимен

преди 12 години

Тези пари които се дават за армията ни щяха да бъдат по полезни да се дават за болници и училища. Без това от нашата армия няма никаква полза.

19

sabr

преди 12 години

Съветския самолет, най-сигурно падащият самолет!А сериозно по темата. Браво че пилотите са реагирали правилно. За съжаление в Б-я нямат пари за адекватна подръжка на тази трудна техника, още повече остаряла, става супер трудна за подръжка, а такова и на нов може да се случи. За помощи за *** има милиарди, за 2 самолета....*** то па дали си с 2 самолета или си без самолети - голямата разлика. Да ги продават на некви в африка и да се знае, че авиация нямаме! Или *** ще ги нареже

18

Анонимен

преди 12 години

Нато прави учение запалване на изтребител МиГ-29 в полет с лазер

17

Майничка

преди 12 години

С тия 20 и кусур годишни кочини какво се учудвате?? Браво на момчетата, че са проявили дисциплина и са спасили много животи, разбивайки горящият самолет далеч от оживени места. Докато *** "генерали" продължават да лапат заплати от по 20 000 лв. на месец, правейки НИЩО, а за малкото останали "съвременни" самолети не се отделят пари за модернизиране и истински ремонти, няма да виждате нещо по-различно.

16

Анонимен

преди 12 години

Аз вчера чух шум на ниско прелитащи самолети и си помислих, че са турските (даже ми хрумна викам май правят учения подготвят се за Сирия или Иран) пък то се оказаха наши самолети.Добре, че момчетата са живи.

15

VVS

преди 12 години

Липсата на пари за керосин и части, малкото летателни часове, амортизираната техника, водят до това. По 15 000 лв за всеки депутат партиите вземат, ама за армията и за всичко друго няма.

14

Анонимен

преди 12 години

Някои много драматизират. Паднал самолет - случва се. Браво на пилотите, които са насочили самолета на безопасно място. Дано травмите на единия се оправят бързо.

13

Анонимен

преди 12 години

Някое маркуче се е преебало.Така е като нямат пара да ги сменят.Може би е по разумно да перкат с витлови,добре де турбовитлови.Явно няма пари за реактивни.Майтап майтап ама с 11 милиона могат да се купят една ескадрила такива с перки.Една и съща работа ще вършат като почти половинвековния изгорял миг.Нищо де сега ще им купят ф-16 ки и ще падат с тях.Не по съветски а по американски.

12

Анонимен

преди 12 години

Хамериканците са виновни!

11

"Белите братя&q

преди 12 години

Те разтреляха самолета, за да тренират сваляне на руски самолет!Те правят така даже в мирно време:Бывший британский военный чиновник и инженер по торпедам Морис Стрэдлинг (бывший, кстати, ключевой фигурой в первоначальном расследовании) назвал даже марку торпеды, которой американцы потопили Курск.По всей вероятности, Курск был потоплен американской торпедой МК-48, сказал г-н Стрэдлинг, бывший член коллегии Британского министерства обороны.

10

Aлов

преди 12 години

Ц-ц-ц... Толкова ли не можаха да стигнат до Столипиново...? Поне там като удари щеше да има полза от катастрофата ,а и *** бързо щяха да разчистят района от тенекиите.

9

Булгар Булгар

преди 12 години

И тука осрахме позициите...

8

Анонимен

преди 12 години

Навсякъде по света падат военни самолети при учения ! Да не говорим за граждански полети с по 200 човека на борда! Стига сте плещили тъпотии! Браво ,че момчетата са живи!

7

az

преди 12 години

Tova sa na komuneteta vnucite.Kadeto sa te stava taka.Kadeto minat treva ne nikne koi wte plawta sega nie.

6

Анонимен

преди 12 години

Тюфлека Аню и той бил там ...И какво се очаква от изкуфелия Аню?

5

Анонимен

преди 12 години

razbite edin v romskata mala.prirodoza6titnicite na maimunite nqma da mogat da ni sadqt za genocid.

4

Смях

преди 12 години

Добрата новина е че пилотите са живи...Лошата 11 милиона зелено назад !!!! И сега ако няма виновни ще е гавра със нацията !

3

дт

преди 12 години

Стават такива неща и няма нищо парадоксално във това! Няма място за сензации!

2

Nobody

преди 12 години

*** работа, ама се случва. Добре, че момчетата са се отървали.

1

коко

преди 12 години

Всичко е добро свършва ли добре.Слава Богу ,че пилотите са оцелели!