134

ха-ха-ха

преди 12 години

Не се стрескайте, просто ви подгряват :). Нито резерва е 5 млрд, а само 3,5 според последния отчет на МФ, нито заема ще е 2 млрд., а поне два пъти по толкова като гледам отчетения спад с около 10% на производството и увеличените държавни разходи. Ама нема страшно, нали си живеем готино :)))

133

боко

преди 12 години

че е неграмотен да така е ама е сега ако дойде и тоя от сирищник -край с нас ще ни довършат с неколко саблени удара-щото и тия са като ония-само селяци само *** чак и парламента на чалгаджииница го обърнаха.нека сложат афиш с участията на фолкаджиите в парламента а може и мис силикон да се състои то явно сме пред закриване като държава та да му ударим едно народно веселие до като издържим и после по живо поздраво кой накъде види

132

нормално

преди 12 години

Ами нищо ново, то БГ-то на около 20 г. си фалира. Тамън му е дошло времето, а и пожарникаря е силен катализатор :))). То всъщност кукловодите баш за туй го сложиха, ама той какъвто си е Мозък май още не е схванал. Нищо де до края на годината като види тълпите пред кабинета си ще схване :)))

131

мда

преди 12 години

Та каква стана тя? Един от Банкя не беше ли казвал, че сме по-добре от Гърция? Е сега какво излезе, че сме си на техния хал, ама без великденски бонуси. Като добавим, че гърчолята се докараха до това дередже за 20-30 г. и барем апваха и пийваха и си караха кефа, а ние стигнахме до там само за три и то без екстрите.

130

Анонимен

преди 12 години

Е кво толкова некви си 2 млрд. Ми това е по нема и 300 евро на калпак плюс още неколко пъти по толкова за лихви. Кво му плащаш :)

129

gtf

преди 12 години

кво ли им дреме на родните политици за кредити и дългове, те отдавна няма да са тук.Даеж се чудя що толкова закъсняха с тоя заем, като се има в предвид дянкофф от къде идва ...

128

!!

преди 12 години

Досега не бях гласувал и лошото като се случваше си казвах,че поне като не съм гласувал сега не ме таковат "мойте"....е да ама тоя път се прекарах и то зверски и гласувах за ГЕРБ..Такъв ни го набиват и сега ме е яд,че ме таковат уж "мойте"! Поредните *** на власт! Единствения изход е емиграцията - тук не е за живеене!

127

143

преди 12 години

Честито!!! Сега започваме да ядеме магистрали, и к..а МУ!!!

126

Анонимен

преди 12 години

Я то тежкото наследство на Боко съвсем олекнало бе :))), та даже се изпарило и за още 2 млрд. наследство се бори :)))

125

от какво

преди 12 години

любопитен ама ти да не се дистанцираш от партията създала и герб и ндсв и бсп и ....ти верно ли ни мислиш за толкоз прости или ти си ял отровни гъби и си се повредил

124

пророк

преди 12 години

Като ви казвах когато си сложихте Тиквата начело на държавата, че тоя за *** не става и че в такава мизерия ще ви тикне не вярвахте. Е вече почвате ли да се осещате или пак ще си го сложите да рита още 4 г. топка и плещи глупости? Да, ама парите свършиха.

123

saki

преди 12 години

Докато простите бачкери взимат два пъти по големи заплати от образованите хора и лекарите ще е все така....скапана държава.

122

Анонимен

преди 12 години

Е Боце нали плащаше пенсии, заплати, лечения, на даскалите, на миньори, за магистралите все от своя джоб?! Кви са тия работи сега? Ами както е плащал той сега да тегли кредитчето от свое име и да продължи да плаща :)))

121

любопитен

преди 12 години

Дали сега герберастчетата, като големи патриоти и тикволюбци ще вземат да поемат от собствените си доходи изплащането на цената, за много кадърното управление на техния любим Тиквун или както може да се очаква от тях ще се изсулят и ще оставят нашите деца и внуци да покрият морафета. Айде бе герберасти - нали имахте достойнство?

120

DO 133

преди 12 години

Osmane ama moje li bez da ni obrqzvat . I vseki den li trqbva da hodim na djamiq . Svinsko i sudjuci moje li da prodaljavame da qdem . I drugi vaprosi ama za sega samo tiq

119

аз

преди 12 години

Номрално, мандата на пожарникаря е към края си, резерва също. Ще дръпне едно заемче, ще опатка останалите 3,5 млрд. и както обичайно ще се покрие и ще се върне в анонимността, откъдето ни го изкараха преди 10 г. Да му мислят балъците, пък и другите покрай тях, дет се вързаха и очакваха, че с *** човек начело държавата може да просперира. А тия дет го сложиха вече кешират - справка цени на горива, предстоящи цени на ток и парно и т.н.

118

130

преди 12 години

Всеки друг от необразования охранител е по-подходящ! Това е най-безхаберното правителство изобщо в историята на БГ.

117

Анонимен

преди 12 години

Да, те от Тройката вече им правят пачките за лапачките! хахахахаха По 341 евро ще вземат от Бюрото по труда ,ако има пари вевеа!

116

Осман

преди 12 години

Приемайте исляма и правете референдум за присъединяването ви към Майка Турция!!!Това ви е шанса!!!Иначе ЕВЯропа ще ви разтури държавицата ,за да даде държава на ***....

115

128

преди 12 години

Не знам дали има предвид точно, че интереса ни е изток, но .... това ни е бъдещето мой човек. Инвестиции от Запада вече тук няма да дойдат, те и за тях си нямат. Просто голямото клюпане свърши и кой ял, ял. Западният модел е изчерпан, защото удари тавана. Вече е налице технологично изравняване, така че оттук насетне Запада ще се свива, а изтока ще се развива. Просто при тях заплатите са много-много по-ниски, за това имат нишан да се развиват.