94

Анонимен

преди 12 години

mesto da iztrepete depytati i prestapnici ste se xvanali za kychetata .kychetata sa v parlamenta i v bsp i ostanalite komsomolski drygari i partiini sekretari biznesmeni izmwnici kradci i predateli i bivshi agenti razni mijityrki.

93

аз

преди 12 години

Искам да си гледам козичка на терасата ,ама не ми дават.Искам КОЗАААА!!!

92

Анонимен

преди 12 години

От Европа ни критикуват за бездомните хора.Тук се гъбаркат с някакви кучешки приютчета,които ни излизат златни, а в същото време хората ще си решат проблема сами като почнат да тровят кучетата.Това ли искате , кучкарки недоучени

91

цъъъсс

преди 12 години

ако куче нахапи някой от семейството ми / ще ги изтрепя къдет ги видя/ ни б б ни м н ни никой не ме ***

90

Анонимен

преди 12 години

Бойко погледни какво прави Найденов. Кучкарките са една шепа. Ще ни чакаш на изборите, ама няма да ни видиш с тоя геноцид над хората.Цецо, ти имаш деца, съгласен ли си утре някое подивяло от глад улично псе да разкъса бебето ти?Точно това става по софийските улици.

89

Бонго

преди 12 години

117, ти си ***, чак тръгнал да коли и трови. Точно уличните кучета не са нападнали никого, инцидентите са с отглеждани от хора кучета. И тези дето нахапаха професора някаква *** си ги гледала в гаража, за да не се заселят *** там... Не можете да мислите, там ви е проблема, вместо да изтрепете бойко и престъпната му банда, скачате на бездомните кучета. Браво, много сте послушни и ***, миро мършата и бойко мафията много ви обичат!

88

Анонимен

преди 12 години

Тоя Найденов защо веднъж не прочете урока за ЗООНОЗИТЕ. Защо не излезе с открито чело пред данъкоплатците и да им обясни защо толкова кучешка тения има в България, а в Европа е заболяване непознато.Тоя с купена диплома ли е също, та тръгнал да се среща с недо......ите кучкарки?

87

пешо

преди 12 години

Г-жа Фандъкова не трябва да се съветва с Найденов и групите псевдозащитници а да чуе мнението на хората. Най голям защитник на свободните кучета е министърНайденов.От организациите за защита на кучетата останали доволни него. А за защита на хората помисли ли и дали е доволен от теб българския народ. Народа иска три неща /да няма свободни кучета на улицата, да не се харчат държавни пари за тях и свободните кучета да не сеползуват с превилегии пред другите домашни животни, които се колят всеки ден/.

86

аман от хрантутници

преди 12 години

НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТАНЕ НА ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВАНЕ НА ЗООПОЛИЦИЯТА - НОВИ ХРАНТУТНИЦИЗащо нова полиция. Какви са тия глупости. Докога ще търсим работа на военните пенсионери с големите пенсии. Те не се адаптираха към обществото.Ако няма полиция в работата им не я почват. Екоравновесие - една администрация. МЗ - друга;МЗГ-трета; Общината - четвърта Колко тунеядци още трябват за да се спази ветеринарния закон

85

Джони

преди 12 години

Ти със сигурност си по-близо до прасетата, отколкото до хората. Най вероятно приличаш на Найденов в мутрата.

84

Анонимен

преди 12 години

Станишев кандидатирай се за кмет. Поне ще знаем че Бойко ще те критикува заради кучетата и ще си вършим нашата работа.То е ясно че общинарите яко се облагодетелстват от "кучешките пари"Ясно е че и законите при ГЕРБ не се спазват, защото прокурорът не атакува общината за смъртта на професора. ДемагозиАко това беше станало при станишев Бойко и Цецо щяха да ореват ортаклъка , ама сега си траят гузно.

83

Анонимен

преди 12 години

За кучетата видите ли трябвало специални приюти,а бездомниците нека си киснат на улицата...Човека все пак е повече от кучето...

82

Гошко

преди 12 години

ИЗБИЙТЕ ГАДНИТЕ ***, *** ГАДНИ!!! ОМРЪЗНА МИ ДА СЛУШАМ НОВИНИ ЗА НАХАПНИ ХОРА И МАЛКИ ДЕАЦА! КУЧЕЛЮБИТЕ МОЖЕ ДА СА ГЛАДНИ, ГОЛИ И БОСИ И НЯМА ДА ПРОТЕСТИРАТ, ЗА ПРАВАТА НА ХОРАТА СЪЩО НЯМА ДА ПРОТЕСТИРАТ, ОБАЧЕ ЗА КРАСТАВИТЕ *** СА ПЪРВИ ПУШКИ!

81

Софиянец

преди 12 години

Ако и тези полицаи си пият по цял ден кафе по безиностанциите или шляпат карти-ослушвайки се в радиостанцията на масата...и за кучетата ще е добре; и за парите добре- Миро знае къде да ги насочи--иначе АУТ!

80

Анонимен

преди 12 години

Хора това са платени протестиращи. Общината им плаща за да си има оправдание за бакиите си. Не се подвеждайте. Кое е по-важно? Това че две -три антижени се показали на пътя или че в адски мъки наядени до смърт умряха мърцина толкова хора.Ако имаше правосъдие щеше да види Фъндъкова звезди посред бял ден. Ако Станишев беше кмет, Бойко щеше на кръст да го разпъне заради изядения професор.

79

KIKO

преди 12 години

91 0RGANIZASII S OBST BROI 200 4LENA ...STE UMRA OT SMIAX I TEZI POSERKOVSI STE RESAT VAPROSA S BEZDOMNITE KU4ETA !!! DA SE NAPRAVI PROVERKA NA PRIXODITE NA VSIAKA ORGANIZASIA KOIATO E OT DVAMA 4LENA DA VIDIM ZA KAKVI PARI STAVA DUMA !!!

78

Анонимен

преди 12 години

117, влизай тук им им го кажи, facebook/BulgarianAnimalLiberation

77

Анонимен

преди 12 години

Какви са тия жени бе , няма ли за тях деца да гледат ами се хванали за уличните ***. Пачаври

76

Анонимен

преди 12 години

ХОРАААААААА НЯМА ОПРАВИЯ,КУЧЕЛЮБЦИТЕ СЪСИПАХА ВСИЧКО,ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИ,ТРОВЕТЕ,КОЛЕТЕ...НЯМА ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ...НЕ ЧАКАЙТЕ ДА ЧУЕТЕ ЗА НОВИ ЖЕРТВИ,АМИ ДЕЙСТВАЙТЕ!!!

75

Анонимен

преди 12 години

Пари за кастрация да дават природозащитниците, а да не ги вземат от данъците ни. Който иска да дава за кастрация да го дава с изрично писмено съгласие, иначе не. Само че кастрацията също не е хуманен метод, по-добре да им дават презервативи и да им провеждат курсове. Ще искат ли още пари, че нещо са го закъсали в общината и сега се чудят как да си оправдаят загубите. Какво му е на закона и защо в другите общини няма толкова ***, а в София са глутници. Съмнителна е работата на общинарите..