29

high

преди 12 години

Емии, не лъже. Не искам с моите пари Първанов да си прави партийни дела, аз никога не съм гласувала за агент Гоце и един лев не искам да дам на този клун

28

разсъдлив

преди 12 години

Чия любовница ли е Яне?

27

Анонимен

преди 12 години

Всеки, който е гласувал за тоя *** от снимката би трябвало да съжалява много и най-вече да се срамува от постъпката си!

26

Анонимен

преди 12 години

Виждам, че коментарите на червените *** стават все по злобни, цинични и арогантни това само значи, че всичко е както трябва. Какво става другари да не би да се чувствате като рая няма ли порции огладняхте ли, какво ?

25

хаха

преди 12 години

Циркът съвсем изпростя, щом и червеите изпълзяха! Давай Яне! Лижи Бойковия, че парламента ще го гледаш отвън другия мандат! И без това друго не можеш да правиш!

24

Анонимен

преди 12 години

Имам една молба - поне не не му публикувайте снимката.МОЛЯ ВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Този нагъл човекоподобен червей не си спомня кой е Тр.Тр.Така е защото сивото му вещество намиращо се вътре на оня предмет, на който си слага шапката ,не е повече от 2 гр.!За потвърждение,че много често го хваща амнезията,е примера с "уволнението"на Б.Б.когато само 2 дни след избори стана пръв гъзолизец на същия този,който щеше да "уволнява"!

22

Анонимен

преди 12 години

Ей този циркаджия изобщо да не го дават по медиите!*** ДОЛЕН!

21

chicago

преди 12 години

На този парламент му трябва,джудже,брадата жена и гълтач на огън за да бъде съвършен

20

evgeni

преди 12 години

Престъпник от най-низка класа на когото майка му е купила 6 жилища.И този,който тича при Уорлик за да казва кой е по- американец.И все пак Чичко Цветанов има едно тъмно петно,което не е отразено в CV-то му -Израстването от физкултурник до Вътрешен

19

Кориас

преди 12 години

Яне,смени си дилъра.Братле ти си изперкал тотално.За човек на който задникът му е цъфнал,като роза мисля че е по добре да се прибереш в хралупката си.

18

Просто Мария

преди 12 години

Ей Янке, много си гнусна. Забравили че подведе и Атанас Семов, защо се скри от теб?Че при другите избори и 0.00005 % няма да получиш. подлизурко, мошенник такъв. Волен е най достоен в България, като теб няма да лиже *** на ББ и ЦЦ.

17

топала

преди 12 години

*** и мижитурка напоследък и гъзоблизец на боко тиквата нищожество кой ти дава право да даваш оценка на другите духай кавала това най ти подхожда

16

optimist

преди 12 години

Янев и Сидеров са клоуните в НС! Да се чуди човек кои *** гласуваха за тях и ги пуснаха в парламента :)

15

Анонимен

преди 12 години

В последно време ми прави впечатление, че към ГЕРБ се присламчват все повече психично болни и меки китки...Що ли?

14

Анонимен

преди 12 години

Янка подлоганка пак се изказа неподготвена! :)))))))Янкеееееееее,ходи клечи пред Боко тиквата да му правиш кефа и не ни одостоявай никога повече с присаствието си.

13

Gosho

преди 12 години

Една оферта за всеки, WAZZUB е новият еквивалент на facebook.Схемата е проста. Правиш си регистрация (отнема 2-3 min) и се опитваш да привикаш още хора. За всеки получаваш по $1. Съответно и когато хората, които си поканил поканят други, също $1. Така до 5-то коляно :) Няма кликане на банери или гледане на реклами.С този линк можете да се регистрирате ------ signup.wazzub.info/?lrRef=4e4b9631 .Нищо не губите, ако опитате. Туко-виж това станало приятна изненада. Успех!

12

Анонимен

преди 12 години

Е такива повече политици да има.

11

Клиент

преди 12 години

Яне, колежките ти от околовръстното имат повече уважение към себе си!

10

Nasko

преди 12 години

Яне , ПодлизуркооооАми от Теб какво става бе *** и дупедавец??Защо не ти разровят мръсотийките и как си взел дипломата си от ВСИ - Пловдив?***